2013 ekim anneleri neredesiniz

Bosver ya inanmasinlar kiskananar kotu elestiri yapar genelde onlari umursamican bak ilerde daha da hos oluyo minyon olmak hicbi zaman yaslarini gostermiyolar ohhh daha ne olsun :))))
İns izin verir canim bende belki bi eklerim sonra kaldirirm ona ikna olur ins

Benced butun kizlar eklesin fotolari ayy insan ne kadar mutlu oluyo gorunce

Kis oyle deyip kotu sansi cagirma dua et belki yagmaz
Bizim burasi acaip sicak ve gunesli buraya gelin

evet ya ablam da öyle diyo o da şırnakta biz daha donuyoz burada...oğluşum daha yün yelek giyiyo yazı özledim valla...kıs yoksa sen fake hesap mısın yoksa bizi mi kekliyon kocam izin vermez diye

evet ya ablam da öyle diyo o da şırnakta biz daha donuyoz burada...oğluşum daha yün yelek giyiyo yazı özledim valla...kıs yoksa sen fake hesap mısın yoksa bizi mi kekliyon kocam izin vermez diye

Askolsun yaa bu zamana kadar yalalanci olabilecegimi dusunerek mi bunu yazdin esim izin vermez demedim vermiyo dedim ikna etmeye calisicam bi eklee geri kaldiririm dedim valla bravo nasil oyle dusunebildin hayret sasirttin beni sayet ben anlayabilirdim
Esim bu konularda oldukca hassas asla int ortamina guveni yok ona ragmen yinede esimi ikna ederim zamanla dedim karsilastigim tepki beni sasirtti

kız aşkolsun espri yaptım alınma ya üzülürüm bak...senin aynı durumdayım bende 10 yıllık evliyim daha yeni yeni çarşı pazar yapıyorum internette okul için aldım sözde takılıyorum işte bende de face falan yok kesinlikle yasak burada kız kıza diye sıkıntı olmuyo...şaka yaptım alınma lütfen

Yok canim alinmadim sadece sasirdim az da olsa kendimi tanitabildigimi dusunmustum o yuzden beklemiyodum. Ben yaklasik dort yildir evliyim esimin bana guveni sonsuz ama int ortami gercekten guvenli degil neler duyuyoruz hatta sende esim kizar dediginde kaldir dedim demek ki ordan suphelendin ahh iyi niyet heryerde insanin basini agritabiliyo

Ben minyon olmak istemezdumkızlar atv de zahide yetiş te
Bir kuyuda yıka.ip hamile kalıyorlarmis birde kotrum olanlar duzeliyormu

Esracigim

3 kız kardesiz bir ablam birde kız kardeşim var

kız yok valla şakasına takıldım...yinede kırdıysam özür dilerim...seni en iyi ben anlarım aslında...tabiki canım güvenle alakası yok bunun bizim burası küçük yerleşim yeri herkes herkesi biliyo...o nedenle çarşıya çıkmak bile sıkıntı bende buradan hiçbirşey almıyorum zaten çorap bile.. liste yapıp merkezden alışveriş yapıyorum...

Ben minyon olmak istemezdumkızlar atv de zahide yetiş te
Bir kuyuda yıka.ip hamile kalıyorlarmis birde kotrum olanlar duzeliyormu

Esracigim

3 kız kardesiz bir ablam birde kız kardeşim var

ay ne güzel ortancasın yani....he bizimde atv açıkta bakamıyorum oğluş reklam çıkınca izliyo....

Ya benim oyle kusme darilma gibi huylarim yok Allah'a sukur, hepimiz yetiskin insanlariz gerek yok oyle seylere hem ozrede hiiic gerek yoktu bosver kapatalim mevzuyu.
Evet gercekten kucuk yerde yasamak zor disari cikinca tuhaf bisey varmis gibi gozler ustune cevrilince haliyle rahatsizlik duyuyosun ama zamanla alisiyo insan. Merkezde yasamak gibis yok imkanlar sonsuz

evet aYNEN ÖYLE... BEN MECBUR KALMADIKÇA PEK ÇIKMIYORUM BURADA.MERKEZ GERÇEKTEN GÜZEL BURADA ÖLSEK MÜDAHALE EDECEK ADAM GİBİ DR YOK VALLA...HEP SÜRGÜN...SENİN 2 ÇOCUK VARDI DEMİ NERDE YAPTIN DOĞUMU MERRKEZ Mİ İLÇE Mİ?Bİ DE SEZERYANI SEN Mİ İSTEDİN?

ay ne güzel ortancasın yani....he bizimde atv açıkta bakamıyorum oğluş reklam çıkınca izliyo....
Eveto ortancayimben pek inanmadum kız benim kız reklamı pür
dikkat izliyor
Bunu zor gebe kalanlara duyurmak lazim hangi kuyu o ya bizde atlayalim belki kilolardan kurtarir:))))

Kız inandırıcı değil benceallahtan ummak yerinw kuyudan umuyorlar

eveto ortancayimben pek inanmadum kız benim kız reklamı pür
dikkat izliyor

kız inandırıcı değil benceallahtan ummak yerinw kuyudan umuyorlar

bende inanmam o tarz şeylerre bi sıkıntın varsa rabbimle arana kimse giremez dua et verirse rabbim zaten verir vermezse hayırsızdır vermez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…