Benden başka çalışan anne yok galiba doğum iznini düşünen sabahtan beri sinir küpü oldum
Benden başka çalışan anne yok galiba doğum iznini düşünen sabahtan beri sinir küpü oldum
sırkeyle yıkadınmı yoksa surdunmu canım faydalı bi bilgi aklımızda bulunsun
yarım çay bardağı sirkeyi suyla az bi suyla karıştırıp yıkadım canım hemen gitti kaşınma öle bi rahatladımki benim gibi olanlar varsa faydalansın istedim.
kızlar bşy sorcam amway den omega 3 tablet aldım bir de calsiyum magnezyum tablet aldım çok faydalı olacağını söylediler ama henüz doktora gitmediğim için soramadım bilgisi olan var mı kızlar yardımcı olun kullanmamın bi sakıncası olur mu 23 haftalık hamileyim ???
kabus problemi malesef ki bende de var canım, heleki 1 hafta öncesinde neler çektim anlatamam, hormonal bi durummuş :44:
gözünaydınn canım çok sevindim :)
bi anda büyürse hiç şaşırma, benimde öyle oldu :))
kızlar ayıptır sölemesi 2 gündür vajinal kaşıntım vardı.elma sirkesinin çok iyi olduğunu sölediler.herhangi bi yan etkisi yada zararı olmadığı için denedim kesinlikle anında kesti.eğer sizinde böle sorununuz olursa bunu deneyin kızlar internette yazıyo zaten ne kadar iyi olduğu araştırabilirsiniz.ben çok rahatladım sizinde aklınızda bulunsun istedim.
kızlar ayıptır sölemesi 2 gündür vajinal kaşıntım vardı.elma sirkesinin çok iyi olduğunu sölediler.herhangi bi yan etkisi yada zararı olmadığı için denedim kesinlikle anında kesti.eğer sizinde böle sorununuz olursa bunu deneyin kızlar internette yazıyo zaten ne kadar iyi olduğu araştırabilirsiniz.ben çok rahatladım sizinde aklınızda bulunsun istedim.
Aklımızda bulunsun. Yakmadı mı canım?
Benim de bugun vajinanin iç kısmında ara ara sancı oluyor. Tam da anlatamıyorum. Var mı böyle ağrısı olan? Sızı gibi.
Gunaydin kizlar,
Tum aksam gelince yazamadim aksam yemegi hazirla ye fln sonrada annemle konustuk biraz skypeta..
Cinsiyet yok yine doktor bu sefer ugrasti, sipa bacak bacak ustune atmis bir eli karninin ustunde bir eliyle surekli kafasina vuruyormuydu kasiyormuydu bilemedim :))
Once karnimdan bakti ugrasti, sonra istersen asagdan da bakalim bir dedi yok ordan da bisey, sona bir daha karnimdan bakti biraz salladi gobegimi bizimkde kicini dondu :)) poposundan bacak arasina dogru bakmaya calisti doktor, kemik yapisi vagina gibi durmuyor ve genitali biraz goruyorum sanki dedi doktor ama %100 dogruluk verebilmem icin acik net gormem lazim gostermiyor dedi ..
Annemde aksam diyor cocuga vercek baska huy bulamadimi simdiden inatci olmus diyor :)) Bir sonraki kontrol TR`den donunce 1 ay sonra hemde seker yuklemesi olucak.. Tetanoz asisi gerekmiyormus ilk zamanlar aldiklari kanda bagisikligim varmi zaten kontrol edilmis bir sorun yok gerekmez dedi doktor. Bebis cok sukur saglikli ama cinsiyet alisveristen once kesin TR kaldi..
Yaa kizlar birde tuylu seftali yersen bebegin tuylu sacli olurmus oyle duydum dogrumu dersiniz, ben gece tuvalete kalkinca hep ohh mis gibi sulu sulu seftali yiyip yatiyorum son gunlerde..
zalain diye bir krem var tavsiye ederim, benim doktor verdi hamişlikte bu kaşıntı çok oluyomuş çünkü, malum bazı bölgeler hamişlik nedeniyle terlemeden dolayı enfeksiyon nedeniyle kaşınıyomuş, buda aklınızda bulunsun sirke deneyip geçmeyenler için. sabah akşam sürülüyor sadece ve ilk günde direk etki eden bişi, geçsede 4 gün devam etmek lazım tamamen bitmesi için.kızlar ayıptır sölemesi 2 gündür vajinal kaşıntım vardı.elma sirkesinin çok iyi olduğunu sölediler.herhangi bi yan etkisi yada zararı olmadığı için denedim kesinlikle anında kesti.eğer sizinde böle sorununuz olursa bunu deneyin kızlar internette yazıyo zaten ne kadar iyi olduğu araştırabilirsiniz.ben çok rahatladım sizinde aklınızda bulunsun istedim.
ah canım benim, dün köpürdüm köpürdüm durdum, akşamları girmiyorum nete vs. gün içine malum bilgisiyardan öğk geliyor çünkü, o nedenle sana ortak olamadım akşam ama aynı fikirdeyim, 1 haftayla neyi ispat etmeye çalışıolar anlamadım, inşallah kesinleşmemiştir, henüz net bilgi yok çünkü araştırdım, hala hayal kurmaya devam ediyorum, hatta 6 ay değil 1 sene yapsınlar diye bekliyorum, Allammm duy sesimiziiiBenden başka çalışan anne yok galiba doğum iznini düşünen sabahtan beri sinir küpü oldum
hehehe annen haklı daha şimdiden çocuğa huy yüklemesin doktorGunaydin kizlar,
Tum aksam gelince yazamadim aksam yemegi hazirla ye fln sonrada annemle konustuk biraz skypeta..
Cinsiyet yok yine doktor bu sefer ugrasti, sipa bacak bacak ustune atmis bir eli karninin ustunde bir eliyle surekli kafasina vuruyormuydu kasiyormuydu bilemedim :))
Once karnimdan bakti ugrasti, sonra istersen asagdan da bakalim bir dedi yok ordan da bisey, sona bir daha karnimdan bakti biraz salladi gobegimi bizimkde kicini dondu :)) poposundan bacak arasina dogru bakmaya calisti doktor, kemik yapisi vagina gibi durmuyor ve genitali biraz goruyorum sanki dedi doktor ama %100 dogruluk verebilmem icin acik net gormem lazim gostermiyor dedi ..
Annemde aksam diyor cocuga vercek baska huy bulamadimi simdiden inatci olmus diyor :)) Bir sonraki kontrol TR`den donunce 1 ay sonra hemde seker yuklemesi olucak.. Tetanoz asisi gerekmiyormus ilk zamanlar aldiklari kanda bagisikligim varmi zaten kontrol edilmis bir sorun yok gerekmez dedi doktor. Bebis cok sukur saglikli ama cinsiyet alisveristen once kesin TR kaldi..
Yaa kizlar birde tuylu seftali yersen bebegin tuylu sacli olurmus oyle duydum dogrumu dersiniz, ben gece tuvalete kalkinca hep ohh mis gibi sulu sulu seftali yiyip yatiyorum son gunlerde..
ağrıyı bilmiyorum canım arada olan ağrılar var ama ondan mı bahsettin onu anlayamadım, en iyisini doktorun bilir, gidince sor sen en güzeli, hatta kaşıntı içinde sor, zalain krem öneririm ama sadece kaşıntı varsa, eğer akıntıda varsa o başka onu doktoruna sölemen en doğrusu.jasemin aynen tarif edemediğim vajinal bi ağrım var yaklaşık 3 gündür. neden olduğunu bilmeyince çok korkuyorum.bugün dr a gidicez ilk bunu sorucam inşallah normaldir...
ayrıca kızlar o sirke muhabbetini ben de yaptım ama geçmedi. bi de elma sirkesi deneyim bari..
vajinal kaşıntı mantar ve enfeksiyon işaretiymiş bende de olmuştu da fitil kullandım öyle geçmişti.gerçi yine başladı gibi. hamileliklte enfeksiyon riskli ama ilaç kullanmak da çok üzüyo beni napıcamı şaşırdım ya...
Kizlar günaydın babalar gununde eşinize bir şey yapacak mısınız? Anneler gununde eşim bana çiçek yollamıştı ve icinde oğlumuzun ağzından bir not vardı ve cok güzeldi .ben ne yapmalıyım bilmiyorum bana fikir verir mısınız?
jasemin aynen tarif edemediğim vajinal bi ağrım var yaklaşık 3 gündür. neden olduğunu bilmeyince çok korkuyorum.bugün dr a gidicez ilk bunu sorucam inşallah normaldir...
ayrıca kızlar o sirke muhabbetini ben de yaptım ama geçmedi. bi de elma sirkesi deneyim bari..
vajinal kaşıntı mantar ve enfeksiyon işaretiymiş bende de olmuştu da fitil kullandım öyle geçmişti.gerçi yine başladı gibi. hamileliklte enfeksiyon riskli ama ilaç kullanmak da çok üzüyo beni napıcamı şaşırdım ya...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?