- 4 Haziran 2014
- 767
- 202
- 83
- Konu Sahibi zulluuuuuuuuu
-
- #1.081
slm attım biraz foto diğer hafıza kartını bulamadım..bulduğumda atarım...ben resim çekinmeyi pek sevmiyorum...benim resim hamileliğin 6 ayına ait..şimdiki halimi bi ara çektirir koyarım..işte bu da ben....yelekleri de ben ördüm...
sağol canım......
Masallah sende çok marifetliymissinben hamile olduğunu
farketmedimbebrk nerde.kız kilometre var diyip dutuyon
hani kilo fitsin masallahmasallah kızın pek güz oglusta
yakışıklı kizina bayildim
Ben el işi weeri çok severim ama ışte bende yetenek yoktskm ederim canım....genel olarak orantısız kilom yok aslında ama yinede var biraz....benim 7 aya kadar fazla karnım belli olmuyor içi geniş derler ya o türden..yelekleri beğendiğine sevindim yapmayı seviyorumda artık zaman yok..
fotolara nerden bakacağım ben bulamadım
Slm kizlaaaaarrr
Fotograf soleni yapilmis ben yokken
Oglumun arkadaslarina kurban olurum ben yaaa
Zullu canim once senden basliyim masaAllah kizina bayildim cok tatli kilosuda gayet guzel iyi bakiyosun belli kiskanma kiskanma sende guzelsin:)))) anne kiz cok sekersiniz
Esracim senin o cekik gozlu oglusunu yerim sipa cok sempatik ayni ablasina benzettim cocukkarin ikisinide sana benzetemedim bu arada sende esmer guzelisin benim gibi :)))) ohh sahilde fotolar falan kiskandim yav
Ben el işi weeri çok severim ama ışte bende yetenek yok
Cnm arkadaş olmamız lazım bu arads hosgeldin
kızlar kızım bu aralar başka odaya gidince ağlıyor
birde düzgün bir şekilde baba dede mama memme
diyor sürekli diyor
Ben el işi weeri çok severim ama ışte bende yetenek yok
Cnm arkadaş olmamız lazım bu arads hosgeldin
kızlar kızım bu aralar başka odaya gidince ağlıyor
birde düzgün bir şekilde baba dede mama memme
diyor sürekli diyor
Slm kizlaaaaarrr
Fotograf soleni yapilmis ben yokken
Oglumun arkadaslarina kurban olurum ben yaaa
Zullu canim once senden basliyim masaAllah kizina bayildim cok tatli kilosuda gayet guzel iyi bakiyosun belli kiskanma kiskanma sende guzelsin:)))) anne kiz cok sekersiniz
Esracim senin o cekik gozlu oglusunu yerim sipa cok sempatik ayni ablasina benzettim cocukkarin ikisinide sana benzetemedim bu arada sende esmer guzelisin benim gibi :)))) ohh sahilde fotolar falan kiskandim yav
canım tsk ederim çocuklar hep babaları zaten benimle alakaları pek yok....canım foto 6 aylık hamile halim şuan da hemen hemen öyleyim... bi şölen de senden bekliyoz...
kız yok çok güzel yapmışın bereleri kızına süper yakışmış pamuğum çok tatlı zaten...benim el işlerim iyidir yaratıcılığım kuvvetlidir de zaman yok napcan
ayyy aynısını benimki de yapıyor demekki normal bende huysuzlandı diyorum...
Olsun yeter ki saglikli olsunlar ikiside cok gulec Allah yuzundeki gulucukleri eksik etmesin canimmm
Gercekten kesinlkle hamile oldugun belli degil o zaman sende cok kilo almamissin
Canim esim foto eklememe musade etmiyo biraz zaman lazim onu ikna etmem icin
Teşekkür ederiz tatlım yakın olsaydık ders alırdım senden
el işine bayilirum demekki artık anneye düşkünlük başlıyor :18:
Teşekkür ederim tatlım kilomuz 8,5 tu ....ben minik olduğum
için hep gardas sanıyorlarbende esra wrkadssin meleklerini birbirine
benzettimsenden de bekliyos hemen
he anladım ok canım...biraz dursun bende kaldırırım nolur nolmaz... yenilerini koyarım artıkın
kızlar git gel yazıyom kusura bakmayın... şimdi valiz falan hazırlıyorum bir yandan ortalık topluyorum...telde internet yok benim...akşam annemlere merkeze gidiyorum pazara kadar ordayım gelince grşrüz artıkın
İyi tatiller canim gezin bol bol minikleride op benim icin
Ohh neguzl qpla desteği keşke benim ablamda burda olsaevet cnm bende öyle düşünüyorum.... allahtan bizi abla kurtarıyo...şimdi geldi rahatladım
Minik olmanin faydalari ohh yaa supersiniz valla cok hosmus cicileride zeynep hanimin
Esim izin vermedi fotolarayoksa sabahtan eklicektim
Bencede kendi resmin olan fotoyu kaldir minikler kalabilir bisey olmaz bence
Ohh neguzl qpla desteği keşke benim ablamda burda olsa
Yok be Cnm hiç memnun değilim inanmiyprlar minik görünmek kotuu
inşallah izin verir ya seni ve bebisini gormyi çok isterim
sare kız senin kızın fotosunu koyyyy merak ediyorum
şu kızı bide yakından goremmasal sare sende köy
masalimizin fotosunu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?