Hoşgeldin cnm iyidir sen nasılsın? 5 bucuk ayımız bıtdı bızım bende bulantı ılk zamanlar cok fazlaydı ama yedıgımı hıc cıkarmadım boş bır kusma yaşıyordum.
Maşallah cnm
bende 3 kilo aldım en son tartıldığımda.
benmde sadece karnımda bir top var gibi. başka hiçbiyerimde bişey yok.
ne güzelll ben çok obur oldum yaa bakalım doğuma kadar nasıl olcaz :125:
Kızlar bizde isme tam karar veremedik daha aslındadoktor ilkönce kız dedi hüma ela koycaktım ama sonra erkek deyince zorlandık erkek ismi daha zor bulmak benim aklımda şuan görkem var eşimde beğendi ama bu isim kızada erkeğede konuyo oyüzden orda kararsızım sizce nasıl tanıdığınız varmı bu isimde varsada kızmı erkekmi?
ayrıntılı ultrasyon fotosunu gören herkes saçı var deyip duruyordu belkide doğrudur. :)
canım ben de 6 kilo aldım ama sadece karından belli oluyo bi de yüzüm yuvarlak yanaklarım doldu
çok heycan verici zaten:)
inş. dönmez totosunu güzel görürsünüz:)
araştırdıkça daha da zor oluyor karar vermek ben de araştırdım araştırdım birşey bulamadım babası fatıma betül diye seviyor ben de ona karar verdimkızlar , bu isim bulmak ne kadar zormuş hala karar vermedik kızımın ismine
benim de dar giydiğimde belli oluyor canım ama kilolu gibi duruyor öyle hamiş göbüşü değil daha ki bu var olanda 1 haftadadır var ve bir anda çıktı daha kimse aaa sen hamile misin demedi henüz o kadar belli olmuyor yanikızlar herkesin karnı bellimi dışardan bakan anlıyomu hamile olduğunuzu.3.5 ay kaldı doğuma bende daha hiç bişey belli değil.kimse inanmyo hamile olduğuma strese girdimaslında çok rahatlık hareketlerimiz kısıtlanmıyo ama ne bileyim sanki hep böle gitçekmiş hamileliğin tadını çıkarmadan bitivercek sanki
canım şeker yüklemesi 24-26 arası galiba yanlış hatırlamıyorsam aşıyı da doktorun söylemiyor sağlık ocağı çağırıyor sen sağlık ocağına gebelik kaydı yaptırdın mıSlm kızlar nasılsınız ben ne aşı oldum nede seker yüklemesi ne zaman yapılmalı şeker yüklemesi
aman aman sakın öyle ayıplayıp düşünme valla başına gelir ay ne sevimli akıllı çocuk filan de bari napacannn meeccbuurrkızlar selamlar hepinize.
nasılsınız bakalım.
bugün yağmurdan mıdır nedir pek keyfim yok. ama oğluşun keyfi yerinde içimi resmen kazıdı gezinmeleriyle:)
bide işyerine patronun torunu geldi bir yaramaz cocuk başım şişti. kınamakda istemiyorum ama bu cocuğa pek tahammül edemiyorum malesef.
Kız bebiş doğuracaklar bulantılarınız ne durumda???Ben çok acıkırsam hareket edersem midem cok bulanıyor ama yedıgımı hıc cıkarmadım bu zamana kadar sabahları oluyor ara ara.
Kızlar bizde isme tam karar veremedik daha aslındadoktor ilkönce kız dedi hüma ela koycaktım ama sonra erkek deyince zorlandık erkek ismi daha zor bulmak benim aklımda şuan görkem var eşimde beğendi ama bu isim kızada erkeğede konuyo oyüzden orda kararsızım sizce nasıl tanıdığınız varmı bu isimde varsada kızmı erkekmi?
Kız bebiş doğuracaklar bulantılarınız ne durumda???Ben çok acıkırsam hareket edersem midem cok bulanıyor ama yedıgımı hıc cıkarmadım bu zamana kadar sabahları oluyor ara ara.
Bende yarın olcam aşı çokmu ağrıyo inşallah bir günde geçer ağrısı pazar denize gitmeyi düşünüyodum ama soğuk suda iyi gelir deme
kabus problemi malesef ki bende de var canım, heleki 1 hafta öncesinde neler çektim anlatamam, hormonal bi durummuş :44:arkadaşlar, bende burun tıkanıklığı(şişlikten dolayı) ve kanaması yine başladı. nefes almakta zorlanıyorum. bir de kötü rüyalar görüp duruyorum. gebelikte olan şeylermiş hepsi ama inş uzun sürmez. :18:
gözünaydınn canım çok sevindim :)günaydın güzide ekim anneleri ... Biz kahvaltımızı yaptık , mesaiye başladık ... Neler neler yedik , yani yemek olsa onu da yicektik:)) Şimdi içimde prensim kadar olmasa büyük bi heyecan daha var ...Biliyorsunuz ki şarktan batıya tayinimiz çıktı ve Çeşmeye gideceğiz ... Çok güsel bi yer , Rabbim utandırmasın inş ...Hepinize hayırlı günler diliyorum , sağlıcakla kalın .....
bi anda büyürse hiç şaşırma, benimde öyle oldu :))kızlar herkesin karnı bellimi dışardan bakan anlıyomu hamile olduğunuzu.3.5 ay kaldı doğuma bende daha hiç bişey belli değil.kimse inanmyo hamile olduğuma strese girdimaslında çok rahatlık hareketlerimiz kısıtlanmıyo ama ne bileyim sanki hep böle gitçekmiş hamileliğin tadını çıkarmadan bitivercek sanki
iyi akşamlarrr ezinecim hoşgeldin =)iyi aksamlar hatunlar nasıl keyifler
iyi akşamlarrr ezinecim hoşgeldin =)
bisde iyiyiz ezinecimmmm, kontrolden geldik çok güsel geçti, 400 gr kadar olmuşuz. dr.um haftaya perşembe ayrıntılıya gün verdi. keçiörende çektirdiğimi anlattım direk olmaz dedi. bütün stresimi oracıkta koydum öyle geldimhosbulduk canım benim iyiyiz biz oglumla sen nasılsın ıspartada havalar nasıl?
bisde iyiyiz ezinecimmmm, kontrolden geldik çok güsel geçti, 400 gr kadar olmuşuz. dr.um haftaya perşembe ayrıntılıya gün verdi. keçiörende çektirdiğimi anlattım direk olmaz dedi. bütün stresimi oracıkta koydum öyle geldim
kızlar ayıptır sölemesi 2 gündür vajinal kaşıntım vardı.elma sirkesinin çok iyi olduğunu sölediler.herhangi bi yan etkisi yada zararı olmadığı için denedim kesinlikle anında kesti.eğer sizinde böle sorununuz olursa bunu deneyin kızlar internette yazıyo zaten ne kadar iyi olduğu araştırabilirsiniz.ben çok rahatladım sizinde aklınızda bulunsun istedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?