- 7 Şubat 2012
- 3.635
- 1.680
- 398
- 40
- Konu Sahibi zulluuuuuuuuu
-
- #2.621
Kızlar nasılsınız?
Bebişler iyidir inşallah
Benim kızım çok yaramaz oldu
Her şeyi karıştırıyoriz iki aydır
Yürüyoruz beş tanede dişimiz patladı
Toplam 13 dişimiz olduyemekle aramız çok iyi ne bulursa yiyor
Ben günde en az 600 ml süt veriyorum
Et tüketiyor,en önemlisi süt üstüne ne yerse yiyor....bu arada ben kızıma yılda
Bir kez dvit ampul vericem,birde zumafluor veriyorum dişleri çürümesin
Diye...maşallah tüm bebişlere
Günüm kızımla geçiyor birde ders çalışmakla buraya pek giremiyorum
Kızlar nasılsınız?
Bebişler iyidir inşallah
Kısa kısa kelimeler.Eskisi gibi.. Yeni kelime yok ek olarak :) MaşaAllah anlıyor herşeyi çok şaşırıyorum.
Su içicen mi kızm diyorum biberonuna bakıyor? Emcen mi, göğsüme anında yapışıyor :)
Pika pikaçuu diye şarkı söyleyen oyuncagı var. Onun şarkısını söylüyorum pikaçuyu getiriyor.
Nıloya şarkılarından söylüyorum ya da arı maya sarkısı mesela, tv ye bakıyo :))
Aktivite masasının bir şarkısı var. Onu söylyorum masanın başına gidiyor:) Çok gülüyorum :))
ben 10 ay anne sütü verdim sadece ama herkez yemedeMaşaAllah dişlerinize cnm..
Bizim altta dört tane.Üsttekiler de yeni çıkıyor.
Yemesine maşaAllah ne güzel darısı başıma.. Ugrasmıyorsun yedirmekle ne güzel..
Benim kızımın yemeklerde sıkıntısı yokta kahvaltı yemiyor.. Bir de herseyin önceden dilinin ucuyla tadına bakıyor.Tatlı herşeyi çok seviyor. Sebze de yıyor yogurt da yıyor artık. Ama peynir agzına sokmuyor. Karıstırarak veriyorum. Yumurta,peynir,ceviz,vs... Onu da ya yıyor ya da az yıyor kafasına göre işte.Aşırı derecede anne sütüne düşkün.. Şaşırdım napıcagımı ..
maşallah canım bir iki adım attıysa gerisi kesin gelirMasaAllah zeynebe 13 dis olmus istahli da seni yormuyo ne guzel. Biz de iiyiz canim daha yurumuyo oglusum sadece bi iki adim atiyoruz henuz, ben de butun gun pesindeyim oglumun gunduzde artik az uyumaya basladi ev isimi zar zor yapiyorum bazen yapamiyorum bile.
bir iki adım atıyorsa yürür bu haftalarda :))yürüdükten sonrası daha zor inan ki:)))herkesin bebegi yuruyor sanirim masaAllah diyelim gozunuzaydin anneler, bi benim oglum tembel galiba
Suan sadece bi iki adim atiyo en fazla
maşallah kuzucuguna darisi bizlerin başına diyeyim, sınav ne zaman canım seninKızlar nasılsınız?
Bebişler iyidir inşallah
evet ya gerçekten herşeyi anlıyorlar anlamaz çocuk diyoruz ya öyle değilmiş aslındaKısa kısa kelimeler.Eskisi gibi.. Yeni kelime yok ek olarak :) MaşaAllah anlıyor herşeyi çok şaşırıyorum.
Su içicen mi kızm diyorum biberonuna bakıyor? Emcen mi, göğsüme anında yapışıyor :)
Pika pikaçuu diye şarkı söyleyen oyuncagı var. Onun şarkısını söylüyorum pikaçuyu getiriyor.
Nıloya şarkılarından söylüyorum ya da arı maya sarkısı mesela, tv ye bakıyo :))
Aktivite masasının bir şarkısı var. Onu söylyorum masanın başına gidiyor:) Çok gülüyorum :))
çok tatlı ya dişleri en kısa sürede tamamlasalarda rahatlasak valla bu diş yedi bitirdi beniben 10 ay anne sütü verdim sadece ama herkez yemede
sorun olur dedi ama hiç öyle olmadıkızım çok iştahlı
günde 1 kutu süt,bir tabak meyve,her öğün anne sütü
sütüm hala çok...bir tabak yemek üstüne abur cubur yer..
elimdeki her şeyden istiyorzehirlenecek diye korkuyorum
canım anne sütüne düşkün olması çok güze
hiç takma kafana aç olsa kuru ekmek bile yer
h,ç farketmedim ama en arkadan 4 dişi patlamış
çok şaşırdım
Kızlar merhaba maşllah herkeslerin bebişleri yürüyor artık. bizim bebişimizde yürüyor canı sıkılınca kapıya gidiyor dışarı çıkarın diyor.
cumartesi dışarı çıktık oğlumla arabamızı almadık el ele yürüdük oğlumlaçok keyifliydi. eğilip yaprakları almaya çalışıyo falan.
artık günde 2 defa süt veriyoruz sütünede 2 3 tane cici bebe koyuyoruz. ceviz badem fındık rondodan geçirip meyvelerine katıyoruz. baba annemiz hergün çorbasını yapıyor yediriyor. Ama hafta sonları bişey yemek istemiyor sürekli emicek.
Canım kabuklu yemişler o yaşKızlar merhaba maşllah herkeslerin bebişleri yürüyor artık. bizim bebişimizde yürüyor canı sıkılınca kapıya gidiyor dışarı çıkarın diyor.
cumartesi dışarı çıktık oğlumla arabamızı almadık el ele yürüdük oğlumlaçok keyifliydi. eğilip yaprakları almaya çalışıyo falan.
artık günde 2 defa süt veriyoruz sütünede 2 3 tane cici bebe koyuyoruz. ceviz badem fındık rondodan geçirip meyvelerine katıyoruz. baba annemiz hergün çorbasını yapıyor yediriyor. Ama hafta sonları bişey yemek istemiyor sürekli emicek.
Canım meyve aromalı sütler pluyorMerhaba cnm.. Ne güzeell... Biz de arabasızn dışarı çıkınca hep peşinde koşturuyoruz..
Elinden tutup dümdüz yürümek istiyorum ama yok.. Kendi gidecek koştura koştura gidiyo bir de.. :)
Sütü benim kızım hiç sevmedi. İçine cici bebe koyunca içirebildim ben de..
Canım kabuklu yemişler o yaş
İçin uygun değildir.
Canım meyve aromalı sütler pluyor
Onu dene soğuk içir benimki sade ve sıcak içmiyor biz meyve aromalı içiriyoruz
meyve aromalı sütlerde hem şeker hemde katkı maddesi var.ben verme taraftarı değilim açıkçası.muzu rondadan geçirip sütle vermeyi deneyin isterseniz birde.yada başka meyvelerle deneyin.
DR. söylediğine göre yoğurt ve peynir yiyen bir çocuğa süt diye ısrar etmeyin zaten yoğurt ve peynirden yeterince kalsiyum alıyor demişti.
büyük oğlumda günde 2-3 bardak süt içerdi yada kutu süt 7 yaşlarında gastrit oldu .süt mideyi yoruyormuş
bu bilgileri o zaman bilseydim keşke...
Canım meyve aromalı versem içer ama onlarda katkı maddesi çok..Canım meyve aromalı sütler pluyor
Onu dene soğuk içir benimki sade ve sıcak içmiyor biz meyve aromalı içiriyoruz
Cnm merhaba kuru yemişleri rondodan geçiriyorum un halinde meyvesine katıyoruz. eline vermiyoruz. doktorada sordum verebilirsiniz dedi.
meyve aromalı sütlerde hem şeker hemde katkı maddesi var.ben verme taraftarı değilim açıkçası.muzu rondadan geçirip sütle vermeyi deneyin isterseniz birde.yada başka meyvelerle deneyin.
DR. söylediğine göre yoğurt ve peynir yiyen bir çocuğa süt diye ısrar etmeyin zaten yoğurt ve peynirden yeterince kalsiyum alıyor demişti.
büyük oğlumda günde 2-3 bardak süt içerdi yada kutu süt 7 yaşlarında gastrit oldu .süt mideyi yoruyormuş
bu bilgileri o zaman bilseydim keşke...
Sen hiç kuru yemiş vermedin mi?Canım kabuklu yemişler o yaş
İçin uygun değildir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?