2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
kızlar selamlar hepinize.
nasılsınız bakalım.
bugün yağmurdan mıdır nedir pek keyfim yok. ama oğluşun keyfi yerinde içimi resmen kazıdı gezinmeleriyle:)
bide işyerine patronun torunu geldi bir yaramaz cocuk başım şişti. kınamakda istemiyorum ama bu cocuğa pek tahammül edemiyorum malesef.

canım görkem tanıdığım var benim erkek ama yinede hem kız hem erkek için olanları koymayın diyolar, rüzgar, çınar, mert, ata, metehan, toprak, yağız, yiğit, yaman, poyraz nasıl mesela?

Yağız yiğit çınar hep etrafımda varmert isimli çocuklarda çok yaramaz oluyo ama toprağıda düşünüyorum hoşuma gidiyo

Benim de görkem tanıdığım var erkek.

Görkem daha çok ben erkek isimlerinde duydum cnm güzel isim aslında. Kayra,Ayaz,Aras,Asrın,Baransel bunlarda güzel.

nerde yayo canım bu yağmur? istanbulda bişi yok avrupa yakasında?
hımmm aman diyim mana bulma canım hemen geri al lafını, çok dikkat etmek lazım sora başımıza verir allah hehe sende bişi deme, içindende geçirme, ismi ne bu yaramaz çocuğun, hani isim araştırıyoz ya malum ona göre koyalım ismini, bazı isimler çocuğu yaramaz yapıyomuş

sultanahmetteyim cnm sabah tan beri yağıo ince ince. sabah baya bi yoğun yağdı ama.
kınamıyım diye taktım kulaklığı müzik dinliyorm duymıyım die çocuğu ama gözlerimi kapatamıyorum görmesem iyi olcak cocuğu.

adı kaan.
kaan lar çok yaramaz oluyor.

Kız bebiş doğuracaklar bulantılarınız ne durumda??? Ben çok acıkırsam hareket edersem midem cok bulanıyor ama yedıgımı hıc cıkarmadım bu zamana kadar sabahları oluyor ara ara.

Kız bebiş doğuracaklar bulantılarınız ne durumda??? Ben çok acıkırsam hareket edersem midem cok bulanıyor ama yedıgımı hıc cıkarmadım bu zamana kadar sabahları oluyor ara ara.

nedense bnmde gene başladı ilk 4 ay vardı geçmişti 2-3 gndür sabahları falan azda olsa bulantım oluyor. kız değil ama bnmki.

Görkem daha çok ben erkek isimlerinde duydum cnm güzel isim aslında. Kayra,Ayaz,Aras,Asrın,Baransel bunlarda güzel.

Aslında canım kayra ismini çok seviyodum ama etrafımda çok görünce pek sevmemeye başladım kayrayı kızada koyuyolar

Aslında canım kayra ismini çok seviyodum ama etrafımda çok görünce pek sevmemeye başladım kayrayı kızada koyuyolar
Erkeğe daha yakışıyor sanki cnm
nedense bnmde gene başladı ilk 4 ay vardı geçmişti 2-3 gndür sabahları falan azda olsa bulantım oluyor. kız değil ama bnmki.

Oğluşun bol saçlıdır belkide annesi

olabilir canım, normalde zayıf biriyimdir, belkide ondan öyle diyolar, aman napalım ya, alıyosak alıyoz, vercez

heh bende onu dicektim, kaan ismi içimden geçmedi değil, kaan tanıdığım kim varsa hepsi çok fena zıpır zıpır

benim erkek canım, bulantıyla sorun yaşamadım çok fazla, sadece ilk zamanlar

Kağan olursa uslu oluyormuş ama ortada ğ olmazsa zıpır oluyormuş diye duymuştum ben.

canım ben de 6 kilo aldım ama sadece karından belli oluyo bi de yüzüm yuvarlak yanaklarım doldu

slm canocanlarrrrr nasılsınızzz :80:

canım kaç aylık hamişsin benim hiç bulantım olamadı şimdiye kadar çok şükür
Hoşgeldin cnm iyidir sen nasılsın? 5 bucuk ayımız bıtdı bızım bende bulantı ılk zamanlar cok fazlaydı ama yedıgımı hıc cıkarmadım boş bır kusma yaşıyordum.
ayrıntılı ultrasyon fotosunu gören herkes saçı var deyip duruyordu belkide doğrudur. :)

Maşallah cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…