sordum canımcım 28inde randevum var ozaman gel yapalim dedi zaten onun ıcin haziran sonu gel demistim dedi rahatladım:)
asLında en guzeLı eLbise yaz ayında da iste bkıcmm ben de gebe magazasına
hayırlısı cnm benim kalçalarım genişledi, derler ya kız çocuklarında kalça büyür doğruymuş bende tuttu.göbekte çıktı tabi ama kıyafetle belli değil.neyse böleside güzel gece rahat yatıyorum
LCW'de ince kot pantolon vardı, ama üst penyeden olan bölümde lastik yoktu. Yani göbeğimiz cok buyuk olmadıgından henüz onu sıkmak gerekir. O yüzden almadım ben. Ama kumaş pantolon aldım ordan. 35 liraya. Ve iyiler de.
Herkese selamlar. Arkadaşlar doktorunuz şeker yüklemesi için kaç mg glikoz istedi? Bana 75 mg al dedi :26: biraz fazlamı yoksa normalmi bilgisi olan varmı:44:
canım biz şuan göbek önde gezioz baya belli artık senin aniden çıkacak belli gece yatış pozisyonu bulamıyoruz artık 9 aya kadar ne olacam bilmiyorumkızlar herkesin karnı bellimi dışardan bakan anlıyomu hamile olduğunuzu.3.5 ay kaldı doğuma bende daha hiç bişey belli değil.kimse inanmyo hamile olduğuma strese girdimaslında çok rahatlık hareketlerimiz kısıtlanmıyo ama ne bileyim sanki hep böle gitçekmiş hamileliğin tadını çıkarmadan bitivercek sanki
yok canım tek seferlik eger bişey çıkmazsa inşallah bişe çıkmaz ablamda gizli kan şekeri çıkmıştı bakalım ayın sonunda belli olacakiyi hadi cnm aslında seninki tam zamanlı bence.başka yapıyolarmı acaba?
Slm kızlar nasılsınız ben ne aşı oldum nede seker yüklemesi ne zaman yapılmalı şeker yüklemesi
Slm kızlar nasılsınız ben ne aşı oldum nede seker yüklemesi ne zaman yapılmalı şeker yüklemesi
ayy ne kadar güzel.ben tayininizin çıkması ayrıntısını atlamışım :) gözünüz aydın hayırlı olsun inşallah.
bu arada şu ücretli doğum iznini 1 hafta arttırma fikri canımı sıktı.gece uyuyamadım.biz çalışan annelerin alacağı fazladan 2 aylık maaş gzlerine batmış herhalde.bir de çocuk yapın diye bağırıyorlar.
bize dr.umuz 24. hafta 50 mg dedi. fazla mı onu bilemiyorum
canım ya bende çok çektim o bulantıdan ben haşlanmış patateste bulmuştum çareyi, üzerine tuz ekip yiyodum belki bi yararı olur, okuyunca yazdıklarını dayanamadım
ya kızlar harıl harıl hesaplar yapmışınız hahaha, hafta hesabı en kolayı, benim 31 aralık sat olduğu için ay sonu hep dolduruyorum o açıdan süper yani bu ayın sonunda 6 ayı bitirmiş olacağım, haziran 6. ay olduğu için hehehe:) doğumda eylül sonu ekim başı gözüküyo zati, o açıdan işim kolay yanişuanda 5,5 gibi gibiyimmmm hehehe
canımcım şimdik şöle bi durum var, bazı bebişler biz yürürken hareket ederken bizim hareketlerimiz onlara ninni gibi geldiği için uyuyolarmış, biz durduğumuz zaman yani ( uyurken, yatakta hareketsiz yatarken, otururken ) uyanıyolarmış, belki senin bebiş o evreye geçti, benimki öyle mesela şuanda, bu yazıyı yazarken tepikleyip duruyo ama kalkıp yürüyeyim sesi kesiliyotakma kafana, azcık sessiz sakin bir durup tatlı bişi ye bekle bakalımmmm
canım ilk etapta 50mg yapıyolarmış riskli görmedikleri hamişlerde, risk gördüklerinde dozu arttırıyolarmış o nedenle fazla değil, normal seninkibize dr.umuz 24. hafta 50 mg dedi. fazla mı onu bilemiyorum
hehhearamızda 1 gün var haklısın aslındaben bu hesabı görünce baya kafam karışmıştı
kızlar herkesin karnı bellimi dışardan bakan anlıyomu hamile olduğunuzu.3.5 ay kaldı doğuma bende daha hiç bişey belli değil.kimse inanmyo hamile olduğuma strese girdimaslında çok rahatlık hareketlerimiz kısıtlanmıyo ama ne bileyim sanki hep böle gitçekmiş hamileliğin tadını çıkarmadan bitivercek sanki
evet ben de bu hafta lcw ye gittiğimde gördüm. ben nerdeyse 2 ay önce aldım o zamanlar lcw ye malesef gelmemişti
Benim biraz belli. Ama bol bir gömlek falan giyince normal kilolu biri gibi oluyorum, çok da yok aslında.
Kızlar bizde isme tam karar veremedik daha aslındadoktor ilkönce kız dedi hüma ela koycaktım ama sonra erkek deyince zorlandık erkek ismi daha zor bulmak benim aklımda şuan görkem var eşimde beğendi ama bu isim kızada erkeğede konuyo oyüzden orda kararsızım sizce nasıl tanıdığınız varmı bu isimde varsada kızmı erkekmi?
benimki bariz belli yahu, erkek karnı diyolar benim için, sivri öne doğru, başka bi yerde bişi yok, gören hiç kg almadın sen diyo ama bu tartı hiç öle demiyo, bariz 7kg aldım bile ühühühhühehehee
Kızlar bizde isme tam karar veremedik daha aslındadoktor ilkönce kız dedi hüma ela koycaktım ama sonra erkek deyince zorlandık erkek ismi daha zor bulmak benim aklımda şuan görkem var eşimde beğendi ama bu isim kızada erkeğede konuyo oyüzden orda kararsızım sizce nasıl tanıdığınız varmı bu isimde varsada kızmı erkekmi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?