- 14 Haziran 2013
- 71
- 7
- 28
- Konu Sahibi zulluuuuuuuuu
-
Uyku olayini cozemeyen bi ben varim diye dertleniyordum yalniz degilmisimsac dokulmesi ortak sorunumuz.ben de gecen hafta 3 gun adet olur gibi oldum valla tam anlamadim heralde ilk adet boyle oluyor.
Benim oglum da 26 ekim dogumlu kontrolumuz 28 nisanda. Kan ilacini oglum istemiyor kusuyor bende 1tatli kasigi pekmezi 1 gune yayarak veriyorum.ek gidaya geceli 1 ay oldu cok sukur sorunumuz yok.ay cok yazmisim k.bakmayin
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Allahim hepimize ewlatlarimizin guzel gunlerini gostersin her hareketleri mutluluk kaynagi.kilo boy durumunu da kontrolden sonra paylasacagim.simdilik dogum sonrasini yazayim
Oglum 26 ekimde normal dogum ile dogdu 8 gun erken geldi.adi mehmet kayra .3.140 gr 50 cm.di.gozume ciliz gibi gozukuyor bakalim ne kadar olmus merak ediyorum:what:
Yogurt meyve purelerni tattirark basla istersn neyi sewdigini takip edersin.
Bu aşi biraz zor gibi yaniben bi gunluk menumuzu yazayim uygun bulmadigin yerler olursa yaz olur mu
Sabah 8 de uyaniyruz once anne sutu 15-20 dk. Sonra khvaltiya geciyoruz yarim kibrit kutusu peynir,yarim yumurta sarisi(bi gun yum.sarisi bi gun tahilli kasik mamasi),1tatli kasigi pekmeze(yada recele) minik ekmek ici dogruyorum
10-10.5 gibi uyuyor oglum 1 saat ksdar.uyaninca anne sutu yarim saat sonra sebze corbasi.saat 1 gibi yogurt(genelde meyve puresi katiyorm elma muz vb.)yada havuc, portakal suyu.anne sutu alip 2-3 gibi uyur yine 1 saat.uyaninca anne sutu aksam 8 gibi muhallebi yada anne sutuyle islatilmis biskuvi 9,5 10 gibi uyku vakti gece boyu anne sutu
Ben ek gidaya geceli 1 ay oldu miktarlar fazla gelmesin gozune zamanla kendisi kasigi tutp daha da istiyr.once yogurt meyve puresiyle baslamistim ben
Yumurta sarisi ilk once 8/1 kadarini vermistim tadimlik.simdi bile bazen ittiriyor yemiyr peyniri sewdiginden karistrip da veriyrum nette okumustm basit kahvalti diye tereyag pekmez dovulmus ceviz peynir pekmez karistirmislardi sewdigi birsey olursa onunla verirsin belki yada az anne sutuyle karistr.sabir ve denemeyle bulursn hic merk etme.biz suya yeni yeni alistk pek sewmiyr.bibern almiyr minik suluk agizli biberon aldim eh iste
Uzatmk ne demk canim bi seylr paylasp ogrnmeye calisyorz.Yogurdu kendim mayaliyorm.sebze corbalarini once suzerek verdim simdi taneli veriyorm cok kucuk dogruyorum blendir kullanmiyorm.muhallebi pirinc unuyla yapiyrum ama icime sinmedi fazla sekerli ew usulu un nisastayla denicem bakalim.benimde yanlislarim vardr belki fikriniz olursa doylesin
Slm hanımlar
Bugün altıncı ay aşımızı olduk kızım çok ağladı
66 cm 8kilo 300 grm olmuşuZ hemşire ek gıdaya
Başla dedi acaba siz bebişlere neler veriyorsunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?