Gözün aydın cnm bir sorun teşkil etmez eşinin önde olması muhtemelen RABBİM sağlıcakla kavuştursun hepimizi.
ne güzel canım hayırlısıyla alırsın inşallah bebişini kucağına tüm hamişler :49 ben de salı günü giricem inşallah bi sorun çıkmaz
slm kızlar nasılsınız bakalım bebışler nasıl bız ıyız cok sukur ya ıkı gun once şeker yuklemesı ıcın gıttım yuksek cıktı sonra benı hacettepeye sevk ettıler bütün gün orada kaldım 8 tup kan aldılar o sekerlı sular ıgrenctı ondan hıc bahsetmıyorum yok yoruldum kollarım delık deşik oldu ama sonuclarım temız cıktı cok şükür ya sızler yaptırdınızmı şeker yüklemelerınızı
selammmmm annişlerrrrrr ve minik kuzularııııııııı :80::80:
Genelde 24.haftadan sonra hepsi istiyor şekerli su içikten sonra ne kadar yükseldiğine bakıyorlarcanım hayırlı olsun sevındım temız cıktıgına ıns hamılelegımız boyunca hıc bı sorun yasamayız.benım doktorum hıc soylemdı bana seker yuklemsını kontrolumuzde onumuzdekı ay basında kan tahlıl yaptırmıstım sekerım dusuk cıkmıstı ondanmı soylemedı acaba ???
Genelde 24.haftadan sonra hepsi istiyor şekerli su içikten sonra ne kadar yükseldiğine bakıyorlar
Haftanı göremiyorum ama ister doktorun önemli çünkü
Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde karın ağrısı şik'yeti ile devlet hastanesine giden 17 yaşında ki B.Y, hastane bayanlar tuvaletinde doğum yaptı. Çocuğunu çöp kutusuna atarak hastaneden ayrılmak isteyen genç anne, hastane görevlilerinin dikkati sayesinde yakalandı.
Olay, sabah saat 07.30 sıralarında meydana geldi. Davutlar köyünde oturan 17 yaşında ki B.Y., karın ağrısı şik'yeti ile Ereğli Devlet Hastanesi'ne geldi. Burada birkaç kez tuvalete giden B.Y. lavaboda çocuğunu dünyaya getirdi. Çocuğunu bez parçasına saran genç anne, çocuğu çöp kutusuna atarak hastaneden ayrılmak istedi. Çocuğun sesini duyan hastane görevlileri, çocuğu çöp kutusundan adı. Hastane görevlileri, birkaç kez tuvalete gittiğini gördükleri B.Y.'ye polis eşliğinde çocuğun kendisinin olup olmadığı sordu. Genç anne, çocuğun kendisine ait olduğunu söyledi. Bu gelişmenin ardından hem anne hem de çocuğu, tedavi için hastaneye yatırıldı.
Olayı haber alan B.Y.' nin annesi Z.Y. ve babası İ.Y. hastaneye geldi. Çaresizlik içerisindeki anne ve baba, hastanedeki işlemlerin tamamlanmasının ardından ifadeleri için Ereğli İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne götürüldü.
Ereğli Devlet Hastanesi yöneticisi Muharrem Erdem, kadınlar tuvaletinde doğum gerçekleştiren B.Y.'nin doğum servisinde, annenin dünyaya getirdiği erkek çocuğunun ise yeni doğan bebek servisinde tedavi altına alındığını söyledi. Erdem, "Erkek çocuğu 2 kilo 900 gram ve 50 santim olarak kadınlar tuvaletinde dünyaya gelmiş. Sağlık kontrollerinde bir sorunu olmadığı anlaşıldı. Anne de kadın doğum servisinde tedavi altına alındı." dedi.
Ereğli İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin, B.Y ile görüştüğünü tespit ettikleri aynı köyden, evli bir çocuk babası G.E.'yi ifade için gözaltına aldığı öğrenildi.
kızlar 2'lı test sonucum temız cıkmıstı doktor bıda 4lu yaparız demıstı ama onunda zamanını kaçırdık daha doğrusu doktor unuttu ama sımdı ıcıme sıkıntı dustu ya bısey varsa ve bız ogrenemedık dıe sımdı doğuma kadr hep kafama takılıcak.acaba sonradan bıse cıkmıs olabılır mı. 2lı testı temız olup 4lu testı rısklı çıkan olmusmuydu
sağolun kızlar
bugün ayrıntılı ultrasona girdim tekRar gitmişken birde kbb gittim geniz akıntın var dedi o da öksürük yapıyor dedi bir burun yıkama pastil ve ilaç verdi çrşamba tekrar gel dedi hamile olduğun için sadece bunları verebiliyorum dedi bende kararsız kaldım kullansammı bebeğe bir zararı dokunur mu
arkadaşlar merhaba bende ekim annesi olcağım inş. Allah izin verirse
2li testi yaptırdık zamanında üçlüye girmek istemedim ayrıntılıya da çok para istediler yaptırmayalım dedik hata mı olur yaptırmazsak bir sakıncası olur mu yapılmamasının?yardımcı olursanız sevinirim..
hakkaten farklı bi ağrı benimki ya..nceki ağrılar gibi değil.vajinam kasılıyo gibi acıyo gibi.
neyse sayılı saatler kaldı inşallah normaldir.24. haftayı bitirdik belki bu haftayla mı alakalı
sirkeyi ben de denicem
allah tamamına erdirsin inşallah canım bence yaptır ben tarama testlerini yaptırmadımm çünkü birşey olması durumunda aldırmayı düşünmüyordum o yüzden testleri yaptırmadım ama ayrıntılı ultrasonu yaptırıcam çünkü bebeğin organlarında bir bozukluk varsa doğuma onunla ilgili doktor da giriyor veya hazır bekliyor ki bebeğe acil müdahale edebilsin yani gecikmiş bir müdahale bazen dönülmez sonuçlar doğuruyor allah korusun....fiyat konusunda da her hastanede fiyat farklı ben araştırdım en uygun evimin yanındaki esenler ensar hastanesi 100 liraya çekiyormuş diğer yerler 150 ve 300 arası değişiyor fiyatı ve daha önce orda ayrıntılı çektiren akrabalarım var memnun kalmışlar sen nerde oturuyorsun
canım hayırlısı olsun inşaallah güzel haberler alırsın. KEyfinizi bozmak gibi olmasın ama ayrıntılıya anneyi tek alıyor çoğu doktor. 20-25 dk sürüyor. Sordun mu doktora?
Hosgeldin canım. Ayrıntılı iç organlarda bir sorun var mı diye bakıyorlar. Ornegin Allah korusun kalple ilgili bir sorun çıkarsa doğumda kalp dru da bulunabilir. Ama onun da güvenilirliği %80
günaydın arkadaşlar ilk bebeğinizi ne zaman hissettiniz ve nasıl bir şeye benziyordu?*
günaydın arkadaşlar ilk bebeğinizi ne zaman hissettiniz ve nasıl bir şeye benziyordu?*
17 haftalıktı oğluşum ilk hissetiğimde. resmen anneye vuruyordu bnmkisi:):)
şimdi içimde resmen kazı çalışması yapıo gibi.
yer değiştirdiğini bile bazen hiissediyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?