- 30 Nisan 2014
- 5.237
- 3.955
- 168
- Konu Sahibi zulluuuuuuuuu
-
- #1.881
Suan ceviz ama bademle findikta vericem artik degisik degisik yesin bakalim. Canim cevizi kabuklu al evde kirip oyle ver hem vitamin degeri kaybolmamis olur, yesin pasa buyusun
Benimkinin kiloya gore boyu kısa 9.400 kilo boy 73 dedi en son saglik ocagi bakalım kontrole goturcem bu ara Dr ne dicek..bendede hepsi varda gece muhallebi vermiyodm pek sevmiyo diye bu ara azar azar basladim
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Canım ben hic görmedim primanin var mi yaa 4+ sürekli görüyorum da 3+ görmedim...
Oo maşallah oglusa ekim annesisin yani ben birden atlayış yaptm aranıza ama k.bakmayin...bizim d Kasım başı ekim sayılır... :)
Evet canım ver tabi yaa ister kahvaltıda ister muhallebi ile birlikte güzelce alsın vitaminini...çok fazla da cekmiyorum ben yutma refleksi gelissin diye...
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
var canım organik köyden geldi...amcamın bahçesinden....vereyim barii....
Bende oyle bi köy bulsam ya:))) ne varsa tirtikla köyden
canım buralarda organik bulmak kolay aslında küçük yer.....kayısı elma vişne erik armut benim bahçeden....fasulye komşumdan.....ceviz karpuz biber domates maydanoz amcamdan.....kabak patlıcan eşimin arkadaşından
Canim bende ilcedeyim organik bulabiliyorum ama tabi tanidik akraba filan olsa ohh tertemiz ve gunluk taze taze alirdim. Sende ballisin valla meyve sebzeler hep yakinlardansen köyde mi yasiyosun ilce diye biliyodum.
ilçedeyim canım amcam köyde....
bahçemdeki vişnemdenher sene konu komşu akraba ve kendime koyuyorum geri kalan satıyorum....
bu sene 300 tl aldım daha dün yaptım tahsilatı
Sana komsu olmak gerekiyomus demek kibos daire var mi yakinlarda
gel valla ne iyi olur beraber büyütürük bızdıkları.....benim bahçede koşar oynarlar....
Ohh super olurdu beraber buyurlerdi cok isterdim oglusumla birlikte buyuyecek bi akrani olsun.. bende kek pisirirdim pasalara ozel bol vitaminli daha ne olsun
Yok cnm ya citcitliyla geziyo ama hergun ılık suyla banyoda yaptırıyorum yinede oluyo
CNm odasının sıcaklığı nasıl prensesin.çok sıcak olursaBu arada biraz gec kaldım telsiz almak ta ama kamera li telsiz aldım bakalım faydası olur ins..siz kulla niyormusunuz?
Ne kusuru CNm iyini geldin.var CNm her markada + varCanım ben hic görmedim primanin var mi yaa 4+ sürekli görüyorum da 3+ görmedim...
Oo maşallah oglusa ekim annesisin yani ben birden atlayış yaptm aranıza ama k.bakmayin...bizim d Kasım başı ekim sayılır... :)
Evet canım ver tabi yaa ister kahvaltıda ister muhallebi ile birlikte güzelce alsın vitaminini...çok fazla da cekmiyorum ben yutma refleksi gelissin diye...
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Bak sen prenseYok canim ya cok denedim istemiyo hala arada veriyorum ama hosuna gitmiyo, direk mideye indirme pesinde
Senin bebis nasil bi yasindan sonra mi ek gidaya geciyosun?
kızlar bilginiz olsun bizimkide kabız ama yediklerinden değil tuttuğu için içerde sertleşiyor yoksa beni biliyosunuz günde 5-6 kere bez değiştiriyodum onada baktım yalancı kabızlıkmış yani bebek geldiğinde tuttuğu için oluyo bizimkide arada yapıyo öyle sonrada mıymıymıy bütün gün başımın etini yiyo
Kızlar bebişler ıkınmayı bilmediği için kafkasını yaparkenmerhaba canım benim oğlanda o şekilde tutuyor, 4,50günü buluyor yapması , bu işten anlamadım gitti
Hoşgeldin CNm iki bebiş zor olacakSelam arkadaşlar 22 ekim 2013 te doğum yaptım yani geçen senenin ekim annesiyim şuandada ekim annesi olacagım yine hamileyim:))) varmı benim durumunda olan!!??
2013ekim annesiyim
Slm kızlar kimsecikler yok yine...biz bu ara hastayiz ya aşıdan sonra atesi cikti saniyodum ama dün kontrole gittik kabiz die idrar yolu enfeksiyonu olmus antibiyotiğe başladık..kabizlik icinde şurup kullanıyoruz ..e bide isilik var bu ara masalım cok narin((
CNm kabızlık için antibiyotik kullanılır mısen Dr
Değiştir bence.bebeklere dilde pas ağızda koku olmadıkça
Antibiyotik verilmez.sana Dr Kadir tuğcuyu okumanı
Öneriyorum ben çok faydasını gördüm.oluyunca hekimlerin
Çoçukları umursamadan ilaç yazdığını anlayacaksın.geçmiş olsun
Lütfen oku
Canım idrar yolu enfeksiyonu icin verdi antibiyotik ,şurup kabizlik icin
CNm sen oku o zaman ne demek istediğimi anlayacaksın
Benim kızım az daha ölecekti antibiyotik yüzünden.bebeklere
Ağızda koku dilde pas olmadıktan sonra antibiyotik
Verilmez.test sonucunda mı çıktı enfeksiyon değer kaç cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?