- 30 Nisan 2014
- 5.237
- 3.955
- 168
- Konu Sahibi zulluuuuuuuuu
-
Aslında çok güzel dedgin gibi yavruların senin doğup buyudugun
evde buyuyeceklertabi değişiklikte şart
valla burcum geregi(yay) gezmeyi değişikliği seviyorum bana sıkıcı geliyo artık bu melmeket....
Bende yengecim disariyi hiç sevmem
daha önce niye gelmedin ekim annelerine
çok güzel sohbet ettik hamilelikte
ya bende internet yoktu okul için aldım lazım olur diye takılıyom işte. neyse artık bundan sonra muhabbet ederiz..... ne kadar yengeç kadını tanıysam evcimen oluyor demek ki bu burçlara inanmalı.......
Bebeklerinize hangi peynirden veriyosunuz? Ben simdilk labne veriyorum ama peynirimi kendim yapmaya karar verdim hemde yapim cok kolaymis. Ve kendi mayaladiginiz yogurdu mu veriyosunuz?
Sen biDen önce uçağa bineceksin Cnm bize deneyimini anlatirsin :)
GT-S5830i cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
Kızlar dışarı çıkınca bebeklerinizin dışardaki insanlara sevdiriyor musunuz yoksa istemiyor musunuz.benim kizimi sürekli durdurup seviyorlar acaba bir sorun olur mu
Kızlar bende kizima çilek domates portakal yediriyorum:26:
Yemekle pek aram yok Cnm
Çocuk gelişim yada grafiker
Düşünüyorum Cnm yaşım 21
Cnm :)
Merhaba benim oglumda da ayni sorun var surekli parmaklarini kulagina sokup oyle bi kasiyo ki kanatiyo resmen genelde uykusu gelince yapiyo senin bebiste mi oyle? Doktora sorduktan sonra benide bilgilendirirsen sevinirim.
Yani kalkış ve iniş yapınca emzirmem mi gerekli:18:Ucakla maceramız 3 aylıktan önceydi bizim de.. Çok zorlanmıştım..
O zaman birşeyden anlamıyordu ve çok huysuzluk çıkarmıstı..
Bebşşin kulakları için uçak kalkış ve iniş anlarında emzirilmesi gerekli..
Agustosta Mersin de n İstanbul'a tekrar yolculuk var..
Amaartık büyüdüler. Fazla zorluk çıkarmazlar inşaAllah..
Aynınız CNm benimde kimsem yok bu şehirdeMerhaba canım. Geçmişi azcık okudum. Bebişin için üzüldüm. Gecer inşaAllah en kısa sürede..
Ben sevdiriyorum canım.. Öpmedikleri sürece sorun yok.. Bizmkisi insan hastası..
Çocuk insan yüzü görmüyor ki.. Bu akşam bir arkadasım geldi. İlk defa gördü.
Nasıl gülücükler dagıtıyo ona bir bilsen. Tüm akrabalarım ailem İstanbul da ne yazıkki..
Ben bir aydır veriyorum cnmÇilek ve domates 1 yaşından önce zararlı canım. Bize doktorumuz da söyledi ben de internetten çok araştırıyorum..
Öesleğin ne CNm bende kafaya koydum bitircemEn sevdiğim 3-4 meslekten ikisini yazmışsın :)
Zamanında grafıkerlıkte calışmıştım. Çok zevkli bir meslek..
Ama mesleğim değil..
Fotografa merakım çok benim de..
Ne meşgulu cnmSayfayı baya mesgul etmişim akadaslar kusura bakmayın:26:
Kızlar dışarı çıkınca bebeklerinizin dışardaki insanlara sevdiriyor musunuz yoksa istemiyor musunuz.benim kizimi sürekli durdurup seviyorlar acaba bir sorun olur mu
Yemekle pek aram yok Cnm
Çocuk gelişim yada grafiker
Düşünüyorum Cnm yaşım 21
Cnm :)
evet genel olarak g. doğunun yemekleri güzel oluyor yemek muhabbetine nerden geldim anlamadım sanırsam açımbiz buranın yerlisiyiz... doğumdan sonra verdin mi kiloları benim 5kilo kaldı... napcam bilmiyorum çok yemek yiyorum... herhalde eskiden 1 günde yediğimi şimdi 1 öğünde yiyorum.........:26::26::26::26:
Zaten bir tek denemedigim o kaldı :)
normal doğum yaptım canım aslında yemediğimde çok hızlı kilo veriyorum benim korkum istahımın hep böyle kalması. valla bizde de gece yemeği meshur pek düzenli yediğimiz söylenemez. tabiiii eşimin unu tuzu kuru dünyayı yese kilo almıyo onun yanı sıra ben kaynıyorum.....senin burcun ne cnm merak ettim....Dogum onceki kiloma dondum de evlenmeden onceki kiloma donemiyorum bir turlu yeni evliyken esimle geceleri ha bire tikinirdik makarna mi dersin patates kizartmasi mi hazir cig kofte mi canimiz ne cekiyosa yedik simdide aldiklarimi vermeye calisiyorum cok almisim rahat bi 15 kg fazlam var hamilelikte pek almadim guzeldi. Senin 5 kiloymus verirsin ya dert ettigine degmez. Sezeryan gobegi hala duruyo napcam bende onu bilmiyorum spor yapamiyorum bel fitigim var. Sen sezeryanla mi dogum yaptin?
zulluuu sen normal mi yaptın doğumu....Yani kalkış ve iniş yapınca emzirmem mi gerekli:18:
Aynınız CNm benimde kimsem yok bu şehirde
Ben bir aydır veriyorum cnm
Öesleğin ne CNm bende kafaya koydum bitircem
Okulu
Ne meşgulu cnm
Sayfayı baya mesgul etmişim akadaslar kusura bakmayın:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?