2013 ekim anneleri neredesiniz

Kis tabletten giriyorum acik kaliyo musait oldukca giriyorum.
Nasil gecti geziniz?

he anladım bazen bende öyle yapıyorum...iyi geçti canım sen ne yapıyosun?senin bebişlerin adı ne canım sormadım sanırım hatırlayamadım. siz ne yaptınız görüşmeyeli bebişlerin nasıl?

iyiyiz Cnm ya bende dört gözle kızımın emeklemesini bekliyorum ama bizim kız emeklemiyor kafayı dede ve memmeyle bozmuş beni görünce memme diypr baba dedirtmeyw xalisiyoruz ama kızım bagirarak dede diype

benim oğluşen da favorisi dede ama baba bir de mama diyor....bizimki emekliyor bayağıdır iyice seriye bindirdi anında antrelerde televizyon sehbalarının altında çamaşır makinasının yanında....velhasıl her an heryerde....bizim de diş sorunumuz var çıkmadı daha hayırlısı.....öptüm

he anladım bazen bende öyle yapıyorum...iyi geçti canım sen ne yapıyosun?senin bebişlerin adı ne canım sormadım sanırım hatırlayamadım. siz ne yaptınız görüşmeyeli bebişlerin nasıl?

Kis unutmussun :))))) benim tek cocuk adida Ahmet. Ne yapalim degisik bi sey yok evdeyiz iste oglusta takiliyo, seninkiler ne yapiyo? Yagmur yagdi mi bari

Kis unutmussun :))))) benim tek cocuk adida Ahmet. Ne yapalim degisik bi sey yok evdeyiz iste oglusta takiliyo, seninkiler ne yapiyo? Yagmur yagdi mi bari

sen söyleyince hatırladım kıs ahmetin vardı senin valla bende b 12 eksik sanırım...senin 2 kızın var biri 2.5 yaşında sanıyorum bana kim dedi acep bunu sare mi sen biliyor musun?sasırttım şimdi.....iyiler canım ne yapalım...evet yağmur cumartesi yağdı fakat bana engel olamadı biraz diner dinmez attım kendimi sokağa...sen oğluşa şimdiye kadar neler verdin sebze meyve olarak birde eti nesıl veriyorsun...bende yeni bebek ekmeğine başladım merkezden aldım burda yokmuş....oğluşuma buğün fasulye yemeği yaptım içine de ekmek koydum çok sevdi...sen denedin mi

peki emeleyince carpmiypr yada karistirmiyor mu

karıştırmaz olur mu annemlerde tv sehbasının kapağını açıyo altına giriyor oradaki eşyaları çıkarıyo...evde çamaşır makinasının kapağını açıyo...sürekli birimizin gözü üzerinde sıkıntı olmuyo.....

Diyecektim sende b12 vit .eksikligi olabilir zoruna gider diye geri silmistim bende de vardi simdi ilac kullaniyorum acaip unutkandim ohh simdi rahatim.
Sebze
Patates havuc, kabak, patlican bunlari ayri ayri gunlerde pure yapip yediriyorum ama az yiyo corba hiiiiic sevmiyo. Yaptigim yemekten yediriyorum icine tuz atmadan ayirip yediriyorum mesela barbunya yedirdim.
Meyve
Kiraz, seftali, elma, muz, kayisi, armut

Et ve tavuga baslamadim daha ama bikac gune kadar baslamayi dusunuyorum. Haslayip vercem ya da firin ama haslamak daha iyi bence. Tavugu hslayip yogurda katilabilir artik nasil seviyosa cesitlendirilebilir. Sen neler yediriyosun ?

Son düzenleme:

bende daha patlıcan vermedim hiç..insan ne yapacagını sasırıyo ve bazen öğünleri pes edip atlıyorum yemezse:)kahvaltıyı karıstırarakmı ayrı ayrımı veriyorsun?ben hala karıstırıyorum ama biz yemek yerken agzına birseyler veririsek minik minik baylıyor:)parmak besinlerede başlamak lazım özgüveni gelişsin..

cnm sebze patates havuç kabak fasulye domates yeşil biber salatalık..Kiraz, seftali, elma, muz, kayisi, armut yeni dünya...eti bende tam anlamıyla başlamadım...biz yerken biraz biraz verdim...masal sara yemeğine koyuyormuş iiifikir....birde patlıcan nikotin içeriyor sanırım küçük çocuklara önermyorlar...onu bir araştır derim........

Kozde patlicana bayildi hic beklemiyodum benimde atladigim oluyo tabiki sevmeyince birakiyorum mecbur. Ben kahvaltiyi ayri ayri veriyorum pes pese yemiyo belirli araliklala gun boyu yiyo. Benim oglum cok ilginc kasikla yemeyi hiiiic sevmiyo parmagimla veriyorum oyle seviyo. Sen parmak besin derken ne demek istedin canim? Masalda agzinin tadini biliyomus cimcime sizin yemeklerden istiyo

Patlican alerji yapabilir diye az az verilmesi gerek diye dusunuyodum oyle yaptim alerjisi yokmus sukur ama kucuk cocklara onerilmedigini bilmiyodum bi bakayim sagol canim

Bende karıştırıyorum kahvaltıyı pekmez ekmek devam sutu peynir 1 gun arayla yumurta ..sebzeleri haslayip yiyebilecegi boyutlarda azar azar tabağa koyup kendisinin yemesine fırsat verirsek hem yer hemde özgüveni gelişir..meyvede olabilir Boğazı'nda kalmayacak sekilde...

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…