- Konu Sahibi zulluuuuuuuuu
-
- #1.041
hosbulduk :)masalcik 9 da uyuyo teyzesi..bu arada kan tahlilim belli oldu b12 eksik mis tabiki ilaç verdi
iphone 'den kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
sağol canım demekki görünmüyo arkadaş olmayınca...arkadaşlık gönderiyom kabul etEki Görüntüle 1146786 boyle gorunyo canım sana bakınca
geçmiş olsun cnm...biz 6 aylıkken yapmıştık daha yaptırmaık öbür aya inş
he ay ben unuttum ya ben bebiş için dedim...çocuktada mı oluyormuş diyorum...sagol canım,saçlarımın ve unutkanlığımın nedeni belli oldu:)
bir zahmet bak bakalım eğer görünmüyorsa hepimiz arkadaş olalım koyalım bebişlerin resmini
sağol canım demekki görünmüyo arkadaş olmayınca...arkadaşlık gönderiyom kabul et
Gorunmuyo canim temiz
Ya bu telde arkadaşlık teklifi falanda görünmüyorkiYada ben bulamadım iphone daki programdan giren varmi?olmadi bide safari den denerim..evet canım emzirmeden vitamin falan kalmiyo ama önlem alayım dedim cok dökülüyor ..
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Hosbulduk :)masalcik 9 da uyuyo teyzesi..bu arada kan tahlilim belli oldu b12 eksik mis tabiki ilaç verdi
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
EVET CNM MASAL SARa da görmemiş iyi oldu ya bebişleri paylaşırız
Bana bildiri mesaji gelmiyo neden acaba? Forumdan kontrol ediyorum msjlari, kota dolunca mi yapiyo esra biliyo musun?
bilmiyorum cnm olabilir kutunu sil
Oglum hala uyanik ve oyun pesinde
iii işte gece iıi uyur
Vitaminsiz seni :)))) ya emzirirken illaki dusuyo degerler bende kullaniyorum kan ilaci zaten gyno ile basliyozamanla azalir dokulmen
Kılar foto yükleyemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?