canım görkem tanıdığım var benim erkek ama yinede hem kız hem erkek için olanları koymayın diyolar, rüzgar, çınar, mert, ata, metehan, toprak, yağız, yiğit, yaman, poyraz nasıl mesela?
Kızlar bizde isme tam karar veremedik daha aslındadoktor ilkönce kız dedi hüma ela koycaktım ama sonra erkek deyince zorlandık erkek ismi daha zor bulmak benim aklımda şuan görkem var eşimde beğendi ama bu isim kızada erkeğede konuyo oyüzden orda kararsızım sizce nasıl tanıdığınız varmı bu isimde varsada kızmı erkekmi?
Kızlar bizde isme tam karar veremedik daha aslındadoktor ilkönce kız dedi hüma ela koycaktım ama sonra erkek deyince zorlandık erkek ismi daha zor bulmak benim aklımda şuan görkem var eşimde beğendi ama bu isim kızada erkeğede konuyo oyüzden orda kararsızım sizce nasıl tanıdığınız varmı bu isimde varsada kızmı erkekmi?
kızlar selamlar hepinize.
nasılsınız bakalım.
bugün yağmurdan mıdır nedir pek keyfim yok. ama oğluşun keyfi yerinde içimi resmen kazıdı gezinmeleriyle:)
bide işyerine patronun torunu geldi bir yaramaz cocuk başım şişti. kınamakda istemiyorum ama bu cocuğa pek tahammül edemiyorum malesef.
nerde yayo canım bu yağmur? istanbulda bişi yok avrupa yakasında?
hımmm aman diyim mana bulma canım hemen geri al lafını, çok dikkat etmek lazım sora başımıza verir allah hehesende bişi deme, içindende geçirme, ismi ne bu yaramaz çocuğun, hani isim araştırıyoz ya malum ona göre koyalım ismini, bazı isimler çocuğu yaramaz yapıyomuş
Kız bebiş doğuracaklar bulantılarınız ne durumda???Ben çok acıkırsam hareket edersem midem cok bulanıyor ama yedıgımı hıc cıkarmadım bu zamana kadar sabahları oluyor ara ara.
Görkem daha çok ben erkek isimlerinde duydum cnm güzel isim aslında. Kayra,Ayaz,Aras,Asrın,Baransel bunlarda güzel.
Erkeğe daha yakışıyor sanki cnmAslında canım kayra ismini çok seviyodum ama etrafımda çok görünce pek sevmemeye başladım kayrayı kızada koyuyolar
nedense bnmde gene başladı ilk 4 ay vardı geçmişti 2-3 gndür sabahları falan azda olsa bulantım oluyor. kız değil ama bnmki.
olabilir canım, normalde zayıf biriyimdir, belkide ondan öyle diyolar, aman napalım ya, alıyosak alıyoz, vercezBelki kilo yakışıyordur sana. O yüzden belli olmuyordur.
Bende 9 kilo aldım. Ama orantılı aldım her yerden. Onceden boyuma gore az kilolu sayılırdim o yüzden bir cok kişi de yakıştırdı kiloyu. Ama gobek bende de hafif sivrilmeye basladi. Dar olunca belli oluyor ama sadece yoksa hafif göbekli birisi gibi :)
sultanahmetteyim cnm sabah tan beri yağıo ince ince. sabah baya bi yoğun yağdı ama.
kınamıyım diye taktım kulaklığı müzik dinliyorm duymıyım die çocuğu ama gözlerimi kapatamıyorum görmesem iyi olcak cocuğu.
adı kaan.
kaan lar çok yaramaz oluyor.
Kız bebiş doğuracaklar bulantılarınız ne durumda???Ben çok acıkırsam hareket edersem midem cok bulanıyor ama yedıgımı hıc cıkarmadım bu zamana kadar sabahları oluyor ara ara.
sultanahmetteyim cnm sabah tan beri yağıo ince ince. sabah baya bi yoğun yağdı ama.
kınamıyım diye taktım kulaklığı müzik dinliyorm duymıyım die çocuğu ama gözlerimi kapatamıyorum görmesem iyi olcak cocuğu.
adı kaan.
kaan lar çok yaramaz oluyor.
Erkeğe daha yakışıyor sanki cnm
Oğluşun bol saçlıdır belkide annesi
Belki kilo yakışıyordur sana. O yüzden belli olmuyordur.
Bende 9 kilo aldım. Ama orantılı aldım her yerden. Onceden boyuma gore az kilolu sayılırdim o yüzden bir cok kişi de yakıştırdı kiloyu. Ama gobek bende de hafif sivrilmeye basladi. Dar olunca belli oluyor ama sadece yoksa hafif göbekli birisi gibi :)
ayrıntılı ultrasyon fotosunu gören herkes saçı var deyip duruyordu belkide doğrudur. :)
ayy ne güzzel canım maşallahben de salı günü gidicem ayrıntılı ultrasona çok heycanlıyım
slm canocanlarrrrr nasılsınızzz :80:
Hoşgeldin cnm iyidir sen nasılsın? 5 bucuk ayımız bıtdı bızım bende bulantı ılk zamanlar cok fazlaydı ama yedıgımı hıc cıkarmadım boş bır kusma yaşıyordum.canım kaç aylık hamişsin benim hiç bulantım olamadı şimdiye kadar çok şükür
ayrıntılı ultrasyon fotosunu gören herkes saçı var deyip duruyordu belkide doğrudur. :)
benimki bariz belli yahu, erkek karnı diyolar benim için, sivri öne doğru, başka bi yerde bişi yok, gören hiç kg almadın sen diyo ama bu tartı hiç öle demiyo, bariz 7kg aldım bile ühühühhühehehee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?