2013 ekim anneleri neredesiniz

Suan ceviz ama bademle findikta vericem artik degisik degisik yesin bakalim. Canim cevizi kabuklu al evde kirip oyle ver hem vitamin degeri kaybolmamis olur, yesin pasa buyusun

var canım organik köyden geldi...amcamın bahçesinden....vereyim barii....

muhallebi gece uykusuna da faydası gelliyo....bizimde boy uzun kilo az sanki boya göre...78 e 9.600

bzimki eskiden pütürlü yemezdi şimdi ise çiğneyeceği şeyler istiyo..her ne kadar daha piyasada diş yoksa da damağıyla eziyo

Bende oyle bi köy bulsam ya:))) ne varsa tirtikla köyden

canım buralarda organik bulmak kolay aslında küçük yer.....kayısı elma vişne erik armut benim bahçeden....fasulye komşumdan.....ceviz karpuz biber domates maydanoz amcamdan.....kabak patlıcan eşimin arkadaşından

Canim bende ilcedeyim organik bulabiliyorum ama tabi tanidik akraba filan olsa ohh tertemiz ve gunluk taze taze alirdim. Sende ballisin valla meyve sebzeler hep yakinlardan sen köyde mi yasiyosun ilce diye biliyodum.

Canim bende ilcedeyim organik bulabiliyorum ama tabi tanidik akraba filan olsa ohh tertemiz ve gunluk taze taze alirdim. Sende ballisin valla meyve sebzeler hep yakinlardan sen köyde mi yasiyosun ilce diye biliyodum.

ilçedeyim canım amcam köyde....
bahçemdeki vişnemdenher sene konu komşu akraba ve kendime koyuyorum geri kalan satıyorum....
bu sene 300 tl aldım daha dün yaptım tahsilatı

Yok cnm ya citcitliyla geziyo ama hergun ılık suyla banyoda yaptırıyorum yinede oluyo

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bu arada biraz gec kaldım telsiz almak ta ama kamera li telsiz aldım bakalım faydası olur ins..siz kulla niyormusunuz?

CNm odasının sıcaklığı nasıl prensesin.çok sıcak olursa
Terler işçilik olur.bizde alacaktık ama herkez gereksiz dedi.biz bayadır
Ayrı odadayiz.yani mutlaka sesini duyuyorum

Ne kusuru CNm iyini geldin.var CNm her markada + var

Yok canim ya cok denedim istemiyo hala arada veriyorum ama hosuna gitmiyo, direk mideye indirme pesinde
Senin bebis nasil bi yasindan sonra mi ek gidaya geciyosun?
Bak sen prense valla CNm sütüm yetmediği anda başlayacağım
Şu an iyi gidiyoruz.o kadar tepki aldım ama bakalım.

Sare nerelerde hiç gelmez oldu kızlar
Bir kaç arkadaş daha vardı

merhaba canım benim oğlanda o şekilde tutuyor, 4,50günü buluyor yapması , bu işten anlamadım gitti

Son düzenleme:
Selam arkadaşlar 22 ekim 2013 te doğum yaptım yani geçen senenin ekim annesiyim şuandada ekim annesi olacagım yine hamileyim:))) varmı benim durumunda olan!!??

2013ekim annesiyim

merhaba canım benim oğlanda o şekilde tutuyor, 4,50günü buluyor yapması , bu işten anlamadım gitti
Kızlar bebişler ıkınmayı bilmediği için kafkasını yaparken
Canları yanıyor otuzdan tutuyorlar.benim kızımda aynıdır 1
Haftadır ıkınmayı öğrendi tutmuyor

Selam arkadaşlar 22 ekim 2013 te doğum yaptım yani geçen senenin ekim annesiyim şuandada ekim annesi olacagım yine hamileyim:))) varmı benim durumunda olan!!??

2013ekim annesiyim
Hoşgeldin CNm iki bebiş zor olacak
Yardım edecek akraban var mı?rabbim
Kolaylık versin.bende sezaryen olmasaydım
2.yi isterdim bebişin kızım

Slm kızlar kimsecikler yok yine...biz bu ara hastayiz ya aşıdan sonra atesi cikti saniyodum ama dün kontrole gittik kabiz die idrar yolu enfeksiyonu olmus antibiyotiğe başladık..kabizlik icinde şurup kullanıyoruz ..e bide isilik var bu ara masalım cok narin((

CNm kabızlık için antibiyotik kullanılır mı sen Dr
Değiştir bence.bebeklere dilde pas ağızda koku olmadıkça
Antibiyotik verilmez.sana Dr Kadir tuğcuyu okumanı
Öneriyorum ben çok faydasını gördüm.oluyunca hekimlerin
Çoçukları umursamadan ilaç yazdığını anlayacaksın.geçmiş olsun
Lütfen oku

Son düzenleme:

Canım idrar yolu enfeksiyonu icin verdi antibiyotik ,şurup kabizlik icin

Canım idrar yolu enfeksiyonu icin verdi antibiyotik ,şurup kabizlik icin

CNm sen oku o zaman ne demek istediğimi anlayacaksın
Benim kızım az daha ölecekti antibiyotik yüzünden.bebeklere
Ağızda koku dilde pas olmadıktan sonra antibiyotik
Verilmez.test sonucunda mı çıktı enfeksiyon değer kaç cnm

Seninkinin gunu geçmişti sanırım Dr yanlis yönlendirmişti seni ole hatırlıyorum..netten de bayağı araştırdım iğne ve antibiyotik disında başka tedavi yokmuş ne yazikki canım ya..cunku ilerlerse böbreğe zarar verebiliyormuş tekrarlama eğilimi varmış ..10 gun kullanacağız..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…