2013 ekim anneleri neredesiniz

ısmine tiklayinca yasaklı yazıyo ama bilmiyorum ki..

Iphone 'den kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

hımmm resmi de kaldırmış... Hepsi şu çılgın anne midir nedir onun yüzünden...kızın anneliğini flan sorgulamış...o da üzülmüştü bugün

hımmm resmi de kaldırmış... Hepsi şu çılgın anne midir nedir onun yüzünden...kızın anneliğini flan sorgulamış...o da üzülmüştü bugün
Hımm okudum simdi konuyu..ya Bana gorede dogru degil sadece anne sutu ama herseyi guzel bir dille anlatmak lazım sonuçta kendisine kalmış..biraz sert konuşmuş kadın..kimsenin icini bilemeyiz umarım fazla uzulmemistir kucuk annemiz

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

valla çok üzülmüştü bugün zaten canı sıkkındı....o da tuz biber oldu...

Canim senin binada bos daire olunca haber et bende yerleseyim
Bende de demir eksik ilac kullaniyorum emzirdigimiz icin oluyo vitamin eksikligi

Olur ya cat kapı yaparız ben zatn kadın dogumcuma bayılıyorum seneye izmire taşınicaz ama dogum yaparsam ona gelicem okadar yani cocuk Dr unuda o tavsiye etti oda cok iyi mutluyuz Dr larla:))ya ateşini ölçün siZin bebislerin bakalım sizdede düşüyormuş ?bide terliyo mu gece benimki bu ara cok terliyor ya..pike yemı geçsem yrn onuda sorayım:)))))))

valla çok üzülmüştü bugün zaten canı sıkkındı....o da tuz biber oldu...

Sende olc taktım ben vucut ısısına :)masalın uyurken 35,5 düşüyor ya Dr tahlil yapalım dedi Banada normal geliyor terliyo diye kan vermek istemiyorumesiminkini bile ölçtüm gece onunda düşüyor:)

Cilgin anne kim. Uyeligini kisi iptal edemez bildigim kadariyla ancak site sorumlulari yapabilir sadece.
Ben Cvp vereyim anne sutu sadece verilirmi diye konu acmış oraya yorum yapan bir üyede cahillik falan demiş son yorumlarına bak görürsün ..

Neyse ya çenem düştü gece gece ben yatar malum yrn kızım erken kalkar..ve bende kan vericem sacım dökülüyor diye, masal Dr a gidecek sorular sorular cok isim var cok:)iyigeceler guzel bayanlar ..

Super olur valla ohh borekleri acar gideriz bahanemiz olur
pike mi ben incecik bi penyeyle ortuyorum orda hava nasi bilmem ama bence ince ortu kullan
Ben ince ortu kullandigim icin terlemiyo

cilgin anne kim. Uyeligini kisi iptal edemez bildigim kadariyla ancak site sorumlulari yapabilir sadece.
yok ya canım bugün bi konu açmış zullu su anne sütü meselesi o da nasıl annesin falan demiş...zaten sıkıntısı vardı çok üzüldü...

Sanada iyi geceler canim donunce aydinlat bizi opuldunuz

iyi geceler saç dökülmesi emzirmede normal sanırım.......

yok ya canım bugün bi konu açmış zullu su anne sütü meselesi o da nasıl annesin falan demiş...zaten sıkıntısı vardı çok üzüldü...

Hmm bu konu anneden baska kimseyi ilgilendirmez sonucta bi bebege en iyi annesi bakar. Karsi goruste olsak bile kisiye bunu uygun bi dille anlatmaktir bize yakisan. insanlari kirmanin gunah oldugunu ve kalpte kin, nefret, haset gibi duygulari beslemenin kalbi kararttigini keske herkes sik sik hatirlasa

bencede .... Biraz önce baktım aynı kişi birbaşkassına da yazmış yine abuk subuk...neyse cnm geri döner umarım.. Sana iiii geceler kaçtım ben öpüyorum

Kizlar bu ay bebislere asi var mi? Hamileyken tetanoz vurulanlar diger asiyi yaptirdi mi?

Ası Temmuz da var demişti saglik ocagi..tetanozu da bir doz yaptırdım zaten başka yaptırma demişti drum..bgn kontrole gidicez demiştim gittik bir sorun yok boy 70 kilo 9.400 kuşumun:))dişlerinden ses yok kulak çekmeyi sordum kulağınada baktı gayet iyi bir sorun yokmuş..tavuk,balık kirmizi et bu ay başlayın dedi..kanda verdim yrn sonucu alcam bakalım :))2 ay sonrada kan sayımı yapalım dedi normalde 1 yas ama biz kan ilaci kullanmıyoruz diye erken bakacak..

Hmm masaAllah gelisimi guzelmis kizinin sevindim bi sorun yokmus bakalim benim oglum kac kilo olmus meraktayim. Canim neden kan ilaci kullanmiyosunuz altinci aydan sonra her bebek kullanmali diye biliyorum. Kullanmayan bi tanidigimin bebegi kronik anemi olmus bana israrla kullan demisti bence sende dikkat et.

Bebişlerinize normal su mu veriyorsunuz yoksa kaynatılmış ılıtılmış mı? Çok merak ettim.. :)

Benim de saçlarım çok dökülüyor ama araştırmalarıma göre normalmiş..

Benim kızım en son 8.200kilo 65 cm di. 24 Ekim doğumlu..
Sabah kahvaltısı, öğle, ikindi, akşam ek gıdasını alıyor.
Ama sürekli emmek istiyor..

Anne sütü ve emzirmeye dair bir kitap okudum. (Akla gelmeyecek, akıl almaz bir besin anne sütü.. Antibiyotik..
Eşim sürekli söylüyor emzir ve ek gıdayı az ver diye..
Ama ek gıdayı bırakmam mümkün değil.. Özellikle yumurtanın faydası tartışılmaz.. Meyveler ve sebzelerdeki vitaminler..
Yiyorsa eger az da olsa verilmeli bana kalırsa.. Tabi zorlamanın anlamı yok..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…