- 30 Nisan 2014
- 5.237
- 3.955
- 168
- Konu Sahibi zulluuuuuuuuu
-
ısmine tiklayinca yasaklı yazıyo ama bilmiyorum ki..
Iphone 'den kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Hımm okudum simdi konuyu..ya Bana gorede dogru degil sadece anne sutu ama herseyi guzel bir dille anlatmak lazım sonuçta kendisine kalmış..biraz sert konuşmuş kadın..kimsenin icini bilemeyiz umarım fazla uzulmemistir kucuk annemizhımmm resmi de kaldırmış... Hepsi şu çılgın anne midir nedir onun yüzünden...kızın anneliğini flan sorgulamış...o da üzülmüştü bugün
hımm okudum simdi konuyu..ya bana gorede dogru degil sadece anne sutu ama herseyi guzel bir dille anlatmak lazım sonuçta kendisine kalmış..biraz sert konuşmuş kadın..kimsenin icini bilemeyiz umarım fazla uzulmemistir kucuk annemiz
iphone 'den kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Canim senin binada bos daire olunca haber et bende yerleseyim
Bende de demir eksik ilac kullaniyorum emzirdigimiz icin oluyo vitamin eksikligi
hımmm resmi de kaldırmış... Hepsi şu çılgın anne midir nedir onun yüzünden...kızın anneliğini flan sorgulamış...o da üzülmüştü bugün
valla çok üzülmüştü bugün zaten canı sıkkındı....o da tuz biber oldu...
Ben Cvp vereyim anne sutu sadece verilirmi diye konu acmış oraya yorum yapan bir üyede cahillik falan demiş son yorumlarına bak görürsün ..Cilgin anne kim. Uyeligini kisi iptal edemez bildigim kadariyla ancak site sorumlulari yapabilir sadece.
Olur ya cat kapı yaparız ben zatn kadın dogumcuma bayılıyorum seneye izmire taşınicaz ama dogum yaparsam ona gelicem okadar yani cocuk Dr unuda o tavsiye etti oda cok iyi mutluyuz Dr larla:))ya ateşini ölçün siZin bebislerin bakalım sizdede düşüyormuş ?bide terliyo mu gece benimki bu ara cok terliyor ya..pike yemı geçsem yrn onuda sorayım:)))))))
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
yok ya canım bugün bi konu açmış zullu su anne sütü meselesi o da nasıl annesin falan demiş...zaten sıkıntısı vardı çok üzüldü...cilgin anne kim. Uyeligini kisi iptal edemez bildigim kadariyla ancak site sorumlulari yapabilir sadece.
Neyse ya çenem düştü gece gece ben yatar malum yrn kızım erken kalkar..ve bende kan vericem sacım dökülüyor diye, masal Dr a gidecek sorular sorular cok isim var cok:)iyigeceler guzel bayanlar ..
neyse ya çenem düştü gece gece ben yatar malum yrn kızım erken kalkar..ve bende kan vericem sacım dökülüyor diye, masal dr a gidecek sorular sorular cok isim var cok:)iyigeceler guzel bayanlar ..
Iphone 'den kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
yok ya canım bugün bi konu açmış zullu su anne sütü meselesi o da nasıl annesin falan demiş...zaten sıkıntısı vardı çok üzüldü...
hmm bu konu anneden baska kimseyi ilgilendirmez sonucta bi bebege en iyi annesi bakar. Karsi goruste olsak bile kisiye bunu uygun bi dille anlatmaktir bize yakisan. Insanlari kirmanin gunah oldugunu ve kalpte kin, nefret, haset gibi duygulari beslemenin kalbi kararttigini keske herkes sik sik hatirlasa
bencede .... Biraz önce baktım aynı kişi birbaşkassına da yazmış yine abuk subuk...neyse cnm geri döner umarım.. Sana iiii geceler kaçtım ben öpüyorum
Kizlar bu ay bebislere asi var mi? Hamileyken tetanoz vurulanlar diger asiyi yaptirdi mi?
Ası Temmuz da var demişti saglik ocagi..tetanozu da bir doz yaptırdım zaten başka yaptırma demişti drum..bgn kontrole gidicez demiştim gittik bir sorun yok boy 70 kilo 9.400 kuşumun:))dişlerinden ses yok kulak çekmeyi sordum kulağınada baktı gayet iyi bir sorun yokmuş..tavuk,balık kirmizi et bu ay başlayın dedi..kanda verdim yrn sonucu alcam bakalım :))2 ay sonrada kan sayımı yapalım dedi normalde 1 yas ama biz kan ilaci kullanmıyoruz diye erken bakacak..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?