2013 ekim anneleri neredesiniz

Profildeki son hali değil cnm.10 aylıkken :) Bende en çok uyku hali var.Unutkanlık hep var zaten.Hapımı içtim mi içmedim mi hatırlayamıyorum. Annem burdaydı az önce gitti İst'a.. O da şaşırıyor.Herşeyi unutuyorum diye.. Bu arada senin fotoları daha atmadım. Zaman bulamadım bir türlü.
Ben çok iştahsızdım ama son günlerde acıkıyorum.Kızım aşırı emdiğindendir..
Doğum günü normal sıradan.. Biraz foto çekildik.. Sare hiç durmadı.Aşırı mızmızdı.Foto zor çekildik.Kıpır kıpır mızmız..
Kendi kendimize mamalar yaptık yedik içtik :) 4 kişilik d.günü :)

Ne yedirecegimi sasiriyorum ben de, once tadina bakiyo ucundan begendiyse ancak yiyor ama cok secici oyle her yaptigim yemekten yiyen cinsten degil. Asiya gidince doktora soracam istah acici versem mi diye.
canım oğluşunun kilosu iyi neden vereceksin iştah acıcı falan?
Ben kızıma süt de içiremedim.. (
canım ya bende bundan muzdaribim içmiyor keçi sütü falan denediniz mi hiç
hoşgeldin canım umarım sınafın iyi gecer verdiğin emeğin karşılıgını alırsın,teşekkürler canım aydınlık,ışık demek

Allah zihin açıkığı versin cnm.
Çocukla zor olmuyor mu yaa?
Senin kızının da maşaAllahı var cnm. Hepsi çok tatı bu bızdıkların maşAllah..

sağ ol canım gerçekten zor oluyor
kitaplarımı yirtiyor :)
hepsi çok tatlı gerçekten

nuarin anlamida çok güzel canım
allah sağlıkla büyütmeyi nasib etsin
teşekkür ederim

kızlar siz zymaflour kullanıyor
musunuz?

TEŞKKÜRLER CNM SİZİN NE ZAMAN DOĞUM GÜNÜ

Mrb cnm.Yok keçi sütü denemedim. Sütün içine cici bebe koyunca yedirebildim ancak..

tskler sarecimmmmmm
çok güzel bi duygu darısı size

Bizim kız bayadır yürüyo canım.. Koşuyor hatta.. Çok komik.. Pıtır pıtır.. Dışarıda herkes ona bakıyor :) Bebek arabasını almadan cıkabiliyoruz dışarıya artık.. 16-19 Ekim arası başladı uzun mesafelere, odaları turlamaya.. 20 Ekim akşamı coştu bizim kız maşaAllah.. Gercekten harika bir duygu..

Ben kızıma süt de içiremedim.. (
sarecim benim oğlumda içmiyor süt...
uyku arasında verirsem belki....
sütümde azaldı zaten mama da veriyorum arada....
yemesi gayet iyi...üzüm ve domatese bayılıyor tüm veriyoruım yiyor...
yalnız çok hareketli her yerde....kanepe arkasında geziyo...

hımmm okumadım önceleri çok sevindim bizimki de öyle birgünde coşuyo...

Benim kzım da üzüm hastası. Bir meyve püresi bir de üzüm görmesin. Ağlamaklı oluyor.Sabızrsızlanıyor.Hemen istiyor.
Ben de üzümlerin kabugunu cıkartıp butun veriyorum.Kabuklu vermek istiyorum,KORKUYORUM bogulacak diye..
Kanepe arkaları,koltuk araları, masa altı,sehpa altını çok seviyor. Bir de pis pis sırıtıyor. Daracık yerlere giriyor. Demekki bebeklerin genlerinde var bu :) Koltukların dizaynını değiştirdik. Salonda da oturma odasında da şekil değiştirdik.
Bizimkisi de aşırı hareketli. Fotografını zor çekiyorum. Hiç durmuyor. Altını değiştirmek, giydirmek işkence.. Dışarıda yürürken hep peşide koşturma halindeyim. Bi ileri bi geri bi sağ bi sol.Bir de aniden arkasını dönüp yoluna devam ediyor.
Çok hızlı hareket ediyor.. Bizimkisi aşırı emmeye düşkün.. Hep üzerime yapışıyo emmek için..Bacaklarıma vuruyo.. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…