2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
bende 3 kilo aldım en son tartıldığımda.
benmde sadece karnımda bir top var gibi. başka hiçbiyerimde bişey yok.

Ben erkek ismi diye biliyorum.

ayrıntılı ultrasyon fotosunu gören herkes saçı var deyip duruyordu belkide doğrudur. :)

benim kızımda henüz hiç saç yoktu ayrıntılıda :) sordum doktora saç için henüz erken dedi kaşları falanda gözükmüyodu belki benim gibi sarı tüylüdür senin maşallah erken çıkmış saçları

kızlar , bu isim bulmak ne kadar zormuş hala karar vermedik kızımın ismine
araştırdıkça daha da zor oluyor karar vermek ben de araştırdım araştırdım birşey bulamadım babası fatıma betül diye seviyor ben de ona karar verdim
benim de dar giydiğimde belli oluyor canım ama kilolu gibi duruyor öyle hamiş göbüşü değil daha ki bu var olanda 1 haftadadır var ve bir anda çıktı daha kimse aaa sen hamile misin demedi henüz o kadar belli olmuyor yani
Slm kızlar nasılsınız ben ne aşı oldum nede seker yüklemesi ne zaman yapılmalı şeker yüklemesi
canım şeker yüklemesi 24-26 arası galiba yanlış hatırlamıyorsam aşıyı da doktorun söylemiyor sağlık ocağı çağırıyor sen sağlık ocağına gebelik kaydı yaptırdın mı
aman aman sakın öyle ayıplayıp düşünme valla başına gelir ay ne sevimli akıllı çocuk filan de bari napacannn meeccbuurr
Kız bebiş doğuracaklar bulantılarınız ne durumda??? Ben çok acıkırsam hareket edersem midem cok bulanıyor ama yedıgımı hıc cıkarmadım bu zamana kadar sabahları oluyor ara ara.

benim bulantım geçeli çok oluyor canım sadece geçen hafta hafta boyu ağzımın tadı yoktu bulantı olacak gibi ama olmadı Allahtan kaç haftalıksın

ben erkeğe daha çok yakıştırıyorum. karışıklık olmasın diye çift isim koyabilirsiniz.

Kız bebiş doğuracaklar bulantılarınız ne durumda??? Ben çok acıkırsam hareket edersem midem cok bulanıyor ama yedıgımı hıc cıkarmadım bu zamana kadar sabahları oluyor ara ara.

benim bulantılar nerdeyse tamamen geçti, 2 hafta önce son istiframı yapmıştım. 3-3,5 aya kadar başlangıçtaki bulantılar-istifralar sürmüştü. sonrakiler nadirdi.

Bende yarın olcam aşı çokmu ağrıyo inşallah bir günde geçer ağrısı pazar denize gitmeyi düşünüyodum ama soğuk suda iyi gelir deme

Ben dün oldum asiyi pek agrim olmadı kolumu kullanirken falan acıyor biraz gerci kisiye gore degisir canin tatliysa bilemem :) benim gecem huzursuz geçti sola yatamadim saga yatmaktan sagim da agridi gece uyandim her yerim agriyordu :) esim gece boyu mizirdandigimi soyledi bilmiyorum artikk :)

ya sinirden patlıycam ne biçim bir iş yapıyo bu devlet aile bakanı o kadar ümitlendirdi 24 hafta doğum izni diye arttıra arttıra 1 hafta arttırmışlar saolsunlar yuh yaaaaaaa 24 die bas bas bağıran hükümet 17 haftayı ağız kıyısıyla söylüyo millet 24 sansın diye

kabus problemi malesef ki bende de var canım, heleki 1 hafta öncesinde neler çektim anlatamam, hormonal bi durummuş :44:
gözünaydınn canım çok sevindim :)
bi anda büyürse hiç şaşırma, benimde öyle oldu :))

hosbulduk canım benim iyiyiz biz oglumla sen nasılsın ıspartada havalar nasıl?
bisde iyiyiz ezinecimmmm, kontrolden geldik çok güsel geçti, 400 gr kadar olmuşuz. dr.um haftaya perşembe ayrıntılıya gün verdi. keçiörende çektirdiğimi anlattım direk olmaz dedi. bütün stresimi oracıkta koydum öyle geldim

ıyi yapmıssın canım ne guzel ışte bebegını goreceksin tekrar benımde 28inde gel 28 gel

kızlar ayıptır sölemesi 2 gündür vajinal kaşıntım vardı.elma sirkesinin çok iyi olduğunu sölediler.herhangi bi yan etkisi yada zararı olmadığı için denedim kesinlikle anında kesti.eğer sizinde böle sorununuz olursa bunu deneyin kızlar internette yazıyo zaten ne kadar iyi olduğu araştırabilirsiniz.ben çok rahatladım sizinde aklınızda bulunsun istedim.

sırkeyle yıkadınmı yoksa surdunmu canım faydalı bi bilgi aklımızda bulunsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…