- 30 Ocak 2014
- 766
- 135
- 133
- Konu Sahibi zulluuuuuuuuu
- #2.461
Aynen canım. Bizimkisi her zaman öyle. Babasıyla benim canımızı çıkarıyor. Dışarda yemek yememiz de işkence.Mama sandalyesinde de durmuyo artık. Dün yemek yediğimiz yerde garson kız vardı. Hep ondaydı.. Hiiç de aramıyo bizi :)
Alışveriş sepetini bizimkisi de seviyo:) Gezdiğimiz sürece.. Uzat saçlarını bayılırım uzun saclı erkek bebişleree.. Canım değiştiremiyorum aile hekimini bizimkisi baya karışık.. Sağlık Bakanlığından aramışlardı şikayet değerlendirmesi için, onlar da oraya gitmemi söylediler. Canım yeni açıldı burası. Sadece 2 dr. var ve bizim kaydımız hala alınmadı. 3. DR. GELENE KADAR misafir gibi gidecegiz. Saçmalığa bak.. Eski sağlık ocagımızdaki doktorumuz da hasta. İlgilenen yok. Hemşireler kayıp.. MaşaAllah diyim önce koskocamaannn.. Kızım ilgi alaka arayan bi bebek değil. İlgiyi aşırı sevıyo. Kahkahalar havada, çıglıklar falan.Ama sürekli değil. Çok oyun oynuyoruz beraber ama kendi kendine oynamaları da çok. Masadan önce pişmandım ama şuan değilim. Oynuyor çünkü. Belirli aralıklarla. Akşama kadar 7-8 kere başına geçiyor. Evde nasıl zaman geciriyor..Çoğunlukla evi turluyor. Duvarlardan tutunarak oda oda gidiyor. Bazen yanıma mutfaga gelip karıştırıyor. Çöp kovası, bulaşık makinesi, tencere tutacakları favori oyuncakları mutfakta.. Balkon kapısı açıksa direkt balkona :) Kapalıysa camından dışarıya bakıyor. Ayakta :) Oyuncak havuzundan oyuncakları cıkarıyor. Atıyor.İçine giriyor, çıkıyor.. Salıncagında sallıyorum. Hiç bıkmadı ondan.. Akşamları orada uyuyakalıyor genelde .. Ordan alıp yatagına yatırıyorum.. Bazen niloya yı açıyorum, izliyor. Hep koltuk aralarına giriyor. Orada oturuyor. Bişeylerle oynuyor. Eline ne geçerse artık.. Genelde ayakta ve yürüyor.. Dışarıya çıkıyoruz.. Biraz geziyoruz. Karşımızda alışveriş merkezi var. Orada tırtıl var.Ona binmeyi çok sevıyo. Aklıma gelenler bunlar :)
Benim oglusta cok gulec uyanir uyanmaz gulucuk sacar keyfi yerinde oldugu surece masaAllah hep guler. Bizimki de hala mutfakci en sevdigi oda mutfak gorsen cogu yeri baglamisim yoksa bir bir indiriyo ne varsa hemde

Canim sahane olmus resimler acildi ve gordum ellerine saglik ne guzel zaman ayirip yapmissin gercekten ugrastirici, masaAllah sare ye ne tatli gulusu var saclarda kivir kivir