2013 ekim anneleri neredesiniz

Hem günü geçmişti hemde yüksek doz verdi.cnm anneolunca anladım
Dr kafir tuğcunun yazılarımı oku.bizimde enfeksiyon
Çıktı ama asla ilaç kullanmadım heleki sntiniyotik.1 yaşına kadar anneden gecen antikorlar bebeği
Korur ayrıca ateş korkulacak birşey değil sen ateşi düşürürsen
Oradaki virüsler Yaşar.vücut savaşıyor ki ateş çıkıyor

Ben ateşten korkuyorum canım ya arkadasın

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Ben ateşten korkuyorum canım ya arkadasın

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

CNm eğer ateşi önce içten değil de dıştan düşürürsen kötü
Olur.bebek ateşliyken rahatsız olmuyorsa
Ateşi düşürmeye çalışma.eger rahatsız olursa
Bir kaşşık calpol cer sonrada ılık banyo yaptır.

bizim bıdıkta 2 ay falan oluyo larenjit olmuş kuru öksürük ve açılmayan bi burun
sağlık ocağına götürdüm viral enfeksiyon dedi vitamin takviyesi fln verdi bi kaç ilaç daha yazdı nasılsa meyvesini veriyorum hergün ne gerek var vitamine diye almadım ilaçların hiçbirini
daha sonra dahada ağırlaştı öksürük burnuda hiç açılmadı zaten çocuk druna götürdük oda larenjit olmuş bu dedi birsürü ilaç yazdı hastanedede buhar ve soğuk buhar verdiler
öksürük şurubu
soğuk algınlığı için şurup
yetişkinlere bile zararlı olan bi burun açıcı damla (kullandım ama açılmıyordu bi türlü)
antibiyotik
herneyse bende kendimi düşüncesiz sandım dr o kdr ilaç verdi demekki baya bi rahatsızmış bebeğim diye ama keyfi gayet yerindeydi
ilaçları kullandım kullandım hiç bir değişiklik olmadı ilaçlar bitti o zaman başka bir ildeydim evimize döndük hala devam ediyo rahatsızlığı araştırdım biraz neymiş bu larenjit diye
virüslerin neden olduğu solunum yolu rahatsızlığı antibiyotiğe kesinlikle gerek yokmuş çünkü antibiyotik bakterilere etki gösterir virüslere değil hastalığın tek ilacı soğuk havaymış soğuk hava solutacakmışsın bu yani garibim boşuna antibiyotik kullandı
siz siz olun araştırın valla bu drlarda naptığını bilmiyor
sadece anlatmak istedim idrar yolu enfeksiyonunda tabiki antibiyotik kullanacaksın yada ne bileyim ateşli bademcik enfeksiyonu gibi ama bebeğin durumu iyiyse ağrısı sızısı yoksa mutluysa o kadar ilaca gerek yok ya 1 tane ya 2 tane ilaç en fazla

Bende bunu diyorum CNm maalesef Dr lar
Bilmiyorlar.sorsan kendi çoçuklarına ilaç vermiyodurlar
Asla ve asla grip üst solunum yolları enfeksiyonunda
Bebeklere antibiyotik verilmez.ancak dilde pas ağızda koku
Varsa verilebilir.ayrıca 1 yaşın kadar bebekler anneden geçen
Antikorlar sayesinde korunuyorlar tıpkı aşılı gibiler

Darısı benim oğluşun başına oda öğrense artık

Ya zaten araştırmadan sürekli internet başındayim. Fakat bazende ilerlemesine kullanmak gerekiyor dediğim gibi ilerlemesi daha kötü. Ateş çıkınca direk banyoda zaten sonrada ılık kompres düşmez calpol veriyorum..ama ark bunlara rağmen düşürememisti allah korusun

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Cnöm iye (idrar yolu enfeksiyonu)kız bebeklerde
Sıkça rastlanır.wbc değerini yazar mısın birde nitrit(-) ise
Llesinlikle iye yoktur

antibiyotik kullanımına bişey demiyorum seninki idrar yolu enfeksiyonu tabiki kullanacaksın ama mesela diş dönemindede ateş çıkıyo bizimde öyle olmuştu drlar bulamadı bişey o sırada tahlil yapamadılar direk antibiyotik yazdı bunu verin ateşi devam ederse getirirsiniz dedi geçmedi tabi sonra tahlil yaptılar bişey çıkmadı 1 ay sonrada dişi çıktı bizde hiç düşürememiştik 2 gün boyunca ama sonra tekrarlamadı yani mesela şuan bebeğin hasta ama o dişin verdiği sıkıntıylada ateşi çıkıyo olabilir benim kuzum o günden sonra 3. diş geliyor hiç ateşlenmedi ama en ufak bi enfeksiyonda tetikliyor belkide bilmiyoruz bişey drlarda ilaç ilaç ilaç gerekli gereksiz antibiyotik veriyolar onu anlatmaya çalışıyorum bu devirde düzgün dr bulmakta zor eğer ortada bakteriyel bi enfeksiyon varsa kullanılır ama grip mesela ona bile antibiyotik veren var tmm ağır geçiyodur belki ama o ilaç ona etki etmiyoki hiç bi şekilde ben sana bişey demek istemedim sadece dr antibiyotiğin yarayıp yaramayacağını herkesten iyi biliyo ama yinede veriyo anlamadım gitti zaten senin idrar yolu enfeksiyonunda belirtiler nelerdi bende şüpheleniyorum bezi bazen kötü kokuyo ama bilmiyorum

Masal sara CNm,
Bizim demek istediğimiz her Dr
Güvenme CNm iye ise tabiki
Kullanacaksın ama ben Dr pek
Güvenmiyorum.dediğim gibi nitrit(-) negatif
Ise iye değildir.

Öyle canım ya her Dr a güven olmuyor araştırmak lazım muhakkak..ateşi vardı sürekli, huysuz iştahsızlık birde idrar rengi koyuydu. daha dün başladık ilaca..10 gün sonra kontrol var bakalim

Masal sara CNm,
Ise iye değildir.

Güvenilir bulmak zor da Dr um iyi ..ama tabiki daha minicik ilaçtan mümkün olduğunca gerekmedikce uzak durmak lazım.

benimde kızım tam 9 aylık oldu alttan iki üstten 2 dişi cıktı cok mutluyummm :) dişlerini iillk farkettiğimdeki mutluluğumu anlatamam

kızlar bebeğimin bacağında 4-5 tane kırmızı leke olmuş mercimekten biraz ufak acaba geçen gün menemen verdim yumurta akıda vardı doğal olarak ama 2 gün oldu acaba ondan çıkmış olabilirmi korkuttu beni

Masal sara CNm,
Ise iye değildir.

cnm ben daha önce staj görmüştüm idrar tahlili falanda bakıyoduk arada yani mikroskopta pek anlamasamda bi makine vardı onunla bakıyodum idrarda nitrit varsa enfeksiyon diye biliyorum hatta kağıdın rengi pembe oluyodu nitrit olunca nadiren çıkardı herzaman değil kanda çıkıyomu bilmiyorum ama sanmıyorum

CNm idrar tahlili diyorum zaten
Bana Dr söyledi nitrit yoksa kansa wbc
Yüksek çıksa bile enfeksiyon yoktur dedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…