2013 ekim anneleri neredesiniz

Selam hanımlar

Güneşim bugün 6. ay aşılarını oldu az ağlamaya atlattık şuana kadar ateşi de çıkmadı İnşAllah bugünü sorunsuz atlatırız. kilomuz 7.200 gr olmuş boyumuz da 66 cm. olmuş.Kilosu az ama sağlığı yerin de çok şükür o yüzden hiç takmıyorum .

Ben de hala adet olmadım, şaçlarımda her zaman ki gibi fazla dökülüyor kızın ellerinde, beşiğinde üstün de başında çıkıyor eşim çok söyleniyor bu duruma, aslında dikkat ediyorum şaçlarımı sıkı topuz yapıyorum ama gene her yer saç off sinir oluyorum.

Bu arada ben kan damlasını kullanmıyorum, doktoruma da söyledim kan tahlili yapıldığın da eksik çıkarsa o zaman kullanacağımı ille kullan diye ısrarcı olmadı
acaba hata mı ediyorum vermemekle?

Son düzenleme:

Cnm bizde kan damlasini kullanmiyoruz zaten
erken gibi geldi bana büyükler neden verouorsun diyor
önceden böyle birşey yoktu diyor zaten kizimda onu verince kusuyor
kafam karisiyor:26:birdr kizima hiç ilaç vermek istemiyorum
Bende ne yaparsam yapayim saçımı heryerde görüyorum
malesef çaresi yok

yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa benimde saçlarım çok dökülüyor aynı seninki gibi heryer saç toplasam dahi heleki tararken ağlayacam yani bende kan damlasını kullanamıyorum ya ya kakası yeşil oluyo sert bi şekilde yada kusuyo dün mesela akşama kadar hazmedemedi galiba her kustuğunda turuncu geliyodu

Masalım 10 Ekim de 3100 gr 49 cm doğdu..bgn kontrolumuz vardı 67 cm ve 8400 gr olmuş kusum ...yavaş yavaş ek gıdaya da basliycaz sebze meyve puresi yoğurt muhallebi azar azar bu zamana kadar sadece anne sutu aldı bakalım simdi nasıl olacak..ana besin yine anne sutu zaten...aksam 9 da uyuyor masalcik 7:30 da uyanıyor yrm Yada 1 saat sonra yine uyuyor.emerek uyuyor sizinkiler ??.gunduzleride 2 saate bir uyuyor... Ama ev bir yere gidersek hersey alt ust oluyor tabi😁😁Destekli oturuyor ama artık ayakları üzerinde durmak istiyor...cok tükürük akıtıyor ama dişlerden ses yok drumz 1 hafta sonrada çıkabilir 1 ay sonrada dedi bakalım ..yürüteci sormayı unuttum gerçi almayı düşünmüyor um zararlı diye duydum belki mama sandalyesi alırım..kuzumun sacları uzamadı ya ( benimde saclar resmen kopuyor ve hala regl olmadım ..hi bu arada devit kullanıyorduk doktorumuz polivit le değiştirdi bgn kan ilacida kullanmıyoruz bizden boyle😀😀😀

Cnm kizinin kilosu gayet iyi bizimkiyle kiloları yakın
bizimkide 7500.doğum kilosu kaç Cnm

Doğum kilosu 3,450 gr, kilosu ortalama bundan sonra çok daha az alır o kadar hareketliki kucağımda bile durmuyor.

Benim hep dökülüyordu iyice çoğaldı,şaçlarım neredeyse belime kadardı omuzlarımda kestirdim bir faydası olur diye ama nafile.

Kan damlasının yan etkileri çok olduğu için zaten niyetim yoktu kullanmaya, sağlık ocağından verdiler duruyor öyle. ayrıca fazla demir alımı da zehirlenmelere yol açıyormuş aslında kan tahlili yaptırmadan vermemek lazımmış .

hadi ya zaten 2 günde bir falan veriyodum bundan sonra miktarınıda azaltırım yaw siz bebeklerinizin altıncı ay kilolarınımı söylüyorsunuz bizimki 4 buçuk aylıkken 7 buçuktu ve gözüme zayıf geliyor halada öyle yani tombik değil kesinlikle babasına soruyom oda aynı görüşte acaba bizimkindemi bi gariplik var sağlık ocağıda çok fazla diyo ama çocuğa baksan öle elle tutulur bi yeri yooook sinirim bozuluyor öyle oluncada ya sizin bebeklerin görünümü nasıl yanlış anlamayın amacım sinir bozmak değilde bebeğimin yaşıtları sonuçta ve ben bu durumu gerçekten çok kafama takıyorum hemde mamayla besleniyo yani mamayla iyice şişmesi gerekir ama bizimki böle zayıfa yakın tartı öle sölemesede

Merhaba canım.. Benim kzım da 24 Ekim doğumlu. 3.060 kilo 50 cm dogdu. Bugün dr.a gittik burun tıkanıklığı sebebiyle. Kilosu 7.500 Boyu 63 cm. Kilosu biraz fazla dedi. Dr.umuz ek gidaya geçiş konusunda tattır demişti bundan 15 gün önce falandı. Ben her gün meyve veya sebze püresi veriyorum. Çok seviyor kuşum.. Altı aydan sonra liste verecekmiş..Kan ilacınıkusuyor kızım. Bazen veriyor bazen vermiyorum ben. Uyku düzenimiz aynı sizinki gibi bizim de.. Aynısı.. Genelde emerek uyuyor. Bazen dönencesiyle.. Destekli desteksiz oturuyor kızım.4.ayda oturtmaya başlamıştım ben.. Ayaklarının üzerinde duruyor.tutuyorum onu. Çokhoşuna gidiyor. Arkadasın yürütecine koydum bugun meraktan.. Heyecanlanıyor, cıglıklar atıyor yürüteçte..İlerliyor biraz biraz :) Çok güzel yaa. Ama doktorumuz kesinlikle almamaız gerektiğini söyledi bugun. Zararlarını anlattı. Yürümenın tamaksıne yürümeyi zorlastırdıgını söyledi. Canım çok istoyor ama almayacagım.. 3. aydan beri agzından bol bol tükürük akıyor. Her gün günde kaç tane önlük değiştiriyorum. Yanakları buz gibi oluyo kuşumun.. Diş cıkarmadık henüz. Dönmüyor daha kızım.. Beliyoruz sabırsızlıkla.. Benim saçlarım da felaket dökülüyor..Kızım maşaallah cok saclı dogdu.Ben de adet olmadım daha..

zuluuuu nasılsın canım bebegın nasıl.bızde 6.5 aylık olduk :) ek gıdya yenı gectık canım sen nasılsın

Anneler bugün çok mutluyumkızım
Ili gündür desteksiz oturuyor uzun süre oturamasada
1 dk falan oturuyor odamızı da ayırdık uykumuz yavaş
Yavaş düzene giriyorbizde tattırmak amaçlı başladık
17 Nisan'da 6.ay aşımız var inşallah kolay geçer

Aman dikkat et canım masal inda bi ara burnu tıkanmıştı sonra oksurmeye basladi cok dikkat et....bende yavaş yavaş veriyorum kabiz olmasın diye birden temkinli yaklaşıyorum ...bazen yoğurt,bazen elma puresi,bügünde ilk defa sebze corbasi verdim ama pek sevmedi özellikle elmayla çorbayı:)geceleride biraz aptamilin gece buskivili muhallabisinden veriyorum onu bayılarak yiyor..su vermekte zorlanıyorum sonrasında biberonu bıraktı diye kasikla da icmiyor cadı:)bol bol emmeye devam:))gelişimini heyecanla izliyorum bakalım ..:)
Gozunaydin canım..ay ben hic odayı ayiramayacakmisim gibi geliyor bakalım gece uyanınca görmeden yapamam bide duymam diye cok korkarım..ası cok zor ya aglayinca ben bitiyorum...bizimde 23 unde ..masalcik da emmeden uyumaya bi başlasa ,sen nasıl uyutuyorsun ?

Sağol CNm bende ilk başlarda duymamam ayrı kalamam
Diyordumama anne olduğumuz için hissediyoruz
İnan uzakta olsan bile bebişini duyarsınben normalde zor uyanırım
Ama kızımın en ufak sesinde yataktan fırlıyorum eşim bile
Şaşırıyor o yönden korkma CNm duyarsın.bende aşı da üzülüyorum
Ama sağlıkları için katlanıyoruz onlar iyi olsunda gerisi boş
Ben kızımı iyice doyurup yatağına koyuyorum ve kendi kendine uyuyor
Feber yöntemi varya CNm onun gibi olmasada o yöntemle uyuttum CNm
Çünkü kızım bizim odadayken uykusunu alamıyordu hemde bensiz uyumuyordu
Şu an ikimiz içinde çok güzel olduüç günde aliştı Zeyneb de emmeden uyumuyordu
CNm ama o türlüde anne için yorucu oluyordu 4.ayda kendi kendine bıraktı parmağını
Keşfetti

Oyle ya bebekler gözünü açınca bile uyanıyoruz ..kendi kendine uykuya dalabilmesi cok iyi,uyku saatlerindemi bırakıyorsun yatağına,once emmek istemiyomu?bende hogg ve west in yöntemlerini ortaya karışık yapıp denedim bu defada uykusu kaçtı hic uyumadı bende bi sure daha bekleyeyim dedim..uyku saati gelince gündüz 2 saatte gecede 8;30 da huysuzlaniyo emerken de uyuyakaliuo tam derin uykuya geçmezse de tekrar emmek istiyor..aZimli olmak once sesli ışıklı ortamda emzirmem sonrada ya yatir kaldır yapmak Yada cok aglatmadan kendi haline bırakmak lazım sanırım azimli olmak lazım ..nasıl başardın ya 3 gunde ben ilk 2 de pes ettim anlat bana püf noktalarını ..))

Wmziriyorum CNm sonrada yatağa koyup gidiyorum
Kendi kendine uyuyor .ilk gün zordu CNm ama mecburen dayandım
CNm çok ağlayınca emzir yatağına bırak zaten yorulup uyuyor ikinci
Gün biraz alışıyor şu an uyku düzenimiz çok iyi aralıksız 8 saat uyuyor

Iste ben uykusu kaçar diye bırakıyorum ..en fazla 4 saate uyanıyor..cok iyi ya kacta yatiyo peki?kacta kalkiyo?gunduzdemi aynı sekilde uyuyo?

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Gece 12-1 de yatıyor CNm sabah 10-12
Gibi uyanıyor

Masalda bi ara gec yatıyordu daha uzun uyuyordu simdi erkene çektim 8:30 da yatiyo 7:30 da kalkiyo ...umarım alistirabilirim bende kendi kendine uykuya dalmaya,super dadiyi izliyorum belki birseyler kaparım:)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Inşallah CNm günde 3 kez uyuyor gece 12-1
Öğlenden sonra 15-16 akşAm 8-9 üç parça
Oldu inşallah bozulmaz CNm bir yerde
Okudum en uygun uyku düzenini sağlamak için
6.ay çok iyiymiş...feber yöntemi zor çoğu anneler
Bu yönteme karşı ama uyku düzeni anne ve bebek
İçinok önemli

Uyku olayini cozemeyen bi ben varim diye dertleniyordum yalniz degilmisimsac dokulmesi ortak sorunumuz.ben de gecen hafta 3 gun adet olur gibi oldum valla tam anlamadim heralde ilk adet boyle oluyor.
Benim oglum da 26 ekim dogumlu kontrolumuz 28 nisanda. Kan ilacini oglum istemiyor kusuyor bende 1tatli kasigi pekmezi 1 gune yayarak veriyorum.ek gidaya geceli 1 ay oldu cok sukur sorunumuz yok.ay cok yazmisim k.bakmayin

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…