2013 ekim anneleri neredesiniz

MaşaAllah dişlerinize cnm..
Bizim altta dört tane.Üsttekiler de yeni çıkıyor.
Yemesine maşaAllah ne güzel darısı başıma.. Ugrasmıyorsun yedirmekle ne güzel..
Benim kızımın yemeklerde sıkıntısı yokta kahvaltı yemiyor.. Bir de herseyin önceden dilinin ucuyla tadına bakıyor.Tatlı herşeyi çok seviyor. Sebze de yıyor yogurt da yıyor artık. Ama peynir agzına sokmuyor. Karıstırarak veriyorum. Yumurta,peynir,ceviz,vs... Onu da ya yıyor ya da az yıyor kafasına göre işte.Aşırı derecede anne sütüne düşkün.. Şaşırdım napıcagımı ..

MasaAllah zeynebe 13 dis olmus istahli da seni yormuyo ne guzel. Biz de iiyiz canim daha yurumuyo oglusum sadece bi iki adim atiyoruz henuz, ben de butun gun pesindeyim oglumun gunduzde artik az uyumaya basladi ev isimi zar zor yapiyorum bazen yapamiyorum bile.

Bizimki de kisa kelimeler al, ver, gel arzi seyler. Evet gercekten cok iiyi anliyolar herseyi bebek muamalesi yapmamak lazim masaAllah simdi ki cocuklardan zeka fiskiriyo ins dogru yerlerde kullanirlar zekalarini.

ben 10 ay anne sütü verdim sadece ama herkez yemede
sorun olur dedi ama hiç öyle olmadıkızım çok iştahlı
günde 1 kutu süt,bir tabak meyve,her öğün anne sütü
sütüm hala çok...bir tabak yemek üstüne abur cubur yer..
elimdeki her şeyden istiyorzehirlenecek diye korkuyorum
canım anne sütüne düşkün olması çok güze
hiç takma kafana aç olsa kuru ekmek bile yer
h,ç farketmedim ama en arkadan 4 dişi patlamış
çok şaşırdım

maşallah canım bir iki adım attıysa gerisi kesin gelir
bizimkide gece 3 e kadar uyumuyorbiz uyuyunca yatıyor
ama sorun değil istediği zamsan uyusunbende ev işini
zor yapıyorum canım çünkü yürüdüğü için en tehlikeli şeylerle oynuyor
zor zapt ediyorum sürekli yaramazlık peşinde

herkesin bebegi yuruyor sanirim masaAllah diyelim gozunuzaydin anneler, bi benim oglum tembel galiba
Suan sadece bi iki adim atiyo en fazla
bir iki adım atıyorsa yürür bu haftalarda :))yürüdükten sonrası daha zor inan ki:)))

maşallah kuzucuguna darisi bizlerin başına diyeyim, sınav ne zaman canım senin
evet ya gerçekten herşeyi anlıyorlar anlamaz çocuk diyoruz ya öyle değilmiş aslında

çok tatlı ya dişleri en kısa sürede tamamlasalarda rahatlasak valla bu diş yedi bitirdi beni

Kızlar merhaba maşllah herkeslerin bebişleri yürüyor artık. bizim bebişimizde yürüyor canı sıkılınca kapıya gidiyor dışarı çıkarın diyor.

cumartesi dışarı çıktık oğlumla arabamızı almadık el ele yürüdük oğlumla çok keyifliydi. eğilip yaprakları almaya çalışıyo falan.

artık günde 2 defa süt veriyoruz sütünede 2 3 tane cici bebe koyuyoruz. ceviz badem fındık rondodan geçirip meyvelerine katıyoruz. baba annemiz hergün çorbasını yapıyor yediriyor. Ama hafta sonları bişey yemek istemiyor sürekli emicek.

Merhaba cnm.. Ne güzeell... Biz de arabasızn dışarı çıkınca hep peşinde koşturuyoruz..
Elinden tutup dümdüz yürümek istiyorum ama yok.. Kendi gidecek koştura koştura gidiyo bir de.. :)

Sütü benim kızım hiç sevmedi. İçine cici bebe koyunca içirebildim ben de..

Canım kabuklu yemişler o yaş
İçin uygun değildir.

Canım meyve aromalı sütler pluyor
Onu dene soğuk içir benimki sade ve sıcak içmiyor biz meyve aromalı içiriyoruz

Canım meyve aromalı sütler pluyor
Onu dene soğuk içir benimki sade ve sıcak içmiyor biz meyve aromalı içiriyoruz

meyve aromalı sütlerde hem şeker hemde katkı maddesi var.ben verme taraftarı değilim açıkçası.muzu rondadan geçirip sütle vermeyi deneyin isterseniz birde.yada başka meyvelerle deneyin.
DR. söylediğine göre yoğurt ve peynir yiyen bir çocuğa süt diye ısrar etmeyin zaten yoğurt ve peynirden yeterince kalsiyum alıyor demişti.
büyük oğlumda günde 2-3 bardak süt içerdi yada kutu süt 7 yaşlarında gastrit oldu .süt mideyi yoruyormuş
bu bilgileri o zaman bilseydim keşke...

Hergün yeni birşeyler öğreniyoruz doğru bildiklerimiz yanlış yanlış bildiklerimiz doğru çıkıyo şaşırıyoruz artık acabamı diye süpheleniyo insan.

Cnm merhaba kuru yemişleri rondodan geçiriyorum un halinde meyvesine katıyoruz. eline vermiyoruz. doktorada sordum verebilirsiniz dedi.

Merhaba canım. Çok iyi yapıyorsun. Ben 7.ayından beri ceviz veriyorum rondodsn geciriyorum bazen de rendeden.
Kuru yemişler özellikle badem ceviz fındık çok faydalı.. Bize de dr.umuz söylemişti aylar önce.. Ben sadece ceviz veriyordum günde bir tane. badem ve fındıga da başlıycam..

Aynen canım.Doğru..
Ben yogurtta denemiştim muzu rondadan gecirip yogurdu öyle vermişrtim bir kaç kez.. Yemiyordu kızım.
Çok şükür şimdi yogurt yiyor.Sütü de o şekilde denerrim çok sağol yaa.. Hiç aklıma gelmemiş..
İçer diye düşünüyorum o şekilde.. Bakalım..

süt içmiyor bende zorlamıyorum.çok fazla rondo kullanmıyorum.meyveleri ezip yoğutla karıştırıyorum koca bir kase yiyor.bende mest oluyorum :)
içine de ceviz badem vs rendeliyorum bazen.
bazende kuruyemişi pekmezle veriyorum.şimdi aşure zamanı şekersiz 3-4 kase aşure yedirdim.ohh çok sağlıklı , bayıldı da yemeye :)

Kızlar gece saat kaçta uyuyor sizin bızdıklar? Uyku düzenleri nasıl? Bizimki çok erken yatıp çok erken kalkıyordu.. Son iki haftadır zar zor uyutuyorum. Çok kafama takıyorum geç kalıyor diye.. Hep oyun.. Nerden buluyor bu kadar enerjiiyi bilmiyorum.. Hiç durmuyor.. Şu an 10-11 i buluyor. Değişiklik gösteriyor. 12 de bile yattı geçen gece..
Normalde her gece aynı saatte yatardı.. Geç yatmasını istemiyorum hiç En geç 10 olsun istiyorum..
Beslenmesi kadar uykusu da önemli. Melatolin hormonunun gece 9 ile 3 arasında salgılandığını biliyorum..
Kitaplarımı yeniden devreye sokma vaktim geldi galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…