• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 ekim anneleri neredesiniz

pişiktir canım ya,ishal falan olduysa daha cok oluyo..krem kullan ve ıslak mendille silme bi sure ,su ve pamuk kullan sonrada peceteyle kurut ıslak bırakma ,bazende poposunu ac biraz havalansinn gecer canım..kızım bi ara ishal olmuştu Dr um çinko lu bir krem vermişti hemen geçiriyor du.geçmezse Dr a görünürsün ama dediklerimi uygula gecer bence..

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

canım zaten sürekli pamukla siliyom ıslak mendil hiç kullanmadım desem yeri altını değiştirirken hemen pişiyo diye kuruladıktan sonra havalandırıyorumda ama geçmiyor geçmiyor ilk defa oldu böyle pişikte oldu ama böyle değildi kremi sürünce geçiyodu bu geçmedi ne zamandır

Oyle yapaym.bu gece basliyayim bu ise.hazir esim gece isteyken:D yoksa cocuk agladikca uyumuyr iste uyku egitimi mi olurms diye basimn etini yiyr

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
İnşallah basarirsin Cnm benim esimde aglayinca
kızardı şimdi rahat rahat yatıyor:1:
Bende bgn ilk defa verdim kan ilacını cok kotu ya :(dişinden mi hala asidanmi bügünde sürekli aglamakliydi..kan tahlilindede kan aldırmak işkence gibi geliyo ya aslında gereklide:(

Bende kan tahlilinden korkuyorum:18:kan alacaklar nasıl dayanirim bilmiyorum
arkadaşlar benim bebiş pişik gibi bişey oldu poposunun kenarlarında küçücük küçücük birsürü sivilce gibi şeyler var diğer yerler pişik değil ama yukarı doğru iki kenarda çıkıyo öyle mustela popolin hametan vazelin arko ne sürsem faydası yok biri bana bunların ne olduğunu söyleyebilirmi :44:
Cnm hala pamuk ıslatıp kullanmandan olabilir çünkü
bebisi biraz mikroplarla tanışması lazım pisik kremi dalin
bize iyi geldi bi dene

canım zaten sürekli pamukla siliyom ıslak mendil hiç kullanmadım desem yeri altını değiştirirken hemen pişiyo diye kuruladıktan sonra havalandırıyorumda ama geçmiyor geçmiyor ilk defa oldu böyle pişikte oldu ama böyle değildi kremi sürünce geçiyodu bu geçmedi ne zamandır

Mrhaba cnm.. Aynısı benım kızıma da oldu. Doktorumuz bir krem verdi. İki üç kullanımdan sonra geçti çok şükür.. Önce azaldı sonra gecti.
Benım kızımın pişiği çok oldu ama bahsettiğin şey pişik değil.. istersen bir dene.. Ben Pişik kremlerini denedim geçmeyince dr.a gösterdk biz. Kremin adı Trosyd.

Mrhaba cnm.. Aynısı benım kızıma da oldu. Doktorumuz bir krem verdi. İki üç kullanımdan sonra geçti çok şükür.. Önce azaldı sonra gecti.
Benım kızımın pişiği çok oldu ama bahsettiğin şey pişik değil.. istersen bir dene.. Ben Pişik kremlerini denedim geçmeyince dr.a gösterdk biz. Kremin adı Trosyd.

Sare nasılsın Cnm bebis nasıl senin
bebise bayılıyorum ne tatlı :38::emir_bebek::nazar:
tombiş tombiş duruyor:1:

Sare nasılsın Cnm bebis nasıl senin
bebise bayılıyorum ne tatlı :38::emir_bebek::nazar:
tombiş tombiş duruyor:1:

İyiyim canım sağolasın. Sen nasılsın? Bebişin nasıl? Neler yapıyor? Dişleri ne durumda?
Bizim kızın keyfi yerinde teyzemiz ve anneannemiz geldi.
Sağol cnm. MaşaAllah senin kızın da cok tatlı.. Evet bizimkisi tombik :)
Boyu 64 cmdi ayın 24ünde. Sanırım boyu kısa kilosu da 7.800. Kısa olunca daha tombiş görünüyor..
Yogun oldugumdan hiç giremiyorum. aylaşımlara da bakamadım hiç. Bebişler büyüyor hızla..
Her gün bir önceki günden daha farklı şeyler keşfediyoruz.. Uyurken onu çook özlüyorum..

sağol cnm bende bir dr.a gösteriyim bakalım pişik değil çünkü sürekli kremini sürerim sürüncede geçer ama bu daha çok çoğalıyor gibi o kdr özen gösteriyorum başıma gelene bak yaaaa :9:

Bende iyitim Cnm kizimda iyi buyuypr kerata:1:
dislerimiz çıktı Cnm alttan bir disimiz oldu.zeynebde bol
bol bağırıyor Cnm de-ma-an-ne-ga-ba diyor sürekli
konuşmak için pratik yapıyor galiba:1:eskiden yataginda
donmezdi şu an hep uyanınca dönüp duruyor ve korkuyorum
düşer diyr:18:senin adına çok sevindim Cnm en sevdiklerine yanında
bizim kızda kısa Cnm zayen bende kisayim boyu 66 kilosu 8300
calisiyormusun Cnm..

Kızlar benim kızım hep üstünü açıyor üstü kapalı oluncada hep
terlemis oluyor bu gidişle hasta olacak diye korkuyorum

Kızlar benim kızım hep üstünü açıyor üstü kapalı oluncada hep
terlemis oluyor bu gidişle hasta olacak diye korkuyorum
Benimkide direk tekmeliyor yorganı uyanınca ve hemen yuzukoyun donüyor :)bgn doktora sordum vucut sıcaklığı gece düşermi diye,36 dan aşağı olmamalı takip edin gerekirse kan tahlili yapalım dedi:(

Bende iyitim Cnm kizimda iyi buyuypr kerata:1:
dislerimiz çıktı Cnm alttan bir disimiz oldu.zeynebde bol
bol bağırıyor Cnm de-ma-an-ne-ga-ba diyor sürekli
konuşmak için pratik yapıyor galiba:1:eskiden yataginda
donmezdi şu an hep uyanınca dönüp duruyor ve korkuyorum
düşer diyr:18:senin adına çok sevindim Cnm en sevdiklerine yanında
bizim kızda kısa Cnm zayen bende kisayim boyu 66 kilosu 8300
calisiyormusun Cnm..

MaşaAllah canım bir diş çıkarmış.. Bizde yok daha.. Çıglık çığlığa bagırıyor.. Değişik sesler çıkarıyor.. Yürüteci çok seviyor..
Ben de zararlı olduğu için fazla tutmamaya çalışıyorum.. Oyun halısında önceden pek oynamazdı ama şimdi çok seviyor..
Bizim babamız çok uzun ama ben kısayım. Bana cekmiş sanırım:) Yok cnm calışmıyorum ben, evdeyım.
Çalışmam imkansız. Hiç kimsem yok burada. İstanbuldan Mersin'e geldim.. Tüm akrabalar İst.da..

benimki nezle oldu :( gündüz farklı gece farklı en iyisi 2 kat giydirip uyutmak galiba şu haziran bir gelseee :(
En iyisi yorganı yataga dikelim:1::1:Cnm
Benimkide direk tekmeliyor yorganı uyanınca ve hemen yuzukoyun donüyor :)bgn doktora sordum vucut sıcaklığı gece düşermi diye,36 dan aşağı olmlamalı takip edin gerekirse kan tahlili yapalım dedi:(

Ben uyurken olcemiyorum bizimki en ufak sese uyanıyor
bugün kalkar kalkmaz olctum 35,8 di acaba kansızlık mı var

En iyisi yorganı yataga dikelim:1::1:Cnm

Ben uyurken olcemiyorum bizimki en ufak sese uyanıyor
bugün kalkar kalkmaz olctum 35,8 di acaba kansızlık mı var

Herhalde canım ya ben bi kac gece ölçücem bakalım böle devam ederse ne yazikki kan tahlili yaptıricam

MaşaAllah canım bir diş çıkarmış.. Bizde yok daha.. Çıglık çığlığa bagırıyor.. Değişik sesler çıkarıyor.. Yürüteci çok seviyor..
Ben de zararlı olduğu için fazla tutmamaya çalışıyorum.. Oyun halısında önceden pek oynamazdı ama şimdi çok seviyor..
Bizim babamız çok uzun ama ben kısayım. Bana cekmiş sanırım:) Yok cnm calışmıyorum ben, evdeyım.
Çalışmam imkansız. Hiç kimsem yok burada. İstanbuldan Mersin'e geldim.. Tüm akrabalar İst.da..

Yakında çıkar Cnm çünkü altıncı ayda başlıyor bugün kulağını çekip
duruyor galiba yanındaki dışte çıkacak:18:ben kaldırdım yürüteci Cnm
herkezvzarali dedi aklımı karistirdi:26:bende kisayim ama eşim uzun
yanında minik kaliyom:62::60:anladım Cnm benim kız bugün cildirmid:1:

Yakında çıkar Cnm çünkü altıncı ayda başlıyor bugün kulağını çekip
duruyor galiba yanındaki dışte çıkacak:18:ben kaldırdım yürüteci Cnm
herkezvzarali dedi aklımı karistirdi:26:bende kisayim ama eşim uzun
yanında minik kaliyom:62::60:anladım Cnm benim kız bugün cildirmid:1:

İki üst dişleri çıkacak gibi sanki ama bilemiyorum. Bir de aşırı su akıyordu agzından. Önlük yetiştiremiyorum. İki gündür azalma var.
Evet cnm yürüteç için çok zararlı olduğu söyleniyor. Ben de çok fazla kullanmak istemiyorum.
Eşim kesinlikle almak istemedi. Zor ikna ettim.. Ben d e eşimin yanında küçük kalıyorum.
Benim kızımın boynu hiiç görünmüyor tombiş çok. Boynunun altında kızarıklıklar oldu. Bitkisel bir kremi var ondan kullanıyorum.
Bi azalıyo bi çoğalıyo ona üzülüyorum. .

sağol cnm bende bir dr.a gösteriyim bakalım pişik değil çünkü sürekli kremini sürerim sürüncede geçer ama bu daha çok çoğalıyor gibi o kdr özen gösteriyorum başıma gelene bak yaaaa :9:

Dr. a göstersen daha iyi olur canım. Ben de kızıma ilk üç aya kadar hep kaynatımış ıılık su ve pamukla altını temizledim. O kadar dikkat ettimm ama çok pişik olmuştu. Kullanmadığımız krem kalmamıştı. Ama bu bahsettiğin pişik değil. Biz de de oldu aynısı. Hemen de geçti çok şükür..
Şimdi de boynunun altında var. Onlara benziyor. Küçük küçük kırmızı :(

Son düzenleme:
İki üst dişleri çıkacak gibi sanki ama bilemiyorum. Bir de aşırı su akıyordu agzından. Önlük yetiştiremiyorum. İki gündür azalma var.
Evet cnm yürüteç için çok zararlı olduğu söyleniyor. Ben de çok fazla kullanmak istemiyorum.
Eşim kesinlikle almak istemedi. Zor ikna ettim.. Ben d e eşimin yanında küçük kalıyorum.
Benim kızımın boynu hiiç görünmüyor tombiş çok. Boynunun altında kızarıklıklar oldu. Bitkisel bir kremi var ondan kullanıyorum.
Bi azalıyo bi çoğalıyo ona üzülüyorum. .

Geçmiş olsun Cnm nedenmis peki:26:bence disleri
çıkacak Cnm bizimde böyle salyasi çok akıyordu
kulağını saçını cekiyordu dış yerleri kabarmış mı?
Arada bindirebilirim yurutece :1::1:ama boyu uzar Cnm
bir arkadaşım kız bebekler geç boy atar dedi..ben biraz büyüyünce
balık ceviz tedirmeyi düşünüyorum ki boyu uzasin:1:kısa
olmasın ben de kısa olmayı istemezdim :ssz:ne yapalım
yapacak birşey yok büyüdük artık:9:

Sare Cnm benim kiziminda boynunda sivilceyw benzer
ama sivilce olmayan kirmiziliklar çıktı şimdi aklıma
geldi Cnm cildiyeye gittik dr islak mendil sabun ve
Opmekten oluyor dedi birde sıcaktan islak mendil
ve sabun kullanmadım gerçektende geçti yanaklarından
boynunda ve ellerinde vardı dr şampuan bile yapar demişti

Geçmiş olsun Cnm nedenmis peki:26:bence disleri
çıkacak Cnm bizimde böyle salyasi çok akıyordu
kulağını saçını cekiyordu dış yerleri kabarmış mı?
Arada bindirebilirim yurutece :1::1:ama boyu uzar Cnm
bir arkadaşım kız bebekler geç boy atar dedi..ben biraz büyüyünce
balık ceviz tedirmeyi düşünüyorum ki boyu uzasin:1:kısa
olmasın ben de kısa olmayı istemezdim :ssz:ne yapalım
yapacak birşey yok büyüdük artık:9:

Sağol cnm.. Bilmiyorum ki onun için gitmedik dr.a. Sağlık ocagında bir iki bişey söylediler ama..
Boynu hiç görünmüyor. Burası da sıcak. Mersindeyiz. Sıcaktan da olabilir.
Önlüğünü sürekli değiştyiriyorum ama belki de nemli kaldığından dolayıdır.
Ya da önlüklerden olabilir. Cildi aşırı hassas.. İki üst dişte beyazlık var.
Ben de boyum uzasın diye çook süt içmiştim zamanında :)

Back
X