- Konu Sahibi zulluuuuuuuuu
-
- #1.241
iyiymiş canım benim eşim profosyonel olarak av yapıyo onun ilgi alanına göre birşey alsam sevinir av botu veya yelek tüfek kılıfı uygun...sana bahsettiğim hediye biraz tuzlu bana....napcan evde tek kişi çalışınca bütçeyi de düşünmem lazım....ohhh sen çek maaşı istediğini al. ...şaka bi yana okumadığıma çok pişmanım yaaaaa..şimdi telafi etmeye çalışıyorum elimden geldiğince....nasip
10 Ekim doğumlu geri geri yana done sürüne geziyoda emeklemeden eser yokoturması nasıl hic dengesini kaybetmeden oturabiliyomu?benimki arada bi pat yana one devriliyor:))
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Ben kupayla posteri aldım bile:)kıyafetide beraber alırız artık tek disari çıkamıyorumoyle canım ya hele bide cocuk olunca herseyi düşünmek lazım..evet çalışmak bu aana kadar güzeldi cocuk olunca istemiyor insan ..umarım istediğine ulaşırsın canım...benim
kızlarrr neredesiniz kimse yok bu aralarrrr
esim bugun ve yarin evde o yuzden pek gelemiyorum bi oglumun bi esimin isteklerine kosturmaktan girecek vakit bulamiyorum:)))
siz sohbete devam. Babalar memklekett oldugu icin hediye alamicaz ama ben esime almak istiyorum ilk babalar gunu ne alsam fikir verin
benim oglusta oyle surunmede master yapti resmenher turlu donuyo. Dengesi kaybetmeden uzun sure oturamiyo bir kac dk sonra devriliyo hecelemesi nasil seninkinin? Et yemegini kac gibi yediriyosun hangi saatte yedirmek dogru acaba bilgin var mi?
kızz senin eşin balığa gidiyodu demi olta albenimki ava gidiyo onla ilgili birşey alacam...canım babam aslan babam Hiç hediye beklemez 74 yaşında....birşey alsam benim sana alacağım vakit sen mi bana aldın der...duygulandım
evet mutlaka hoşuna gider ama bende yeni geldim gidemeöm sanırım ararım...bende karar verdim av botu alıyorum...esim balik tutmaya bayilir ama olta alamam cunku iki tane oltasi var yani ihtiyaci yok baska ne olabilir. Olsun oyle desede al sen yinede hosuna gider mutlaka.
bence et yemeği öğlen uygun en geç ikindi çünkü etin sindirimi zor
evet mutlaka hoşuna gider ama bende yeni geldim gidemeöm sanırım ararım...bende karar verdim av botu alıyorum...
oglenleri benim oglum uyuyo oluyo ikindi vermek daha dogru bence
ben verdim siparişi cumaya kadar gelir umarım...bende zor karar verdim biblo alacaktım fiyatı tuzlu geldi vazgeçtim....darisi bana bende karar versem iyi olacakta secenek gelmiyo aklima sorun orda:))))
Benim oglusta oyle surunmede master yapti resmenher turlu donuyo. Dengesi kaybetmeden uzun sure oturamiyo bir kac dk sonra devriliyo hecelemesi nasil seninkinin? Et yemegini kac gibi yediriyosun hangi saatte yedirmek dogru acaba bilgin var mi?
ben verdim siparişi cumaya kadar gelir umarım...bende zor karar verdim biblo alacaktım fiyatı tuzlu geldi vazgeçtim....
Oo iyi yapmisin iyiki internet te var canım ya ..ben bide masal izin verirse onların resimlerinden slayt yapicam..:))cok romantigim dimi
evet canım güzel olur...erkekler kadınlar kadar romantik değil yarATICILIKTA YOK AL ELİNE Bİ ÇİÇEK YANINA DA BİLİNDİK Bİ MARKA PARFÜM O DA OLMADI ALTIN KOLYE ..İŞİN GÜCÜN RASGELSİN....
kimsecikler yok yine:)bebis uyandımı?
evet canım babasının tlf çaldı sabah gözleri açtı....geri uyutamadım..seninki?
Aynen ya sabah esim ise gidince uyandı 8 gibi bende banyo yaptırdım 10 da geri uyudu:))
bende simdi uyuttm...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?