- Konu Sahibi zulluuuuuuuuu
-
- #1.061
karabugday diyeti yap..bu ara herkes öneriyo benim arkadaslar yapıyorsa 5 gunde 3 kg falan veriyorlar..karabugdayi al Migros'tan öğlen aksam yoğurda kay sadece onu ye 5 gun ..Kota dolmus koskoca kk da benim msjlarima yer kalmamis :)))))
İns uyur. Kis yarin spora basliyorum evde egzersiz yapacam ins dua et gobisim gitsin
iyi valla azmine hayranım...böyle devam... benim yürüyüş yapma imkanım yok hem yer yok hem de kızımı götürsem o da yorulur götürmesem olmaz...Kota dolmus koskoca kk da benim msjlarima yer kalmamis :)))))
İns uyur. Kis yarin spora basliyorum evde egzersiz yapacam ins dua et gobisim gitsin
iyi valla azmine hayranım...böyle devam... benim yürüyüş yapma imkanım yok hem yer yok hem de kızımı götürsem o da yorulur götürmesem olmaz...
Aynen ya vitaminsizim:)harbiden vitaminsizim ama et sut sevmem ,dogumdan sonrada zayıfladım iyice:)))unutkanlık dökülme hepsi var bende,insallah azalır canım...
karabugday diyeti yap..bu ara herkes öneriyo benim arkadaslar yapıyorsa 5 gunde 3 kg falan veriyorlar..karabugdayi al Migros'tan öğlen aksam yoğurda kay sadece onu ye 5 gun ..
karabugday diyeti yap..bu ara herkes öneriyo benim arkadaslar yapıyorsa 5 gunde 3 kg falan veriyorlar..karabugdayi al Migros'tan öğlen aksam yoğurda kay sadece onu ye 5 gun ..
iyi valla azmine hayranım...böyle devam... benim yürüyüş yapma imkanım yok hem yer yok hem de kızımı götürsem o da yorulur götürmesem olmaz...
Ya kullanmadığım şampuan kalmadı..bide dökülmesede masal kopariyo zaten:)arkadas olarak ekledim seni kabul et hemen:))İns canim bide kullandigin samp degis o da etkiliyo
Sen aksam ne yediginide unutmussundur :))))
Üzerini 1 parmak geçecek kadar sıcak su koy beklet..sonra yoğurt kat ye ..şarjım bitti ben yatar iyigeceler kızlar:)))ay iyiymiş bayılırım haşlanmış buğdaya...alabilirsem deneyim sadece migrosta mı var...migros merkezde var...yarın akşam merkeze gidecem alabilirsem alayım.haşlıyoz değil mi
Ya kullanmadığım şampuan kalmadı..bide dökülmesede masal kopariyo zaten:)arkadas olarak ekledim seni kabul et hemen:))
Üzerini 1 parmak geçecek kadar sıcak su koy beklet..sonra yoğurt kat ye ..şarjım bitti ben yatar iyigeceler kızlar:)))
Sonunda oldu
Kızlar bir sürü foto ekledimbakarsınız sizinkileride
Bekliyorum kızımın ilk doğduğu an da var
Bende varım
he canım gördüm maaşallah kızın pamuk gibi...seninde maşallahın varmış bizde öyle kilolar nerdeee...benim telden bilgisayara atmam lazım zamanım olmadı olanları attım atarım yine.... birde bu akşam merkeze gidiyom sınav var pazar akşam dönerim......
Sonunda oldu
bu da ayrı not:berelere bayıldım kızına da çok yakışmış...güle güle eskitsin....
he canım gördüm maaşallah kızın pamuk gibi...seninde maşallahın varmış bizde öyle kilolar nerdeee...benim telden bilgisayara atmam lazım zamanım olmadı olanları attım atarım yine.... birde bu akşam merkeze gidiyom sınav var pazar akşam dönerim......
Basatilar dlerim Cnm bekliycem fotolari
Not berelerei ben yaptım
Basatilar dlerim Cnm bekliycem fotolari
Not berelerei ben yaptım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?