• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 ekim anneleri neredesiniz

Kızlar kızımın atesi 38 derece bir türlü dusmuyor banyo
yaptırdık ilaç verdim alnına bez koydum bir türlü dusmuyor
dış çıkartıyor ondan mı

Canim atesi dustu mu gecen bizimde 38.5 tu calpol surup,dus fayda etmemsti acilde paranox fitil verdiler dustu.dis yapiyrdur heralde .ins. Dusmustur atesi bizi haberdar et

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Canim atesi dustu mu gecen bizimde 38.5 tu calpol surup,dus fayda etmemsti acilde paranox fitil verdiler dustu.dis yapiyrdur heralde .ins. Dusmustur atesi bizi haberdar et

Düşmedi Cnm hiç uyumadim :43:fitil var ama koyamiyorum

Kiyamam ya doktora mi gotursen ki kiznda huzursz olur ates agri da yapiyr galiba bizimki hep geriniyordu kemikleri mi agriyr nedir
Allahim sifa versin

Kızlar kızımın atesi 38 derece bir türlü dusmuyor banyo
yaptırdık ilaç verdim alnına bez koydum bir türlü dusmuyor
dış çıkartıyor ondan mı

Selam canım diştendir , benim kız ilk dişlerini çıkardığında 3 gün ateşi 39-37 arası indi çıktı.3. dişide çıkardı 2 hafta önce 1 gün sabahtan akşama ateşlendi
gene korkma, ateş düşürücüde 38,7 yukarı çıkmadıkça verme üstünü soy bir tek zıbını kalsın, ılık banyo yaptır canım biraz sıkıntılı bir süreç maalesef ama geçecek.

Kiyamam ya doktora mi gotursen ki kiznda huzursz olur ates agri da yapiyr galiba bizimki hep geriniyordu kemikleri mi agriyr nedir
Allahim sifa versin

Selam canım diştendir , benim kız ilk dişlerini çıkardığında 3 gün ateşi 39-37 arası indi çıktı.3. dişide çıkardı 2 hafta önce 1 gün sabahtan akşama ateşlendi
gene korkma, ateş düşürücüde 38,7 yukarı çıkmadıkça verme üstünü soy bir tek zıbını kalsın, ılık banyo yaptır canım biraz sıkıntılı bir süreç maalesef ama geçecek.

Sağolun kızlar fitil verdim ilaç verdim banyo yaptırdım ilik
atpetle gezmezine rağmen atesi dusmuyor:43:ve kulağını çekiyor
kızımın dışı patlayali bir hafta oldu ve o zamana dek bir kez atesi çıktı oda
jendi kendine düştü her yeri yanıyor uyumadi mizmizlandi ve hafif burnu aktı

Sağolun kızlar fitil verdim ilaç verdim banyo yaptırdım ilik
atpetle gezmezine rağmen atesi dusmuyor:43:ve kulağını çekiyor
kızımın dışı patlayali bir hafta oldu ve o zamana dek bir kez atesi çıktı oda
jendi kendine düştü her yeri yanıyor uyumadi mizmizlandi ve hafif burnu aktı

dişi kulağına vurmuş olabilir ama yinede bi doktora götürün :( belki yine diştir alttan geliyodur

Slm kızlar dr dan geldik
hani kulağını çekiyor demiştim ya çektiği
kaginda iltihap varmış anyibiyotik verdi
gecmesse gidecez atesi çok yükselirse
fitil ver dedi....yeni başlamış disten değilmiş
birde dr dalagi büyük dedi :50:bende telastan
birşey anlayamadım kendi dr kontrole götüreceğim

Slm kızlar dr dan geldik

Geçmiş olsun cnm şimdi nasıl kuzucuk dalağı nasıl büyükmüş bende anlamadım . Allah tez zamanda şifa versin meleğine cnm ...

Son düzenleme:
Geçmiş olsun cnm şimdi nasıl kuzucuk dalağı nasıl büyükmüş bende anlamadım . Allah tez zamanda şifa versin meleğine cnm ...

Sağol Cnm hic uyumamusti dunden beri ilacını
verdim uyuttum...karnını eliyle muayene etti
Dalak buyumesi varmiydi dedi bende yanak anlamisim:43:
vardı dedim dr geçer dedi dwdim sonra anladım dalak
demiş film çekmek lazım dedi offf kafayı yemek üzereyim:5:

Sağol Cnm hic uyumamusti dunden beri ilacını
verdim uyuttum...karnını eliyle muayene etti
Dalak buyumesi varmiydi dedi bende yanak anlamisim:43:
vardı dedim dr geçer dedi dwdim sonra anladım dalak
demiş film çekmek lazım dedi offf kafayı yemek üzereyim:5:

Başka bir doktora götür cnm eliyle nasıl anladı sen yanak anlamış ewt demişsiniz ondan demiştir bence sakın üzülme hemen başka doktora gösterde için rahat etsin cnm ... Prensese de çok geçmiş olsun hemen iyileşir inşallah annesini üzmez...

Başka bir doktora götür cnm eliyle nasıl anladı sen yanak anlamış ewt demişsiniz ondan demiştir bence sakın üzülme hemen başka doktora gösterde için rahat etsin cnm ... Prensese de çok geçmiş olsun hemen iyileşir inşallah annesini üzmez...
Randevu aldım Cnm inşallah kötü
birşey çıkmaz

Canım çok geçmiş olsun. Şimdi nasıl bebişin durumu? Allah acil şifalar versin. inşaAllah iyileşmiştir. Dr.a götürdükten sonra haberdar edersin bizi de..

Slm kızlar dr dan geldik

cok gecmis olsun canım..insallah yanlış teshistir elle bakıp nasıl anlamıs..aynen dr un yanına gidince birde ani birsey duyunca insan kendini sasırıyor..acil sifalar versin allahım kuzuna

Son düzenleme:
Kulak iltihabini da baska doktora goster canim bak biz 3 gun yok yere antibiyotk kullandik bi de dokundu alerji oldu.ins. biseyi yoktur cocuklar boyle boyle buyuyeck uzulme emi

Canım çok geçmiş olsun. Şimdi nasıl bebişin durumu? Allah acil şifalar versin. inşaAllah iyileşmiştir. Dr.a götürdükten sonra haberdar edersin bizi de..

cok gecmis olsun canım..insallah yanlış teshistir elle bakıp nasıl anlamıs..aynen dr un yanına gidince birde ani birsey duyunca insan kendini sasırıyor..acil sifalar versin allahım kuzuna

Sağolun kızlar cuma iki buçukta randevumuza var
kafam çok dolu

Kulak iltihabini da baska doktora goster canim bak biz 3 gun yok yere antibiyotk kullandik bi de dokundu alerji oldu.ins. biseyi yoktur cocuklar boyle boyle buyuyeck uzulme emi

Zaten bir kulağında sarı akıntı oluyordu
ne olucak bilmiyorum

Back
X