2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
Hamilelere uygun bir ilac vermiştir belki canım. Prospekturunde ne yazıyor. Hamileler kullanabilir diyor mu?

doktoruma sordum cnm pastille burun yıkama suyunu kullan hapı içme dedi içeriğini bilmiyoruz dedi bende öyle yapıyorum inşallah iyi gelir öksürmekten yoruldum çünkü

Gerçekten vicdansızlık ya insanlar bebek sahibi olmak için ne kadar uğraşıyorlar yıllarca. ben 5 sene denemediğim şey kalmadı sonra tüp bebek sonra da dondurulmuşlarla hamile kaldım 10-15 yıl hastane hastane gezen insanlar var ALlah hepsinin yrdımcısı olsun herkesin imtihanı farklı....
bir de adam evli ve çocukluymuş yazık çok yazık

Son düzenleme:
Merhaba kızlarBen geldim kimse yok mu?Özledim sizi valla..Taşınma telaşım baya bitti,evimizdeyiz çok şükür ama hala eksikler olsa da evimizde olmak çok güzel Sizler nasılsınız,bebişler nasıl? Pazartesi günü şeker yüklemesi yaptım,tam kan sayımında da bişey çıkmadı çok şükür..6 ay bitecek 4 kilo almışım normal mi acaba..

Güle güle oturun cnm ben de bada na yapım bugünde mutfak ve yatak odasına ek dolap yaptırmışım onlar gldi 12 den beri montaj var ev göçtü nasıl halledeicem diye düşünüyorum her yer toz oldu oturacaK yer kalmadı bir de bende bugünlerde halsizlik var olmassa temizlikçimi çağırıcam bugün kendimi çok yorgun hissediyorum nedense
4 kilo iyi cnm ben de çok almadım hatta başta 3 kilo verdim

Son düzenleme:
iyiyiz biz canım seninde şeker sonucunun güzel çıkmasına sevindim kiloyu dert etme bebiş iyiyse saglıklıysa gerisi boş :)
taşınma telaşının bitmesine sevvindim artık yavaş yavaş eksiklerini yaparsın
Süt içemiyorum cnm gaz ve hazımsızlık yapıyor bende yoğurt peynir filan yiyorum

süt çok iyi gelio reflüye ama hafif ılık içseen gaz yapmaz. doktora gitinmi beelki bi kaç tavsiye verebilir

Son düzenleme:
Bizim de hala ufak tefek tadilatlar var,bazı mobilyalar ay sonunda gelecek..Sanırım tam olarak taşınmam temmuz başı gibi bitecek..Herşey bitince iyi bir temizlikçi bulayım da ev iyice temizlensin istiyorum,sonra ..ramazan bebek eşyaları alışverişi başlayacak falan..Esli performansımız yok cnm haliyle,gitgide enerjimiz düşüyor..

ya bende aynı şekilde 16.haftadan beri bir şeyler hissediyor gibiyim ama yine de bu mu değilmi bilemiyorum bu da beni korkutuyor dr.inşallah pazartesi gideceğiz umarım iyi haberlerle döneriz

selamun aleykum kızlar... bugün nisa hastanesinde detaylı ulrasonum vardı ultrason güzel geçti yani sonuçlar açısından söylüyorum. Yapmayan fikir edinmek isteyen arkadaşlar için yazıyorum tek tek tüm organları ve bunların gelişimi hakkında bilgi veriyor. Elhamdulillah bizim kızımız sağlıklı hiçbir endişe yok şimdilik... Şimdilik diyorum çünkü bu ultrasonla riskin %80lik bölümü anlaşılabiliyormuş... Ben daha önce hiçbir test yaptırmamıştım. Sadece detaylı ultrasonu yaptıracağım için de çok hevesliydim. Eşimle hevesli hevesli gittik eşim telefonumuzla ekrandan fotoğraflar küçük video kesitleri alacaktı. Nisa hastanesindeki Reyhan hanım engel oldu. Kendisini çekeceğimizi zannetti galiba... Ben size cd vereceğim dedi ama resmen aptal yerine koydular bizi. Eve gelip izleyince moralim çok bozuldu. 3 tane belli belirsiz renkli ultrason videosu atmış içine... Deliye döndüm resmen. Çok da ilgili davranmadı. Demem o ki paranıza kıyın adam akıllı bir yerde yaptırın karşınızda moron gibi bir doktor görmek istemiyorsanız kesinlikle nisa hastanesinde detaylı ultrason yaptırmayın. Benim doktorum Asiye Uzun. Kendisinden memnunum ama bu detaylı ultrason bir kere olan bir şey bu yüzden nisada detaylı ultrasonu kimseye tavsiye etmiyorum.

bende 22 haftalığım daha cinsiyetini göstermedi haftaya doktora gidicem 3 ultarasona girecem ve çikilota yicem göetseriomuş cinsiyetini...

aleyküm selam canım yaşadıgın kötü olmuş neyseki kızının saglık durumu iyi gerisini düşünme burda arkadaşların cd alamayanları var tecrübe olmuş

kızlaaaaar detaylı ultrason süperdii
kızım babasının kopyası
saolsun doktorum herkesi içeri aldı tüm aile izledik

Benzer bir olay benimde başıma geldi, özele gittiğimiz halde paramızla rezil oluyoruz. benim detaylı 10 dk sürdü, normal ultrasondan farkı yoktu, bebişimin sadece kalbini gördüm, hiçbişey anlatılmadı. Kendi doktoruma döndüğüm zaman durumu anlattım, bakılıp incelencek birşey bile olmadğı için perşembe günü kendi hastanemizde çektirmemiz için gün verildi. En azından gönül rahatlığıyla gidicem şimdi. En ufak bir şüphem dahi yok burada şükür. Senin içinde kötü bi talihsizlik olmuş ama üzülme canım, bebişin ve sen Allah'a emanetsiniz, inşallah sağ salim alırsın kucağına. Böylelerini dr. yerine bile koymamak gerek..
kızlaaaaar detaylı ultrason süperdii
kızım babasının kopyası
saolsun doktorum herkesi içeri aldı tüm aile izledik
maşallahhhh çok sevindim canım, gözünaydın darısı benim başıma inşallah

merhaba güzel anne adayları fırsat buldukça geliyorum ekim annelerine 23+3 haftalık gebeyim doğumum 9 ekim gibiydi bende ekim annesi olacam diyordum ama dün doktor bebeği 38 haftada alırız benim 3 kere sezeryan olacağım için 28 29 eylül gibi alırız dedi şimdi ben eylül annesimi olacam 2 gün farkla ama haftalar önemli sağlıkla melekleriniiz kucağınıza alırsınız inşllahh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…