- Konu Sahibi zulluuuuuuuuu
-
Aramiza hosgeldin canim.ah aşılar ah
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Hadi ya demek aşıda cok ağladı bizimde 25 Nisan'da asımıztek asimiydi peki...sonra ateşi sancısı falan oldumu ?bizimde ek gıda maceremiz devam ediyor değişik çorbalar,yoğurt ,muhallebi,meyve pureleri ama kahvaltıya gecmedim daha Dr um alıştıktan sonra geçmemi tavsiye etti..7 aydan sonra gecicem ona ve et ilavesine...kızım kendi kendine okadar tatlı donüyoki yuZustu..bide oldugu yerde emeklemeye calisiyo kıpır kıpır ..dişden ses yok ama tükürük salgısı devam ediyor son gaz:)
Evet CNm çok ağladı üç tane bacağa yapıyorlar birde ağızdan
Damla verdiler ama huysuz yada ateşi olmadı CNm bizde ek gıdaya başladık
Yumurtadan başka herşeyi yiyor
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
bende ekim annesiyim
HoşgeldinizBende ekim annesiyim
Zehra'm 29 ekimde doğdu
2310 gr 46 cm doğdu şimdi 6300 gr 62 cm
2. Çocuğum
Bizim morarma olmamisti beyazlasmisti hatta pamukcuk oldu sanmistim:)disi patlak vermeden onceki gece 12 kez uyanmistik.dis jeli rahatlatiyor bebisleri.ins. baska sikintilarimiz olmaz ates faln
Kiyamam ya.ne kadar canlari yaniyor kim bilir.
arkadaşlar bu diş sıkıntısı gelip geçiyomu yoksa sürekli devammı ediyo ben anlayamadım bu olayı ilk çocuğum mesela geçen hafta sürekli eli ağzında sürekli ağlayan bi bebeğe büründü eline ne gelirse zaten ısırmaya çalıştı ama aşırı olduğu gün artık sürekli dudaklarını sıkıştıra sıkıştıra kasıyodu emmekten artık dudağı morarmıştı o gün hafif bi ateşi çıkmıştı ama geçti ertesi gün yine bişey yok he mızmız hala ağzına ne bulursa almaya çalışıyo kaşıyo eli hep ağzında bide ilk alt diş çıkıyo değilmi ben dişetinde dişleri görüyorum onlar diş değilmi beyaz beyaz duruyolar ikiside aynı hizada ama sanki ikiside biraz yukarı çıkmış gibi gülerken falan dikkat çekiyo ama çıkacağı yerde bişey yok beni biraz aydınlatırsanız sevinirim mesela komşumun kızıda çıkarıyo bana hep diyodu bi salya akıyo gör bi salya akıyo sorma faln gittim görmeye salyaları bizimkiyle aynı bizimki daha huysuz sürekli el ağzında salyalar hakgetire anlamadım bu işi şu ağzında ne olup ne bitiyo beni bi aydınlatsanız
Kızlar 8.ayda kizima kizamik asisi yapılacakmış sizede
böyle birşey söylediler mı sağlık ocağından...birde
kizima hemogram(kan sayimi) tahlili yapılacak bilgisu
olan var mı:26:
Canim Simdi saglik ocagindan
geldik.6.ay asimizi olduk 9 aylik olana kadar asi yok dedi temmuz 25te gel dedi.bize niye demediler ki acaba
Bu arada mehmet kayramin kg.8.300 boyu 69 cm. Olmus.orta kulak iltihabi varmis ilaclar verdiler
Cnm her bebise göre farklı oluyir dış benim kızımın
şu an disi göründü beyaz princ tanesi gibimasallah huysuzlugu
falanda kalmadı ama diş yeri halen mor gibi önden bir dişi
var yakında daha belirgin olyr şu an minicik dikkat edince ancak
görünüyor...birde bizim kızın salyasi çok arttı cenedi hep kızardı salyadan dolayı
Zaten dişine ellwtmiyor cadiCnm zaten diş çıkmaya yakın
dış yerleri şişiyor beyaz oluyor
hımmm o zaman bizimkine daha çok var heralde herkes diş çıkarıyo diyo ne zamandır bişecik yok bide bi sorum olcak bebeğinizi ağlatıyomusunuz artık ben bebeğimin ağlamak istediğine kanaat getirdimde bugün bıraktım kendi haline ağladı biraz sustu sakinleştibazen ne yapsam ağlamaklı çığlıklar atıyo sürekli oyalıyorum ama bişeyden tatmin olmuyo mızmızlığa devam bende bırakıyım bakalım ne kdr ağlıcak dedim ağladı birazcık sonra kendikendine oyalandı :44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?