- Konu Sahibi zulluuuuuuuuu
-
canım okudum ben yeni konunu....senin aklın neye yatıyorsa onu yap zaten dr sormuşsuz....bu senin vereceğin karar....takma....
Haklisin Cnm ama üzüldüm ağladımkendimi
kötü bir anne gibi hissettim...bir daha buraya gelmek istemiyorum
ya yapma böyle n e güzel muhabbet ediyoz... valla bende gelmeyecektim 4 kere ceza aldım birisini hakettim gerçi....sırf muhabbet için geri vazgeçtim.....simdi bana takacan şu "çılgın anne" yi sonra ceza 5 olacak yine rengim solacak...zaten çılgınmış ondan bir halt olmaz
Haklisin Cnm ama üzüldüm ağladımkendimi
kötü bir anne gibi hissettim...bir daha buraya gelmek istemiyorum
Beni guldurdun Cnmallahtan seni guldursun
muhabbetin içine ettin diye mesaj atarım bak çılgın'a o daha çılgın görmemiş
Yok Cnm boşver belkide ben abartiyorum
Ben muhallebiyi o yuzden veriyorum zaten gece uyanmasin diye ama nafile yine uyaniyo. Bende hazir mamalara guvenemiyorum islemden geciyo sonucta mumkun oldukca dogal gidalar vermeye calisiyorum. Demek aptamilde mi bozmus
bende senin gibi düşünmüştüm... küçükken güzel olur tabiii...bende kesinlikle tek çocuk derken kızımın zor bir gününde karar verdim 2. çocuğa....
Aynen canım ya aptamil de bozmuş o ürün toplatiliyormus...bende gece uyanmasın diyorum da iste daha beceremedik:)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
İyi oldu duyurdugun belki bilmeyen vardir. Doktora sordun mu kirmizi et vermeyi?
ıyi yapmissin:)bende yapcam 2.cocugu insallah:)))
iphone 'den kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
. Ben ikinciyide kız istiyorum ama esim erkek tabi:))Rabbim bilir ya bi masalcigi büyüteyim de:))inşallah cnm....birde oğluşun olsun.....tabiii önce hayırlısı
Yrn Dr dayım canım 2 de randevu aldım sorularımı liste halinde sorucam insallah..1 et,2 dis,3 bu ay yapması gerekenler,4.kulaga parmak sokma,5.ucak yolculugu,6.gece vucut ısısı düşüklüğü kanını almaz umarım gece uyurken vucut ısısı 35,5 düşüyorsiZde bi olcsenize..daha cok eklerim bu sorulara adamı biktiririm ben:))
. Ben ikinciyide kız istiyorum ama esim erkek tabi:))rabbim bilir ya bi masalcigi büyüteyim de:))
Ayy supersin gece gece guldurdun valla iyi fikir yazmak doktor gormesin listeyi direk topuklar
zullluuu niye yasaklı kizlar esraa onamı devrettin elini:)))
bilmem niye ki.......bir daha gelmeyem diyodu üyeliğini mi bitirdi acaba...üzüldüm şimdi
Ya napayim unutuyorum:))b12 bende baya bi eksik:))sonra arıyorum adamı onada söyledim bundan sonra yazıp gelcem diye:))Yada evinin oralara taşınicaz benimm kadın dogumcumda aynı apartmanda ohh evlere şenlik:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?