- 30 Ocak 2014
- 766
- 135
- 133
- Konu Sahibi zulluuuuuuuuu
-
- #1.861
kuruyemiş yaşına kadar yasak diye biliyorum hiç vermedim....yoğurda bayılıyor benimki ek gıdayakuru geçtiğimiz günden beri o kavanozlardan günde 1 tane yoğurt yiyor bazen 2....
owww maşallah ona....sıkmıyor mu bacaklarını? benim oğlum daha 9.600 5 e geçecem... canım sayıdan ziyade kilosunu takip et bence....en azından 4 e geçmelisin
kuruyemiş yaşına kadar yasak diye biliyorum hiç vermedim....yoğurda bayılıyor benimki ek gıdaya geçtiğimiz günden beri o kavanozlardan günde 1 tane yoğurt yiyor bazen 2....
ne yaptın peki rahatsızlığını.....
Kuruyemis 8.aydan sonra verilebiliyomus canim ben cok arastirmistim ayrica zeka gelisimi icin cok onemli verilebilir yani. Sen oglunu gonder bize belki senin oglusunu gordukce benimkide yer
Yeni bir dr gidecem Cnm emzirebilecegim bir ilaç versin
Canım benim oğlum Kasım doğumlu ve şu an 10kilo ve ben 3 numara bez kullanıyorum 4buyuk oluyo sizin çocuklar kac kilo nasıl hemen 5e geciyosunuz ben cok mu sıktırıyorum acaba ama napiim 3+ yok...
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Ya evet sıkıyor biraz bacaklarımizi ama 4 numara da torba gibi sarkiyo diye kullanmıyodum ayy... 4e geçeyim bari napalım...
Canım 8aylik mi oglusun.¿
Ceviz ben 3aydir veriyorum hiç bi sıkıntı da olmadı muhallebisini bazen cevizli bazen meyveli yapıyorum cevizli daha çok seviyo her gün yediriyorum verebilirsin artık bu kadar panik olmayın...
Ya evet sıkıyor biraz bacaklarımizi ama 4 numara da torba gibi sarkiyo diye kullanmıyodum ayy... 4e geçeyim bari napalım...
Canım 8aylik mi oglusun.¿
Ceviz ben 3aydir veriyorum hiç bi sıkıntı da olmadı muhallebisini bazen cevizli bazen meyveli yapıyorum cevizli daha çok seviyo her gün yediriyorum verebilirsin artık bu kadar panik olmayın...
hımmm iiyi yapmışsın zaten artık büyüdü bebişler pek sıkıntı olmaz....
Oylde Cnm biliyorsun ben kizimi sadece anne sutuyle besliyorum.ek gıda almiyor:beer:
aha ha aha hep öyle olur ya......ne veriyorsun peki ceviz badem ?
Kis Allah iyiligini versin bamyayi buyuk cocuklar bile yemiyo seninki de yememekte hakli tadi tuhaf geliyodur bende kucukken sevmedim sonradan muptelasi oldumama kabakli omlet fikrini begendim bak o iyi fikir biraz daha zorlarsak ureticilikte uzay olcaz:))))
veriyorum canım....sabah kahvaltı öğle yoğurt meyve ikindi yemek akşam muhallebi aralarda da emiyo....bu kadar yediğini ne yapıyo anlamıyorum...ahım şahım kilo da almıyo...boya veriyo herhalde
Bizimkinden yok Cnm.eğer kalın giydiriyorsan ondandir bizim kız pencere açık üstü açık ve atletle yatıyor isilik sıcaktan oluyor tatlım
Cnm masallah oglusuna ama 3+ var.Cnm bizede 4 büyük geldi 3+ kullanacaz.biz rahat etsinler diye büyük kullandık.
öyle okumuştum bir yerde bende vereyim bari....geç sen 4 e...oğlum tam 9.5 aylık şuan ekim 7 doğum
aha ha aha hep öyle olur ya......ne veriyorsun peki ceviz badem ?
Ya vitamin deposuymus canım ya bamya,ama sevmedi ne guzel de yapmıştımbgnde armutlu cevizli muhallebi yaptım orta seviyede yedi:)₺okdar ugrasinca yemezse çıldırıyorum zaten :)bu arada sabah kahvaltıda kabak cekirdegi icini ezip vermek cok faydaliymis:)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Bu arada biraz gec kaldım telsiz almak ta ama kamera li telsiz aldım bakalım faydası olur ins..siz kulla niyormusunuz?
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Kızlar nasılsınız,
Eseacigim masallah diyelim biticek okul.inşallah banada kismet olur.kızlar ben aşı yaptırmadımdr çok güveniyorum.birde emzirmeye devam ediyorum ek gidaya gecmedik bqkalim ne olucak.kan sayimimiz çok iyi çıktı.ayrıca demir damlasini kyllanmiyorum.devit3 u mutlaka 5 damla verin.kabızlık çeken bebislere üzüm,şeftali kayısı bire bir.nazlim sen bebise hep robotta cektigiin için taneli yiyemiordur Cnm...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?