2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
Herkese selamlar. Arkadaşlar doktorunuz şeker yüklemesi için kaç mg glikoz istedi? Bana 75 mg al dedi :26: biraz fazlamı yoksa normalmi bilgisi olan varmı:44:

Benim bebişte kız teyzesi Geceleri zorlanmaya başladım karnım geriliyor baya o acıdan hakkatten ıyısın ben bir türlü sola yatmayada alışamadım.

evet ben de bu hafta lcw ye gittiğimde gördüm. ben nerdeyse 2 ay önce aldım o zamanlar lcw ye malesef gelmemişti

canım biz şuan göbek önde gezioz baya belli artık senin aniden çıkacak belli gece yatış pozisyonu bulamıyoruz artık 9 aya kadar ne olacam bilmiyorum
iyi hadi cnm aslında seninki tam zamanlı bence.başka yapıyolarmı acaba?
yok canım tek seferlik eger bişey çıkmazsa inşallah bişe çıkmaz ablamda gizli kan şekeri çıkmıştı bakalım ayın sonunda belli olacak
Slm kızlar nasılsınız ben ne aşı oldum nede seker yüklemesi ne zaman yapılmalı şeker yüklemesi

slm canım 24 haftadan sonra şeker yüklemesi canım aşıda 21 demişti benim hemşire bu hafta yaptırdım ben agrısı fazla olmadı sadece 1 gün kolum agırlaştı üstüne yatamadım okadar geçti bile

saol canım benim...Allah razı olsun ...

aramızda 1 gün var haklısın aslında ben bu hesabı görünce baya kafam karışmıştı

bize dr.umuz 24. hafta 50 mg dedi. fazla mı onu bilemiyorum
canım ilk etapta 50mg yapıyolarmış riskli görmedikleri hamişlerde, risk gördüklerinde dozu arttırıyolarmış o nedenle fazla değil, normal seninki

aramızda 1 gün var haklısın aslında ben bu hesabı görünce baya kafam karışmıştı
hehhe kafa karıştıran bi durum evet yani sende 5,5 diyebilirsin kendin için haziran sonuda 6 ay bitti dersin kolay olur

Benim biraz belli. Ama bol bir gömlek falan giyince normal kilolu biri gibi oluyorum, çok da yok aslında.

Kızlar bizde isme tam karar veremedik daha aslındadoktor ilkönce kız dedi hüma ela koycaktım ama sonra erkek deyince zorlandık erkek ismi daha zor bulmak benim aklımda şuan görkem var eşimde beğendi ama bu isim kızada erkeğede konuyo oyüzden orda kararsızım sizce nasıl tanıdığınız varmı bu isimde varsada kızmı erkekmi?

Benim biraz belli. Ama bol bir gömlek falan giyince normal kilolu biri gibi oluyorum, çok da yok aslında.

benimki bariz belli yahu, erkek karnı diyolar benim için, sivri öne doğru, başka bi yerde bişi yok, gören hiç kg almadın sen diyo ama bu tartı hiç öle demiyo, bariz 7kg aldım bile ühühühhü hehehee

canım görkem tanıdığım var benim erkek ama yinede hem kız hem erkek için olanları koymayın diyolar, rüzgar, çınar, mert, ata, metehan, toprak, yağız, yiğit, yaman, poyraz nasıl mesela?

benimki bariz belli yahu, erkek karnı diyolar benim için, sivri öne doğru, başka bi yerde bişi yok, gören hiç kg almadın sen diyo ama bu tartı hiç öle demiyo, bariz 7kg aldım bile ühühühhü hehehee

Belki kilo yakışıyordur sana. O yüzden belli olmuyordur.
Bende 9 kilo aldım. Ama orantılı aldım her yerden. Onceden boyuma gore az kilolu sayılırdim o yüzden bir cok kişi de yakıştırdı kiloyu. Ama gobek bende de hafif sivrilmeye basladi. Dar olunca belli oluyor ama sadece yoksa hafif göbekli birisi gibi :)

benm ilkoluklda görkem adında erkek arkadaşım vardı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…