2013 ekim anneleri neredesiniz

Haklisin Cnm ama üzüldüm ağladımkendimi
kötü bir anne gibi hissettim...bir daha buraya gelmek istemiyorum

ya yapma böyle n e güzel muhabbet ediyoz... valla bende gelmeyecektim 4 kere ceza aldım birisini hakettim gerçi....sırf muhabbet için geri vazgeçtim.....simdi bana takacan şu "çılgın anne" yi sonra ceza 5 olacak yine rengim solacak...zaten çılgınmış ondan bir halt olmaz

Beni guldurdun Cnmallahtan seni guldursun

Yok Cnm boşver belkide ben abartiyorum

senin durumu az çok tahmin ediyorum....zaten sıkıntıdasın ki çok üzüldüğünün farkındayım...birde abuk subuk konuşunca sinirin bozulmuş... hayatının merkezine bebişini koy ve ikinize dahil olmak isteyenlerle mutlu ol....

Ben muhallebiyi o yuzden veriyorum zaten gece uyanmasin diye ama nafile yine uyaniyo. Bende hazir mamalara guvenemiyorum islemden geciyo sonucta mumkun oldukca dogal gidalar vermeye calisiyorum. Demek aptamilde mi bozmus

Aynen canım ya aptamil de bozmuş o ürün toplatiliyormus...bende gece uyanmasın diyorum da iste daha beceremedik:)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

İyi oldu duyurdugun belki bilmeyen vardir. Doktora sordun mu kirmizi et vermeyi?

Yrn Dr dayım canım 2 de randevu aldım sorularımı liste halinde sorucam insallah..1 et,2 dis,3 bu ay yapması gerekenler,4.kulaga parmak sokma,5.ucak yolculugu,6.gece vucut ısısı düşüklüğü kanını almaz umarım gece uyurken vucut ısısı 35,5 düşüyor siZde bi olcsenize..daha cok eklerim bu sorulara adamı biktiririm ben:))

Ayy supersin gece gece guldurdun valla iyi fikir yazmak doktor gormesin listeyi direk topuklar

Ayy supersin gece gece guldurdun valla iyi fikir yazmak doktor gormesin listeyi direk topuklar

Ya napayim unutuyorum:))b12 bende baya bi eksik:))sonra arıyorum adamı onada söyledim bundan sonra yazıp gelcem diye:))Yada evinin oralara taşınicaz benimm kadın dogumcumda aynı apartmanda ohh evlere şenlik:)))

Canim senin binada bos daire olunca haber et bende yerleseyim
Bende de demir eksik ilac kullaniyorum emzirdigimiz icin oluyo vitamin eksikligi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…