2013 ekim anneleri neredesiniz

1 ayı geçti sanırım ama 1 aydır bayağı seri hızlı hareket ediyor...kollarıyla kendini çekiyor sonra ayağını topluyor..solucan tekniği..kollar kas yaptı boğazımı sıkıyor zor ayırıyorum kendimden...evet bende diş diş diyorum da sanki dişle bitiyorallah yrdm etsin hepimize....yaz temizlişği yaptın mı....bizim buralar hala yağışlı ısınmadık...bende bu hafta başlamyı dşnyorum...bebişle nasıl olcak bilmiyorum yaaaa

Aynen oyle canim erken alistirmak gerek bende baslarim iyi oldu hatirlatman hem daha cok hoslarina gider, etraf batsada artik gormezden gelicez yapacak bisey yok:)))
Canim isine karismak gibi olmasin da peynirle pekmez karistirilmamali cunku demir emilimine engel oluyo pekmezi hepsinden ayri bi sekilde versen daha dogru.

Burdada yağmur var canım 2 gunde bir yağıyor ..ben haftaya ist a gidicem geldikten sonra kadın çağırayım diyorum bebekle yapılmaz temizlik ..ne guzel erken başlamış emeklemeye benimki bi karnını kaldırsa başlayacakta daha beceremiyo :)))

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Duymuştum canım arada ayrı vermeyide deniyorum ama ağır bir tadı varya direk ağzından çıkarıyor pekmezi en zoru kahvaltı yaptırmak zaten(seninki basladimi emeklemeye ?

Senin oglun benimkinden buyuk 27 ekim bizimki daha 8 olmadik alti aylik olmadan dis cikarmisti,
surunuyo, emekliyo az az ama bizde de heceleme yok (( soylediklermi tekrar edemiyo. Solucan teknigi ise oglun surunuyo demek ki canim

Kesinlikle sana katiliyorum en zoru kahvalti yaptirmak. Surunmede sorun yok biraksam butun evi turlar emeklemeyi de uzun vadede yapamiyo az az yapmaya calisiyo sonra dusuyo oyle gidiyo simdilik. Seninki ne durumda, kac ekim dogumluydu?

Kesinlikle sana katiliyorum en zoru kahvalti yaptirmak. Surunmede sorun yok biraksam butun evi turlar emeklemeyi de uzun vadede yapamiyo az az yapmaya calisiyo sonra dusuyo oyle gidiyo simdilik. Seninki ne durumda, kac ekim dogumluydu?

10 Ekim doğumlu geri geri yana done sürüne geziyoda emeklemeden eser yok oturması nasıl hic dengesini kaybetmeden oturabiliyomu?benimki arada bi pat yana one devriliyor:))

evet ya çok zor nerden başlarım bilmiyorum az az yaparım artık..bende ank gidecem ayın 20si falan gitmeden kafamı rahatlamak istiyorum...temizlik derdi bitsin..zaten sonrası ramazan

evet ya çok zor nerden başlarım bilmiyorum az az yaparım artık..bende ank gidecem ayın 20si falan gitmeden kafamı rahatlamak istiyorum...temizlik derdi bitsin..zaten sonrası ramazan

Bende 20 sine gidicem gelince yaptırırım. Artık gelene kadar yağmur falan da biter

Senin oglun benimkinden buyuk 27 ekim bizimki daha 8 olmadik alti aylik olmadan dis cikarmisti,
surunuyo, emekliyo az az ama bizde de heceleme yok (( soylediklermi tekrar edemiyo. Solucan teknigi ise oglun surunuyo demek ki canim

evet cnm hepsi farklı farklı işte...bizimki tam anlamıyla emeklemeden yürüyecek sanırım...istediği yere hızlı gidiyo digerine gerek duymaz herhalde..

yani vardı demi öyle biri kafadan üretmiyorum ben:44:

Cnm eskiden anneler kendi yemeklerinden veriyormuş
birşey olmuyormuş benim cevremdekiler asla ayrı verme
diyordu çünkü ayrı verdiği zaman yemek konusunda sorunlu
oluyorlar bebekleri biraz serbest buyutun....tabi siz daha iyi
bilirsiniz bir akrabamin bir yaşındaki kızı bile acı yiyor dr masallah
hiç bir sıkıntısı yok iki cocuguda oyle büyütmüş..mesela drl kucağa alnakla
alismaz diyorlar ama alisiyorlar..ben anne sütü almamisim
sadece mamayla buyumusum özel yemekle inanin. yemekle hiç
qram yok kilo premlemim oluyor en küçük şeyde hasta oluyorum
ben kendim cektigim için kizimi serbest buyutecem

birde benim kızım cignemeyi çok iyi biliyor domatezi üzüm
tanesi kadar verince çiğneyip yiyor..kiximi gören herkez
10 aylık yada bir yaşında zannediyor hemşireler çok şaşırıp
tebrik ediyor

hımmm canım ben sandığın kadar naneli bir anne değilim aslında ama aklıma yatan şeyleriyapıyorum...tuz işi mantıklı geldi vermiyorum mesela..ama şu da bir gerçek eskiden herşey doğaldı ne yese zararlı değildi zaten şimdi herşey şüphel,

Alisveris e :))ben biraz istanbul asigiyimda canım yılda 2 3 kez gideriz 1 hafta gezer alisveris yapar doneriz..babalar gunünde ne yapcan bu arada :)

hımm ne güzel ben hiç gitmedim allah nasip eder bizde görürüz inş.babalar günü pazara geliyo mekeze yemek ayarlarız yada evde birşeyler şuan fikrim pek yok bende hediye düşünüyrm. aklımda birşeyler var ama biraz uçuk fiyat alamam sanırsam...http://gagaca.com/diger/hediyelik-esyalar/pointer-biblo-bronz

Insallah canım hediye Denizi'ne de bak bi ordada tatlı seyler var ya sadece onu alırsın Yada alacağın seyin Yaninada eklersin

Hediye fabrikası ya pardon Deniz'i değil:))ya poster kupa birde kıyafet almayı düşünüyorum :))

iyiymiş canım benim eşim profosyonel olarak av yapıyo onun ilgi alanına göre birşey alsam sevinir av botu veya yelek tüfek kılıfı uygun...sana bahsettiğim hediye biraz tuzlu bana....napcan evde tek kişi çalışınca bütçeyi de düşünmem lazım....ohhh sen çek maaşı istediğini al....şaka bi yana okumadığıma çok pişmanım yaaaaa..şimdi telafi etmeye çalışıyorum elimden geldiğince....nasip

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…