2013 ekim anneleri neredesiniz

Okurken sanki oğlumda bahsettin ben yazmışım gibi oldu

cadı ya bak sen...bizim de evin şekli değişti ne yapalım artık büyüyene kadar böyle....bizim alt değiştirme falan sıkıntımız olmadı şükür bekler işim bitene kadar..tek sıkıntımız yemek saatleri ne mama koltuğunda ne başka bişide duruyor..yemek çay unutturdu nöbetleşe yiyoruz ....bizim 2 dişimiz var daha geç çıktı dişlerimiz ama üzümü tedbirli yiyor hemde bayağıdır ...önce çıtlatıp verdim çoktandır tüm veriyorum....

Okurken sanki oğlumda bahsettin ben yazmışım gibi oldu
Benim de sizleri okurken hep öle oluyor.. Aynı bunların hepsi :) Hepsi tatlı,hepsi yaramaz..
Aaa bide benım kızım takla atacak gibi yapıyo.Öyle kalıyo :) Çok komik.. Önüne üzüm koyuyorum yesin diye.Alıyo tabakla agzına sokuyor komple :) Sonra öğretiyorm. Başlıyor teker teker agzına atmaya.İşaret parmagı ve başparmagıyla üzüm tutup agzına sokuşuna ölüyorum.. :) Bir kaç dk sonra yine benden bekliyor.Ben eline veriyorum kendi yesin diye, o eğilip agzını açıyor :)

Yemek bizde de sıkıntı canım.Mamam sandalyesinde çogu kez durmuyor. Alışmış bir kaşık alıyor aldıgı gibi kaçıyor arkasını dönüyor.Bitirip tekrar geliyor tekrar bir kaşık verıyorum.Sürekli öyle..Yoruyor yani.. Mama sandalyesinde de yiyor ama her zaman değil.. Mamam sandalyesinde zaptedemiyorum.Ayaga kalkmak istiyor.Kemerını taktırmıyor..
Biz dışarıda bişey yerken cay falan içerken cok zorlanıyoruz eşimle.. Dün kızımla başbaşa yemek yedim dısarıda.Onu mama sandalyesine oturttum:) Oturdu.Eline de bişeyler verdim.O yere attı ben verdim.O attı ben verdim..
Dişler birden çıkar canım.Bizim de altta 4 taneydi.Şimdi üstte ıkı tane patladı.İkisi de yolda.
Dişleri çok ilginç çıktı.Farklı farklı yerlerden çıktı..

valla üstünde sadece ben değil evde hep haberleşme modunda bağırıyoruz yiğit erdem geliyor geldi mi falan
Süpersiniz ya
cokkk güzel canim ince motor gelişimi çok iyiTebrikler kizcene

valla üstünde sadece ben değil evde hep haberleşme modunda bağırıyoruz yiğit erdem geliyor geldi mi falan

Biz de öyleyiz canım. Çok hızlı gittiği için çok da fazla düşüyor. Aşırı yani.. O da alıştı artık düşmeye.. Günde sayısız düşüyor..
Bir de bazen yanımdan ayrılıyor bi bakıyorum uçmuş gitmiş nerelere..

Süpersiniz ya

cokkk güzel canim ince motor gelişimi çok iyiTebrikler kizcene

Aaa ben de kötü diye düşünüyordum. Çünkü sürekli benden bekliyor. Eline kaşık veriyorum hemen agzına sokuyor.Kaşığı doldurunca agzına sokmuyor hemen döküyor cadı.Kendisine mama kaşıgı catalı tabagı falan alamadım daha. Yarın alıcam inşaAllah.Belki o zaman gaza gelir hoşuna gider sokar agzına dolu kaşığı..

öyle sırasız dişlere anarşik diş diyorlarmış...bakalım bizimkiler nasıl olcek...
bizim dışarıda sıkıntımız yok yer yabancı olunca o sağı solu izleyene kadar bizim yemek işi son buluyor...bizimki de ayağa kalkıyor mama sandalyesinde kemer falan hak getire

Asansör dügmelerine basmaya bayılıyor.Asansör bizim kattan sonra da durmaya devam edıyor katlarda kızım sayesinde.. :)
Yeni oyuncagı pikaçu var müzikli.. Onun eline basıyor caldırıyor :)

Hmm bilmiyordum.Altta ikisi yanyana cıktı.Sonrası karışık..
Bizimkisi dısarıda bizi cok zorluyo.Gecenlerde bi gün garson bir bayan vardı. Bizim kız hiç durmadı.Onunla o ilgilendi biz yiyene kadar. Bizi de hiiç aramadı.Memnundu hayatından..İlgi alaka olsun ona yeter. Bebek arabasında tutamıyoruz..
Uff cok zor oluyo.Bugun dısardaydık.Çay içirmedi bize. Hiçbişey anlamıyoruz gittiğimiz yerden.

evet bazı bebikler öyle zor oluyo...şükür ben kızımda da oğlumda da böyle sıkıntılar yaşamadım....bizimkiler dışarıda olsun yeter...

Tam tersi bizimki de disarda cok akilli evde haylaz yeter ki disarda olsun gık demez aciksa da umrunda degil cocugun bebek arabasin da hareket halinde oldugumuz surece sıkıntı yok durunca bagiriyo. Buyuyene kadar gidecegin yerler de kısıtli olmak zorunda yoksa gittiine pisman oluyosun bide pesinde kosturmak mesele, komik bi sahne

Merhaba canım.. Bizimki de dışarı hastası ama sürekli hareket halinde olacak arabasındayken. Yürürken çok mutlu.. Sağa sola saldrıyo.. Sahil çok yakın. Sahile gidiyoruz. Orada çıldırıyo çimenlerde yürüyo :) Magazada veya yemek yediğimiz, birşeyler içmek için bir yerde oturdugumuzda bebek arabasında durmuyo.. Çok nadir durdugu oluyo o da beş dk yı geçmez..

Merhaba canim. Oyy yerim cadiyi sahilde tam musait kosmak icin tam sareye gore hem de havasi mis gibi. Canim o normal durunca bizimki de ayni tepkiyi veriyo istiyolar ki hep gezdirelim kim onlarin yerinde olmaz istemez ki

Kızlar nasılsınız?
Bebişler iyidir inşallah
Benim kızım çok yaramaz oldu
Her şeyi karıştırıyoriz iki aydır
Yürüyoruz beş tanede dişimiz patladı
Toplam 13 dişimiz olduyemekle aramız çok iyi ne bulursa yiyor
Ben günde en az 600 ml süt veriyorum
Et tüketiyor,en önemlisi süt üstüne ne yerse yiyor....bu arada ben kızıma yılda
Bir kez dvit ampul vericem,birde zumafluor veriyorum dişleri çürümesin
Diye...maşallah tüm bebişlere
Günüm kızımla geçiyor birde ders çalışmakla buraya pek giremiyorum

Hadi ins canim sare konusabiliyor mu ufaktan?
Kısa kısa kelimeler.Eskisi gibi.. Yeni kelime yok ek olarak :) MaşaAllah anlıyor herşeyi çok şaşırıyorum.

Su içicen mi kızm diyorum biberonuna bakıyor? Emcen mi, göğsüme anında yapışıyor :)
Pika pikaçuu diye şarkı söyleyen oyuncagı var. Onun şarkısını söylüyorum pikaçuyu getiriyor.
Nıloya şarkılarından söylüyorum ya da arı maya sarkısı mesela, tv ye bakıyo :))
Aktivite masasının bir şarkısı var. Onu söylyorum masanın başına gidiyor:) Çok gülüyorum :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…