• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 ekim anneleri neredesiniz

anladım canım ama karbonat ne işe yarıyormuş ki:KK51:serum fiz. içinde karbonat yok galiba ben içeriğini okudum acaba yanlış mı gördüm:KK35:

cnm karbontın ne işe yaradığını tam bilmiyorum ama bi kaç dktr söyledi hep biz sürekli böyle kullanıyoruz çevremde çok var bunu kullanan..

burun akıntısı hapşırık ve ara ara ateş :(
herkes şu sıralar böyle sanırım.Günde 5-6 defa tonimer kullanıyorum.Burun açık olunca kısmen rahatlıyor kuzucuk.

geçmiş olsun kızlar:KK43:bizde evden çıkmadığımız için şükür hasta olmuyoruz:KK51:

benim okula giden bir oğlum var.Bizde hastalık ilk salgınla başlar :)
bebiş evde ama hepimiz dışarıdayız.Haliyle hastalık taşıyoruz maalesef.

Kızlar merhaba çok moralim bozuk oğlum 1 aya yakındır hastaydı iyileşti derken gene başladı gribi dün tekrar başka doktora götürdüm burun tıkanılığı için film istedi dktorumuz geniz eti varmış. :KK42: birde kulak burun boğaza götür dedi çok cnm sıkıldı yazık yavrum gece burun tıkanıklığından huzursuz uyuyo :KK42:

Kızlar merhaba çok moralim bozuk oğlum 1 aya yakındır hastaydı iyileşti derken gene başladı gribi dün tekrar başka doktora götürdüm burun tıkanılığı için film istedi dktorumuz geniz eti varmış. :KK42: birde kulak burun boğaza götür dedi çok cnm sıkıldı yazık yavrum gece burun tıkanıklığından huzursuz uyuyo :KK42:

yastıkla yatırmayı deneyin birde.Çok değilsede biraz etkisi olur.Havalandırmada iyi gelir.Tabii hiç biri geniz etini çözmez.
korkacak birşey yok ama rahatsız eder sonuçta.geçmiş olsun

Yastıkla yatırıyor zaten cnm bide havalandırma yani buharmı diyosun ?

soğuk buhar makinası rahatlatıyor biraz.Ama 5-10 dk fazla çalıştırmayın.Rutubet yapıyormuş.
Tabii aynı zamanda yattığı yerin havalandırması ve mümkün olduğunca pamuklu olması nefes alımını rahatlatır.Bu dediklerim normal tıkanıklık için , geniz eti çok başka ama biraz olsun fayda sağlar belki diye yazıyorum.

soğuk buhar makinası rahatlatıyor biraz.Ama 5-10 dk fazla çalıştırmayın.Rutubet yapıyormuş.
Tabii aynı zamanda yattığı yerin havalandırması ve mümkün olduğunca pamuklu olması nefes alımını rahatlatır.Bu dediklerim normal tıkanıklık için , geniz eti çok başka ama biraz olsun fayda sağlar belki diye yazıyorum.

Teşkkürler canım ilk hastalandığında vermiştik buhar ama şimdi vermiyoruz. yarın tahlil sonuçlarını göstericem dktora sorim bakalım ne diyecek.

Bide iyi bir doktor bulabilsek iyi olacak ama

Back
X