- 5 Ocak 2013
- 3.822
- 1.998
- 248
- Konu Sahibi zulluuuuuuuuu
-
- #2.601
Okurken sanki oğlumda bahsettin ben yazmışım gibi olduBenim kzım da üzüm hastası. Bir meyve püresi bir de üzüm görmesin. Ağlamaklı oluyor.Sabızrsızlanıyor.Hemen istiyor.
Ben de üzümlerin kabugunu cıkartıp butun veriyorum.Kabuklu vermek istiyorum,KORKUYORUM bogulacak diye..
Kanepe arkaları,koltuk araları, masa altı,sehpa altını çok seviyor. Bir de pis pis sırıtıyor. Daracık yerlere giriyor. Demekki bebeklerin genlerinde var bu :) Koltukların dizaynını değiştirdik. Salonda da oturma odasında da şekil değiştirdik.
Bizimkisi de aşırı hareketli. Fotografını zor çekiyorum. Hiç durmuyor. Altını değiştirmek, giydirmek işkence.. Dışarıda yürürken hep peşide koşturma halindeyim. Bi ileri bi geri bi sağ bi sol.Bir de aniden arkasını dönüp yoluna devam ediyor.
Çok hızlı hareket ediyor.. Bizimkisi aşırı emmeye düşkün.. Hep üzerime yapışıyo emmek için..Bacaklarıma vuruyo.. :)
cadı ya bak sen...bizim de evin şekli değişti ne yapalım artık büyüyene kadar böyle....bizim alt değiştirme falan sıkıntımız olmadı şükür bekler işim bitene kadar..tek sıkıntımız yemek saatleri ne mama koltuğunda ne başka bişide duruyor..yemek çay unutturdu nöbetleşe yiyoruz ....bizim 2 dişimiz var daha geç çıktı dişlerimiz ama üzümü tedbirli yiyor hemde bayağıdır ...önce çıtlatıp verdim çoktandır tüm veriyorum....Benim kzım da üzüm hastası. Bir meyve püresi bir de üzüm görmesin. Ağlamaklı oluyor.Sabızrsızlanıyor.Hemen istiyor.
Ben de üzümlerin kabugunu cıkartıp butun veriyorum.Kabuklu vermek istiyorum,KORKUYORUM bogulacak diye..
Kanepe arkaları,koltuk araları, masa altı,sehpa altını çok seviyor. Bir de pis pis sırıtıyor. Daracık yerlere giriyor. Demekki bebeklerin genlerinde var bu :) Koltukların dizaynını değiştirdik. Salonda da oturma odasında da şekil değiştirdik.
Bizimkisi de aşırı hareketli. Fotografını zor çekiyorum. Hiç durmuyor. Altını değiştirmek, giydirmek işkence.. Dışarıda yürürken hep peşide koşturma halindeyim. Bi ileri bi geri bi sağ bi sol.Bir de aniden arkasını dönüp yoluna devam ediyor.
Çok hızlı hareket ediyor.. Bizimkisi aşırı emmeye düşkün.. Hep üzerime yapışıyo emmek için..Bacaklarıma vuruyo.. :)
valla üstünde sadece ben değil evde hep haberleşme modunda bağırıyoruz yiğit erdem geliyor geldi mi falanAynen canım çok dikkat gerek artık.,gözümüz hep üstlerin de olmalı
Benim de sizleri okurken hep öle oluyor.. Aynı bunların hepsi :) Hepsi tatlı,hepsi yaramaz..Okurken sanki oğlumda bahsettin ben yazmışım gibi oldu
cadı ya bak sen...bizim de evin şekli değişti ne yapalım artık büyüyene kadar böyle....bizim alt değiştirme falan sıkıntımız olmadı şükür bekler işim bitene kadar..tek sıkıntımız yemek saatleri ne mama koltuğunda ne başka bişide duruyor..yemek çay unutturdu nöbetleşe yiyoruz ....bizim 2 dişimiz var daha geç çıktı dişlerimiz ama üzümü tedbirli yiyor hemde bayağıdır ...önce çıtlatıp verdim çoktandır tüm veriyorum....
Süpersiniz yavalla üstünde sadece ben değil evde hep haberleşme modunda bağırıyoruz yiğit erdem geliyor geldi mi falan
cokkk güzel canim ince motor gelişimi çok iyiBenim de sizleri okurken hep öle oluyor.. Aynı bunların hepsi :) Hepsi tatlı,hepsi yaramaz..
Aaa bide benım kızım takla atacak gibi yapıyo.Öyle kalıyo :) Çok komik.. Önüne üzüm koyuyorum yesin diye.Alıyo tabakla agzına sokuyor komple :) Sonra öğretiyorm. Başlıyor teker teker agzına atmaya.İşaret parmagı ve başparmagıyla üzüm tutup agzına sokuşuna ölüyorum.. :) Bir kaç dk sonra yine benden bekliyor.Ben eline veriyorum kendi yesin diye, o eğilip agzını açıyor :)
valla üstünde sadece ben değil evde hep haberleşme modunda bağırıyoruz yiğit erdem geliyor geldi mi falan
Süpersiniz ya
cokkk güzel canim ince motor gelişimi çok iyiTebrikler kizcene
öyle sırasız dişlere anarşik diş diyorlarmış...bakalım bizimkiler nasıl olcek...Yemek bizde de sıkıntı canım.Mamam sandalyesinde çogu kez durmuyor. Alışmış bir kaşık alıyor aldıgı gibi kaçıyor arkasını dönüyor.Bitirip tekrar geliyor tekrar bir kaşık verıyorum.Sürekli öyle..Yoruyor yani.. Mama sandalyesinde de yiyor ama her zaman değil.. Mamam sandalyesinde zaptedemiyorum.Ayaga kalkmak istiyor.Kemerını taktırmıyor..
Biz dışarıda bişey yerken cay falan içerken cok zorlanıyoruz eşimle.. Dün kızımla başbaşa yemek yedim dısarıda.Onu mama sandalyesine oturttum:) Oturdu.Eline de bişeyler verdim.O yere attı ben verdim.O attı ben verdim..
Dişler birden çıkar canım.Bizim de altta 4 taneydi.Şimdi üstte ıkı tane patladı.İkisi de yolda.
Dişleri çok ilginç çıktı.Farklı farklı yerlerden çıktı..
öyle sırasız dişlere anarşik diş diyorlarmış...bakalım bizimkiler nasıl olcek...
bizim dışarıda sıkıntımız yok yer yabancı olunca o sağı solu izleyene kadar bizim yemek işi son buluyor...bizimki de ayağa kalkıyor mama sandalyesinde kemer falan hak getire
evet bazı bebikler öyle zor oluyo...şükür ben kızımda da oğlumda da böyle sıkıntılar yaşamadım....bizimkiler dışarıda olsun yeter...Hmm bilmiyordum.Altta ikisi yanyana cıktı.Sonrası karışık..
Bizimkisi dısarıda bizi cok zorluyo.Gecenlerde bi gün garson bir bayan vardı. Bizim kız hiç durmadı.Onunla o ilgilendi biz yiyene kadar. Bizi de hiiç aramadı.Memnundu hayatından..İlgi alaka olsun ona yeter. Bebek arabasında tutamıyoruz..
Uff cok zor oluyo.Bugun dısardaydık.Çay içirmedi bize. Hiçbişey anlamıyoruz gittiğimiz yerden.
Hmm bilmiyordum.Altta ikisi yanyana cıktı.Sonrası karışık..
Bizimkisi dısarıda bizi cok zorluyo.Gecenlerde bi gün garson bir bayan vardı. Bizim kız hiç durmadı.Onunla o ilgilendi biz yiyene kadar. Bizi de hiiç aramadı.Memnundu hayatından..İlgi alaka olsun ona yeter. Bebek arabasında tutamıyoruz..
Uff cok zor oluyo.Bugun dısardaydık.Çay içirmedi bize. Hiçbişey anlamıyoruz gittiğimiz yerden.
Tam tersi bizimki de disarda cok akilli evde haylaz yeter ki disarda olsun gık demez aciksa da umrunda degil cocugunbebek arabasin da hareket halinde oldugumuz surece sıkıntı yok durunca bagiriyo. Buyuyene kadar gidecegin yerler de kısıtli olmak zorunda yoksa gittiine pisman oluyosun bide pesinde kosturmak mesele, komik bi sahne
herkesin bebegi yuruyor sanirim masaAllah diyelim gozunuzaydin anneler, bi benim oglum tembel galiba
Suan sadece bi iki adim atiyo en fazla
Merhaba canım.. Bizimki de dışarı hastası ama sürekli hareket halinde olacak arabasındayken. Yürürken çok mutlu.. Sağa sola saldrıyo.. Sahil çok yakın. Sahile gidiyoruz. Orada çıldırıyo çimenlerde yürüyo :) Magazada veya yemek yediğimiz, birşeyler içmek için bir yerde oturdugumuzda bebek arabasında durmuyo.. Çok nadir durdugu oluyo o da beş dk yı geçmez..
Yakındır canım yürümesi..
Kısa kısa kelimeler.Eskisi gibi.. Yeni kelime yok ek olarak :) MaşaAllah anlıyor herşeyi çok şaşırıyorum.Hadi ins canimsare konusabiliyor mu ufaktan?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?