2013 ekim anneleri neredesiniz

ishal oluyo canım Dr da kullanma öyleyse dedi..normalde test yapılıp kullanılması lazım zaten..deger düşük olunca..bol bol pekmez ver dedi..bakalım belkide bir kere daha denerim..

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Ben hazir su veriyorum canim. En son ne zaman kontrole gittin? Aramizda 3 gun var bizde 27 Ekimiz. Seninkide akrepmis inatcimi kizin huyu nasil anlat biraz, bizimki inat ve sosyal bi bebek, evin icinde beni gormedigi zaman agliyo hala ne yapcam bilmiyorum.

Keske ek gidayi nasil sevdirebileceginide sorsaydin ayni dertten muzdaribiz. Neyse bi sonra ki gidis icin listeye yazmaya basla bence

maaşallah kızına gelişimi süper bir de kız çocuğu.....tombik kızın var desene benim oğluş 9 kg 72 cm

canım ben kaynatılmış veriyorum...bizim 07.10.2013 9kg 72cm

Yeni bir niciklr geldim bu anne sütü konusu
bunalttı beni 16 aya kadar anne sutuyle besleyen
arkadaş varmış sorun olnamis neden herkex karşı
çıktı sanki zehir vericem dedimyok anne sütü altıncı aydan sonra
vitaminsizmis bugün dr yazdım.ve dr yetenekli kadar
ver dedi zararı yok çok faydalı dedi.ne kadqr üzüldüm anlatamam
zulluuuuuuuuu hesabımı sildirmeyi rica ettim.yeni bir
nick ile geldim....

valla altta ismiini görünce tahmin ettim bi yabancı takip ediyo kesin o dedim... hoşgeldin canım ya nasıl sevindim....dün canım çok sıkıldı gittim takıldım şu çılgına...senden sonra birine daha saçmalamışş...

senin hormonlar bozulmuş doğurana kadar yorum yapma kimseye dedim....polemiğe girme kiblerim seni dedi tırstım:18::18:

senin hormonlar bozulmuş doğurana kadar yorum yapma kimseye dedim....polemiğe girme kiblerim seni dedi tırstım:18::18:

Hosbulduk Cnm kiblemek ne Cnm

En son 26 Mayıs ta gittim yanlış hatırlamıyorsam. İdrar kültürü sonucu için gitmştik.
Benım kızımın boyu kısa sanırım o yüzden çok tombik duruyor.. Babası çok uzun ama annesine çekmiş :)
Ya aslında 23 Ekim gecesi saat 00:00 da doğdu kızım. 24 Ekim'e girdik mi girmedik mi bilemiyorum.
Tam o günde de Terazi ve Akrep burçları değişiyor.. Akrep demeliyiz sanırım..
Kızım hep yanında durulmasını istiyor. Çok mızmız bir bebek değil..
Yanıma alıyorum iş yaparken. Bazen mama sandalyesine oturtuyorum, bazen yürütece koyuyorum..
Mesela bu akşam birlikte ütü yaptık.1 saate yakın yürütecinde oynadı. kendi kendine bişeyler karıştırıyor..
Her yere saldırıyor, tutmaya çalışıyor.. Bizimki de çok sosyal.. Dışarı çıkmak istiyor hep..
İnsan delisi.. Çok seviyor insanları.. Ağlama huyu yok ama mızmızlanması var.. ııı ııı diye:)
Bir de çok hareketli.. Kendi kendine hep konusuyor.. Susmuyo hiç.. :)
Geri geri emekliyor.. Herşey agzında..Dişleri çıkmadı henüz.. Kaşınıyor ve su akıyor agzından..
Böööyleee uzaaarr giderrr :) Çok yazdım galiba...:)

Hoş geldin canımm..
Ben de seni beyaz görünce çok şaşırdımm..
Konuyu bilmiyorum okumadım ama boşver üzülmeye degmez..
Azck geçmişi okudum. Kızımı uyuttum anca fırsat bulabıldım..
Nasılsın? Kızınnasıl canım?

Hosbulduk Cnm oylede ama kadın beni cahil olmakla
keyif catmakla itham etti..kızım iyi şükür..sizler nasılsınız

Slm canim hamileyken iki doz yapiliyo sonra bes doza tamamlarsak omur boyu koruyo. Zamani gecmeden vurulmamiz gerek neyse yarin hemsireyi arayip sorayim

canım ben 3ü vurdurdum 2 si hamleyken 1 ini bebiş 2 aylıkken...yine aralıkta var snrm emin değilim.

Hosgeldin oncelikle bi konuda herkes ayni gorusu paylasmayabilir bu normal sen hassassin bence ve kaldi ki o senin cocugun en dogru karari sen verirsin beslenme konusunda. sanal alemi bu kadar gozde buyutmemek gerek bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…