- Konu Sahibi zulluuuuuuuuu
-
- #1.141
Teşekkür ederim tatlım çok becerikli olmasamda birazcık
Yapıyorum bekliycez kız bende telden koydum...
Hadi ya ben bulamadım ekleme yerini..beceriksizim ozaman:)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Bende kaç saat urastim ancak yapabildim
Ya ben programdan giriyorum hic albüm yeri bile yokki..yorum yazınca var sadece resim ekle başka görmedim ..safari kısmından girincede albüm ekle yeri yok velhasil bulamadım:))sen anlat bana yrn bi denerim :)yoksa pc den atarım..ben yatar canım iyigeceler
Bazen bunları bile yemiyorum Cnm..teşekkür ederim.ınan ben üç ogun yiyince şişiyor ve rahatsız oluyorum içebilirsiniz Cnm süte karismaz ki ben çay nadir içerim hayatimda kahve cesiti kola gazoz sigara gibi kötü alışkanlık yok tek kötü şey baharatlı çok severim
Dene canım ama sadece onu ye sadece az miktarda sabah kahvaltı yapabilirsin ona gore...yoğurda kat ye onun disinda başka birsey yok :)bende acımasız bir diyetisyen gibi konuştum:)
Ya ben programdan giriyorum hic albüm yeri bile yokki..yorum yazınca var sadece resim ekle başka görmedim ..safari kısmından girincede albüm ekle yeri yok velhasil bulamadım:))sen anlat bana yrn bi denerim :)yoksa pc den atarım..ben yatar canım iyigeceler
Ayy iyiki diyetisyen degilmissin cok gaddarca bu yaa:)))) saka bi yana sen denedin mi canim uc kilo verdin mi bide emziriyoruz bugday yetecek mi bize vitaminsizlikten olmeyiz dimi:))))
Ee artik o da normal her yemege baharat katiyoruz canim onsuzda olmuyo. Sen yasam bicimi haline getirmissin saglikli beslenmeyi bu cok guzel. Bende de kotu aliskanlik vs hicbiri yok sukur evet liste yapmak daha mantikli deneyelim bakalim heralde benim tek yanlisim turk kahvesinin yanina yedigim minicik cikolata ama her zaman degil tabi. Hatay kahvaltisi olursa az yemek mumkun olmuyo :))) sen dayanabiliyo musun?
Ben dogumdan sonra hemen verdim cnm kiloları emzirince ..simdi 55 kg yüm..ben kullanmadım da arkadaslar rim teyzem falan kullandılar min 2 kg veriyorlar netten de araştır bak istersen..yok ya bi sorun olmaz 5 gun bi dene bence faydalı olursa devam edersin .yok canım ya ne gezmesi:))gündüzleri masal hanımla ve temiz likle falan uğraşıyorum :)zman bulamıyorum..senin resimlerinide bekliyoruz artık :)
Benim reflum var oyuzden kötü etkiliyor spor nasıl gidiyor Cnm
gerçekten hatayin tüm yemekleri harika
Spor harika gidiyo canim baya terletiyo. Reflu bende de var canim karbonatli su iciyorum refluye cok iyi geliyo sana da tavsiye ederim.
Evet hatayin yemekleride kahvalti kulturude sahane acaip ozluyorum o karlisuda kahvalti yapmayi. Yemeklerine zaten diyecek yok yakinda bayramda geliyo kombeler icli kofteler yapilmaya baslanir:)))
Sare thenmype ve diger ekim anneleri nerede zullucum niye gelmiyolar bastan beri bu kadar kisimiydi?[/QUOTE
bende deneyeyim bu reflu beni mahvediyorahh mis gibi burnumda
kokular sen bayramda gidicen mı Cnm
Buraya takılan pek ekim annesi yok Cnm oncedeb
birsürü kişiydik şu an herkez facedeki grupta birtek
sen ben sare masal sara theyempye esra var
Oh valla yaa imrendim bende 55 kiloya hayirlisiyla duserim ins ama hedefim 53
Bugun arastirdim biraz yorumlara baktim super biseymis yaa yiyenler hep kilo vermis bende uygun bi ara baslicam bugdayimi aldim.
Valla canim bizde aynjyiz temizlik yemek derken gun nasil geciyo anlamiyorum arada kacamak yap sende canim bisey olmaz.
Okullarda kapaniyo ohh rahatsin artik tadini cikarmaya bak. Sen ailenle ayni sehirde misin?
Mens oldum kızlar sonunda:))ama iyiydim ya bozuldu rahatlığımolmamak daha güzeldi :)
Sare thenmype ve diger ekim anneleri nerede zullucum niye gelmiyolar bastan beri bu kadar kisimiydi?[/QUOTE
bende deneyeyim bu reflu beni mahvediyorahh mis gibi burnumda
kokular sen bayramda gidicen mı Cnm
Buraya takılan pek ekim annesi yok Cnm oncedeb
birsürü kişiydik şu an herkez facedeki grupta birtek
sen ben sare masal sara theyempye esra var
Dene canim Allah'in izniyle mutlaka faydasin gorursun. Eger esim bayrama calismiyosa gideriz canim yoksa buyukler kizarsen gidicek misin?
Saglik olsun ya ben daha cok saniyodum olsun sizleri tanimakta beni cok mutlu etti zaten bi mesguliyet ariyo insan bide pek tanidik olmayinca...
Sen hatay yemekleri yapiyosun degil mi?esinde mi hatayli?
Ben zaten dogumdan 4 ay once başladım okula gitmemeye 1 yıldır gıtmıyorum dogum izni rapor derken bitirdim :)seneyede ücretsiz izin alıp gitmiycem insalah :))yok cnm ailem Malatya'da ben elzgdayim..bende cok kilo verdim diyorum boyum 1.70 57 falan olsam daha iyi oluyo..:)
Dene canim Allah'in izniyle mutlaka faydasin gorursun. Eger esim bayrama calismiyosa gideriz canim yoksa buyukler kizarsen gidicek misin?
Saglik olsun ya ben daha cok saniyodum olsun sizleri tanimakta beni cok mutlu etti zaten bi mesguliyet ariyo insan bide pek tanidik olmayinca...
Sen hatay yemekleri yapiyosun degil mi?esinde mi hatayli?
Bende gidecem Cnm eskiden herkez burada takilirdi herkez
ayrıldı...iyiki varsınız valla benimde pek tanıdığım yok ben pek
yemek yapmıyorum Cnm ama hatay yemeklerini severimesimde
Hatayli ama İstanbuldayim yaşamış
Anladım Cnm ne oldun:44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?