- 30 Ocak 2014
- 766
- 135
- 133
- Konu Sahibi zulluuuuuuuuu
-
Merhaba canım..
Ben kendim mayalıyorum yoğurdu öyle veriyorum. Peyniri de kendi yediğimiz peyniri suda bekletip veriyorum ama labne alacagım..
Yapımı nasılmış ? Kolaysa eger yapalım..
Kızlar dışarı çıkınca bebeklerinizin dışardaki insanlara sevdiriyor musunuz yoksa istemiyor musunuz.benim kizimi sürekli durdurup seviyorlar acaba bir sorun olur mu
GT-S5830i cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
normal doğum yaptım canım aslında yemediğimde çok hızlı kilo veriyorum benim korkum istahımın hep böyle kalması. valla bizde de gece yemeği meshur pek düzenli yediğimiz söylenemez. tabiiii eşimin unu tuzu kuru dünyayı yese kilo almıyo onun yanı sıra ben kaynıyorum.....senin burcun ne cnm merak ettim....
Boga burcuyum esim yengec. Ne zor karakter o ya Allahim ya neler cektim taniyana kadar biraz piskopatlik var esimde sinirlenince
Yengec hanimlari uysallar mi acaba
Yukselenim yay. İyidir yay oh kafaya bisey takmamaya basliyorum yay sayesinde galiba
Yok ya bende yengecim ve psikopatım:))
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Ciddi mi yaaesin hangi burc uyumlu musunuz? Yengec bayanlarla ben cok iyi anlasirim yengec cok dostum oldu aslinda anlasamadigim hic bi burc yok gel gelelim yengec erkegi aman ya rabbim bu ne dedim ya bu yuzunu bekarken goreydim bi de neyse ki tanidiktan sonra ogrendim bu adami bende suyuna gore hareket ediyorum.
Ben birşey diyemiyorumay sevme isine hastayım zaten yüzüne dokundurtmuyorum elini öpüyorlar mikrop sonucta ben kırmadan uyarıyorum canım:)
Genelde kızımı kardeşim sanıyorlaray cnm ya küçük bir annesin demek sen:)muhabbet koyuymus valla...benim burcumda yengec bu arada:)evi severim ama gez toz işinede bayılırım:)
Bu kez deneyecemEn basta yapacagini en son yapiyosun
Ama gercekten ilk basta bende o hatayi yaptim huggiesi kullaninca anladim. Bak dene emin ol memnun kalirsin bence
Yok CNm sezaryen oldu ama inanirmisıınzulluuu sen normal mi yaptın doğumu....
Yok CNm çok sakin uysalımdırBoga burcuyum esim yengec. Ne zor karakter o ya Allahim ya neler cektim taniyana kadar biraz piskopatlik var esimde sinirlenince
Yengec hanimlari uysallar mi acaba
Yukselenim yay. İyidir yay oh kafaya bisey takmamaya basliyorum yay sayesinde galiba
Valla ben kimseyi kırmamalıydı için birşeyKomsunun cocuklarina ve tanidiklara sevdiriyorum parka gidince cocuklara fazla yaklastirmiyorum hasta olabilir onu bilemem ve suriyeli cocuk dolu her yer onlarda cok degisik hastaliklar tasiyomus turkiyede olmayan dikkatini cektimi bilmem suriyeli cocuklarin yuzlerinde koca koca yaralar mevcut sanirim salgin varmis o yuzden yabancilara sevdirmemekte fayda var bence sende dikkat etmelisin.
Simdi bizim bebisler akrep burcu mu oluyordu
Terazi olmaları gerek CNm benim kıZım terazi
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Simdi bizim bebisler akrep burcu mu oluyordu
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Esim balık o bana gore daha sakin:)bende normalde cok uysalim sakinim ama damarıma basılana kadar o an kaplan kesilirim cok cadilasirim:)))
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Sende gobis kalmamistir ne guzel bende cok istedim normal dogumu ama nasip olmadi hayirlisi boyleymis demek ki. Bizimki ogle uykusunda oh bende simdi bi guzel kahvemi yapip kafa dinlicem biraz. Seninki ne yapiyo?
Aynen canim esimde oyle normalde sakindir ama damarina basiyomusum guya ama nasi oluyo bende anlamiyorum cok normal konusurken bi soru soruyorum diyelim ki birden kaplan kesiliyo yani sinirliyken asla esimi taniyamiyorum sanki baska biri oluyo adam yaabende kaciyorum pesimden geliyo illa ofkesini kusacak sende de oluyo mu?
Ben birşey diyemiyorum
Genelde kızımı kardeşim sanıyorlarhele
Teyzeler derdin neydi bu yaşta evlendin diyor
Bu kez deneyecem
Yok CNm sezaryen oldu ama inanirmisıın
Göbeğim sımsıkı
Yok CNm çok sakin uysalımdırama
Fikrim çabuk değişir ve hep kara bulutluyum
Valla ben kimseyi kırmamalıydı için birşey
Demiyorum ama eşim öpmeyin diyor
slm canım biz ablamızı tekrar okula gönderdik şimdi oynuyoruz sizin bebeişler gündüz kaç ssaat uyuyo benimki sık sık az az uyuyo ya...göbek şimdilik var biraz ama kızımda hiç kalmamıştı valla genç kız gibi olmuştum şimdi aynaya bakınca sinir oluyorum... geçen alışverişe çıktım dar paça pantolonların kalıpları küçük giyiyorum olmuyo sinir oldum zamanımda kısıtlıydı ne bulduysam aldım geldim....moralim bozuldu
canım ne güzel valla anladım ben seni sende şu yiyip kilo almayanlardansın.....ya benim neden kodum bozuk ben niye böyle tombilibu yum
Bizimkinin uyku saatkeri hic belli olmuyo canim ama en az bi saat uyuyo gunduz araliksiz olarak. Desene ikinci dogumdan sonra yandikbende kiyafet alasim bike gelmiyo eskiden 36 bedenleri giyerdim hersey bulurdum yakisirdi da simdi koca gobekle olmuyo be yaa
Zullu sansli o konuda karni dumduz kalmis balli
Ben birşey diyemiyorum
Genelde kızımı kardeşim sanıyorlarhele
Teyzeler derdin neydi bu yaşta evlendin diyor
yidir genc anne olmak teyzeleri bosver senBu kez deneyecem
Yok CNm sezaryen oldu ama inanirmisıın
Göbeğim sımsıkı
Yok CNm çok sakin uysalımdırama
Fikrim çabuk değişir ve hep kara bulutluyum
Demek ki yengeclerin ortak ozelligi fikir degisikligi. Esinin burcu ne? kizin terazi galiba benim oglum kacirdi teraziyi akrep bizimki
Valla ben kimseyi kırmamalıydı için birşey
Demiyorum ama eşim öpmeyin diyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?