- 5 Ocak 2013
- 3.822
- 1.998
- 248
- Konu Sahibi zulluuuuuuuuu
-
- #2.381
keşke bizimde öyle olsa bizimki hava karanlık ayakta 6 dedin mi kurulu saat gibi gözünü açıyorÇok çabuk geçiyo diyorlardı. Hakikaten öyleymiş..
Hadi yaa.. Çok fenaymıış senin durumun..
Ben de geçen gün eşime diyorum. Gece saat 12de yatsam ertesi gün 12ye kadar uyusam. Ama kesintisiz diyorum..
Gülüyor bana.. Çok özledim valla. Bide ben geç yatıyorum. Her sabah 7.7:30 arası kalkıyor kızım. Sabahın köründe ayaktayız.. Akşam ruh gibiyim belli bir saat. Sonra uykum açılıyo.Uyuyamıyorum..
keşke bizimde öyle olsa bizimki hava karanlık ayakta 6 dedin mi kurulu saat gibi gözünü açıyorÇok çabuk geçiyo diyorlardı. Hakikaten öyleymiş..
Hadi yaa.. Çok fenaymıış senin durumun..
Ben de geçen gün eşime diyorum. Gece saat 12de yatsam ertesi gün 12ye kadar uyusam. Ama kesintisiz diyorum..
Gülüyor bana.. Çok özledim valla. Bide ben geç yatıyorum. Her sabah 7.7:30 arası kalkıyor kızım. Sabahın köründe ayaktayız.. Akşam ruh gibiyim belli bir saat. Sonra uykum açılıyo.Uyuyamıyorum..
baya ara koymuşsun canım daha mı iyi yoksa daha mı zor bende düşünüyorum 2.sini ama karar veremiyorumbenim 13 yaşında bir oğlum var aynı zamanda.her günü dolu dolu yaşamaya çalışıyorum.büyük oğlum nasıl büyüdü derken ufaklık girdi hayatımıza şimdi ona şaşırıyorum
günde 2 kere yatıyor işte öğlen uykusu ve saat 5.30 gibi falan 2. yatış 1 saat gibi gecede erken yatıyor ona baglıyorum birazda 9 gibi yataktaGercekten miiii.....Oyyy oyyy... Bak şu yaramaza seenn.. Hiç annesini uyutmuyoorr. Gündz uykusu nasıl?
baya ara koymuşsun canım daha mı iyi yoksa daha mı zor bende düşünüyorum 2.sini ama karar veremiyorum
Ne güzel çok hoş bi tablo Rabbim mutluluğunuzu daim etsinbenim niyetim oğlum 1. sınıfa giderken hamile kalıp 2. sınıfta doğum yapmaktı ama kısmet olmadı.bilerek yapmadım bu kadar arayı fakat abi kardeş öyle güzel oynuyorlarki.bayılıyor abisine.oğlumda kucağından indirmiyor kardeşini.benim en büyük yardımcım oğlum.yaş farkınında ayrı güzel bir tarafı var.
inşallah gönlünüzce olurpazar günü oğlum1 YAŞINDA
hafta sonu doğum günü hazırlığı yapacağım .güzel bir doğum günü geçiririz inşallah :)
sen niyecikamiyorsun Cnmburdada evdeyiz canım birşey değişmedi işin aslı hatta burda daha az ilgilenebiliyorum oğlumla
canım yanımda yatırıyorum zaten burda, dediğin gibi olabilir eve gittiğimde değişir inşallah
ayy ne guzel darısı bızede inşallah
Gelen giden çok canım burdada misafirler is çokinşallah gönlünüzce olur
maşallah ne çabuk büyüdüler:)
sen niyecikamiyorsun Cnm
biz yalnızıs ve burayi pek bilmiyorum
o yüzden geçemiyorum birde ders
calismam gerek o yüzden hep evdeyim
maşallah subhanallah canım ya yürüdüler mi is dahada zorlaşıyor biz 1 aya yakındır yürüyoruz beni çok zorluyorkızlar bugün kızım ilk adım arabasiyla
evde gezdi:)ay paytak paytak yürüdü
inanamadim.8 disimiz var iki taneside
cikmayi bekliyor:)
Anladım CNm.bizimki yeniGelen giden çok canım burdada misafirler is çok
maşallah subhanallah canım ya yürüdüler mi is dahada zorlaşıyor biz 1 aya yakındır yürüyoruz beni çok zorluyor
evet canım çok erkenci çıktı bizim ki o konuda heryere çapıyor kafayı vurmaktan :))) hafif akıl agır yüktür yazıyor canımcımAnladım CNm.bizimki yeni
Başladı ama canımı okuyor
Maşallah seninki baya erkenci
CNm...nuarin nicik'inin altında
Ne yazıyor canımgaliba
Kürtçe (bende Kürtüm ama anlamıyorumKürtçe'den )
Çok güzelmişevet canım çok erkenci çıktı bizim ki o konuda heryere çapıyor kafayı vurmaktan :))) hafif akıl agır yüktür yazıyor canımcım
kızlar merhaba benim oğlumda artık 1 2 adım atıyor bırakıyorum bana koşu çoook güzel
Bende aktivike masalarından istiyordum eşim dün almış geldiğinde uyuyordu oğlum bu akşam göstericez bakalım ne yapıcak çok merak ediyorum
ne güzel bizimki hiç oynamıyorevet oynuyo lego çok seviyo takmaya çalışıyo tabi kumanda telefon gibi şeyler daha çok ilgisini çekiyo. bide top atmayı çok seviyo otur karşısında top atsın
ne güzel bizimki hiç oynamıyorbir türlü
anlamiyorum.sürekli peşimde kucagimda
zaten denedim Cnm 5 dakika ancak duruyor.oyuncak top balon aldıkMerhaba canım. Sen şunu bir denesene kızında..
Bir tane çamaşır sepeti al. İçine karmakarışık malzemeler doldur. Oyuncak, kıyafet, tabak vs.. :)
Benim kızım çok seviyor. İçinden çıkarıp dışarı fırlatıyor. İçine dolduruyor sonra..
Bir de kendisini sepetin içine sokturuyor. Çıkaramıyorum. çıkınca aglıyor :)
Bir dene bakalım. Belki hoşuna gider..
Etraf fazla dağılıyo ama olsun yeterki oynayacak birşeyler bulsun,oyalansız
zaten denedim Cnm 5 dakika ancak duruyor.oyuncak top balon aldık
yok oynamıyor:-(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?