arkadaşlar merhaba bende ekim annesi olcağım inş. Allah izin verirse
2li testi yaptırdık zamanında üçlüye girmek istemedim ayrıntılıya da çok para istediler yaptırmayalım dedik hata mı olur yaptırmazsak bir sakıncası olur mu yapılmamasının?yardımcı olursanız sevinirim..
merhaba kızlar doğumdan 3 hafta önce izne ayrılmak şartmı? doğumdan 10 gün önce ayrılsak olurmu
Kızlar bugün ayrıntılya girdim tekrar 18. haftada girmiştim 22. haftada tekrar gel demişti bugün tam 22 ye girdim sabah ilk ben girdim çok şükür bebeğim iyiymiş yüzünüde gördük cd verdi sadece eşi biraz aşağıda dedi önemli mi dedim çok önemli değil doğumdan önce doktorunuz bakar dedi böyle olan var mı aranızda geldim uyudum 12 den beri gözümü açmaya çalışıyorum açamadım valla gece 1 de yatmıştım 4saat uykuyla duruyordum arada gözümü açıyorum kızıma bakıyorum oda kendi kendi e oynuyor çizgi film izliyor çok şükür biraz rahatladım
Sevindim senin adına ,darısı başıma bende bu akşam gireceğim.Allah yavruşlarımıza sağlık versin inş.
Kızlar bugün ayrıntılya girdim tekrar 18. haftada girmiştim 22. haftada tekrar gel demişti bugün tam 22 ye girdim sabah ilk ben girdim çok şükür bebeğim iyiymiş yüzünüde gördük cd verdi sadece eşi biraz aşağıda dedi önemli mi dedim çok önemli değil doğumdan önce doktorunuz bakar dedi böyle olan var mı aranızda geldim uyudum 12 den beri gözümü açmaya çalışıyorum açamadım valla gece 1 de yatmıştım 4saat uykuyla duruyordum arada gözümü açıyorum kızıma bakıyorum oda kendi kendi e oynuyor çizgi film izliyor çok şükür biraz rahatladım
slm kızlar nasılsınız bakalım bebışler nasıl bız ıyız cok sukur ya ıkı gun once şeker yuklemesı ıcın gıttım yuksek cıktı sonra benı hacettepeye sevk ettıler bütün gün orada kaldım 8 tup kan aldılar o sekerlı sular ıgrenctı ondan hıc bahsetmıyorum yok yoruldum kollarım delık deşik oldu ama sonuclarım temız cıktı cok şükür ya sızler yaptırdınızmı şeker yüklemelerınızı
slm kızlar nasılsınız bakalım bebışler nasıl bız ıyız cok sukur ya ıkı gun once şeker yuklemesı ıcın gıttım yuksek cıktı sonra benı hacettepeye sevk ettıler bütün gün orada kaldım 8 tup kan aldılar o sekerlı sular ıgrenctı ondan hıc bahsetmıyorum yok yoruldum kollarım delık deşik oldu ama sonuclarım temız cıktı cok şükür ya sızler yaptırdınızmı şeker yüklemelerınızı
Bende ay sonuna dogru yaptırcam şeker yüklememi cnm ama nasıl içicem bılmıyorum aç karnına normaldede tatlıyla aram yok umarım çıkarmam bu arada sonuçlarının ıyı olmasına sevındım darısı basımıza.
Bende ay sonuna dogru yaptırcam şeker yüklememi cnm ama nasıl içicem bılmıyorum aç karnına normaldede tatlıyla aram yok umarım çıkarmam bu arada sonuçlarının ıyı olmasına sevındım darısı basımıza.
geçmiş olsun canım ben de iki hafta sonra gidicem inşallah kötü bi sonuç çıkmaz hamileliğim bıyunca iğne kullanmak istemiyorum bebeğime vereceği zararı hiç düşünemiyorum bile inşallah temiz çıkar:83:
inş hepınızınkıde temız cıkar bebeklerımıze zarar gelmez sag saglım alırız kucagımıza yalnız sıze tek tavsıyem sakın yalnız gıtmeyın o sekerlı suları ıcınce kötu oluyor ınsan bas dönmesı mıde bulantısı benım tannsıyon bıle düştü :83:
ben suresiz izindeyım canım özelde öğretmendım bu izinler benı etkılemeyecegı için bebek düşündüğümden de bu yıl suresız ızne ayrıldım :) maleseff
canım calışan anne olmazmı sabah hepsi yazar çalışmayan biri olarak ben bile sinır oldum haklısın valla sinırlenmekte
Ben de özelde olduğum için beni de etkilemiyor malesef. Zaten dogum izni düşünmüyorum müdürlük olduğu için diploma ile devam edeceğim inşaallah ama sinir oldum tabi esim de muhendis ayni zamanda is guvenlik uzmani bu isci haklarini falan iyi bilir onunla paylastim sinir oldu. Kabul edildi mi yani simdi bu kesin mi 17 hafta?
kızlar bende planlamıştım 10 ay büyütüyodum bebeğimi raporlarla felan kapatıyordum dönemi off şimdi ikinci dönem iş başı yapmamız gerekcek kabus gibiben de çalışan anne adayıyım .dün sabah biz o konuyu konuşmuştuk da o yüzden akşama konuşan kalmamış :) resmen kandırdılar bizleri. o bir haftayı da vermesinler alsınlar geri. biz 1 hafta istemiyoruz ki. 2. , 3. çocuğa verecekleri parayla övünüyorlar. sen ücretli izini 6 aya çıkarmazsan kimse çocuk mocuk doğurmaz ki. Allah akıl fikir versin diyorum
ah canım benim, dün köpürdüm köpürdüm durdum, akşamları girmiyorum nete vs. gün içine malum bilgisiyardan öğk geliyor çünkü, o nedenle sana ortak olamadım akşam ama aynı fikirdeyim, 1 haftayla neyi ispat etmeye çalışıolar anlamadım, inşallah kesinleşmemiştir, henüz net bilgi yok çünkü araştırdım, hala hayal kurmaya devam ediyorum, hatta 6 ay değil 1 sene yapsınlar diye bekliyorum, Allammm duy sesimiziii
.
arkadaşlar yasal olarak 2 ay öncesi 2 ay sonrası kullanılıyo çalışabilir raporu alırsanda yasal olarak son 3 haftaya kadar çalışabilirsin 3 haftadan sonra çalışamazsın.merhaba kızlar doğumdan 3 hafta önce izne ayrılmak şartmı? doğumdan 10 gün önce ayrılsak olurmu
ayy inanamıyorum. daha şimdi duydum doğum iznini. ne yani yasa çıktı mı? yoksa hala mı tartışılıyo? 1 hafta ne yaaaa... 16 haftayı aylarca dillendirip 6 ay çıkacak die (ki herkes çıktı zannediyodu) lütfedip 17 hafta mı vermişler..... ayyyy işte ya bak yine sinir olduumm. onaylanmış mı ya?
canım benim bebegin eşi tamamen asagıdaydı umarım yukarı cıkmaya baslamıstır benim esinin asagıda olması sebebiyle kanamam olmustu ilk aylarda simdi çok şukur bısey yok
selammmmm annişlerrrrrr ve minik kuzularııııııııı :80::80:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?