- 30 Ocak 2014
- 766
- 135
- 133
- Konu Sahibi zulluuuuuuuuu
- #1.381
Zeynebin annesi geçmişolsun canım.. Nasıl oldu kızın? Rabbimacil şifalar versin. İyileşmiştir inşaAllah..
Kızlar sizlere de merhaba..
Telden girip okuyorum bazen. Laptopu açınca şimdi, hemen yazayım dedim...
Foto paylaşımları yapmışsınız. Beni de bilgilendirir misiniz?Ben foto ekleyemedim bir türlü..
Sadece zullunun fotolarını gördüm. İkinize de maşaAllah. Çook tatlısınız canım:)
Dün dr.daydık biz de.. İdrar kültürü ve böbrek ultrasonu için..
Yaptıramadık ama bir türlü.. Evde takıp dr.a öyle götürdük. Kakasını yapmış.. Sonra yeniden taktım.
Baya bekledik. Hastanede beklememişiz iyiki. Sahilde gezdik dolaştık baya.. Bu sefer de kaymış poşet. Yine olmadı
P.tesi günü böbrek ultrasonu çekilecek. Artık o zaman vericez inşaAllah. Baya ugrastık ama olmadı bi türlü..
Kızımın boyu 66 cm. Kilosu 8.400. Ek gıda için fazla zorlamadan ver dedi dr.umuz. Pilavı sordum dr.a.
Bugün pilav yedirdim biraz yedi.. Boynunun altındaki sivilceler için de başka krem verdi.
Sizler ne yediriyorsunuz kızlar bebişlerinize? Yeni yiyecekler vermek istiyorum..
Sarecim kizina gecmis olsun epeydir tahlillerle ugrasyodun ins temiz cikar sonuclar. Benim oglusumda iyi cok sukur teyzesi epeydir kontrole gitmedik en son 9200 kilo 70 cm di artik asiya gidince ogreniriz kilo alip almadigini. Canim artik cogu seyden verebilrsin salca tuz sekerden uzak tut. Bende pilav veriyorum yogurt katip onun disinda ev yapimi tarhana corbasi, patates, patlican, kabak, et, tavuk eger sevmedigi bisey olursa icine labne kat lezzetlendirir meyve olarakta butun mevsim meyvelerinden veriyorum sekerli herseye bayiiliyo o yuzden meyveleri zevkle yiyo ama sebzelerden cok az yiyo pek sevmiyo. Sen neler veriyosun istahli bi bebek mi?