selamun aleykum kızlar... bugün nisa hastanesinde detaylı ulrasonum vardı ultrason güzel geçti yani sonuçlar açısından söylüyorum. Yapmayan fikir edinmek isteyen arkadaşlar için yazıyorum tek tek tüm organları ve bunların gelişimi hakkında bilgi veriyor. Elhamdulillah bizim kızımız sağlıklı hiçbir endişe yok şimdilik... Şimdilik diyorum çünkü bu ultrasonla riskin %80lik bölümü anlaşılabiliyormuş... Ben daha önce hiçbir test yaptırmamıştım. Sadece detaylı ultrasonu yaptıracağım için de çok hevesliydim. Eşimle hevesli hevesli gittik eşim telefonumuzla ekrandan fotoğraflar küçük video kesitleri alacaktı. Nisa hastanesindeki Reyhan hanım engel oldu. Kendisini çekeceğimizi zannetti galiba... Ben size cd vereceğim dedi ama resmen aptal yerine koydular bizi. Eve gelip izleyince moralim çok bozuldu. 3 tane belli belirsiz renkli ultrason videosu atmış içine... Deliye döndüm resmen. Çok da ilgili davranmadı. Demem o ki paranıza kıyın adam akıllı bir yerde yaptırın karşınızda moron gibi bir doktor görmek istemiyorsanız kesinlikle nisa hastanesinde detaylı ultrason yaptırmayın. Benim doktorum Asiye Uzun. Kendisinden memnunum ama bu detaylı ultrason bir kere olan bir şey bu yüzden nisada detaylı ultrasonu kimseye tavsiye etmiyorum.
canım onemlı olan bebegının saglıklı olması ama ınsan onca parayı verınce karsılık beklıyor cok haklısın bende nısa ya randevu almıstım cumaya baska hıcbı doktora bulamdım benım gıttıgım hastanede perınatalogda yok mecbur kaldım yanı esım capadan randevu almaya calısıyor inş orası olurda nisa da bende aynı muameleye maruz kalmam
Canim aslinda ben biraz kendim kasindim. Daha once baskalarindan duymustum biraz kaba davrandigini. Ehem anlatilanlara gore cok iyi bile davrandi bana. Benim kizim çok hareketli bazi bebekler hareketsiz oldugu icin karinlarini salliyormus tutup acitiyor falan diye cok duydum. Yani ellerinde imkan var soyle guzel görüntüler atabilirler onlar icin binlerce olan sey bizim icin bir tane sadece... renkliyi actiginda biraz izledikten sonra bana mi benziyor ne dedim o da evet ben de size benzettim dedi. Tabi ki kizimin saglikli olmasi her seyden önemli ama insana duygularini yasatmiyorlar sinir bir durum
Selamlar,kimse yok mu?Herkese güzel ve mutlu bir pazar tatili diliyorum..Ben de kızımı gezdiricem inş.,öncesinde bir bakınayım dedim..
Ben detaylı ultrason yaptırmadım bu arada,doktorumun cihazı da gayet gelişmiş olduğu için bazı organlarına kendisi baktı..Doktorum detaylı konusunda,başka doktora yönlendirip ileride bebekte bir sorun olduğunda herhangi bir mesuliyet almama durumu olarak değerlendirdi..2 li ve 3 lü test yaptırmamış biri olarak yine bebeğim Allaha emanet diyorum,zaten de doktorum gayet sağlıklı bir bebek dedi çok şükür kiAma yaptıranların sonucunun güzel çıkmasına sevindim,Allah hepimizin bebeklerini korusun,sağlıkla hayırlı doğumlar yaparız inşallah..
Kızlar bu reflü iyice zorlamaya başladı rahim büyüdükçe daha çoğalıyor
selamun aleykum kızlar... bugün nisa hastanesinde detaylı ulrasonum vardı ultrason güzel geçti yani sonuçlar açısından söylüyorum. Yapmayan fikir edinmek isteyen arkadaşlar için yazıyorum tek tek tüm organları ve bunların gelişimi hakkında bilgi veriyor. Elhamdulillah bizim kızımız sağlıklı hiçbir endişe yok şimdilik... Şimdilik diyorum çünkü bu ultrasonla riskin %80lik bölümü anlaşılabiliyormuş... Ben daha önce hiçbir test yaptırmamıştım. Sadece detaylı ultrasonu yaptıracağım için de çok hevesliydim. Eşimle hevesli hevesli gittik eşim telefonumuzla ekrandan fotoğraflar küçük video kesitleri alacaktı. Nisa hastanesindeki Reyhan hanım engel oldu. Kendisini çekeceğimizi zannetti galiba... Ben size cd vereceğim dedi ama resmen aptal yerine koydular bizi. Eve gelip izleyince moralim çok bozuldu. 3 tane belli belirsiz renkli ultrason videosu atmış içine... Deliye döndüm resmen. Çok da ilgili davranmadı. Demem o ki paranıza kıyın adam akıllı bir yerde yaptırın karşınızda moron gibi bir doktor görmek istemiyorsanız kesinlikle nisa hastanesinde detaylı ultrason yaptırmayın. Benim doktorum Asiye Uzun. Kendisinden memnunum ama bu detaylı ultrason bir kere olan bir şey bu yüzden nisada detaylı ultrasonu kimseye tavsiye etmiyorum.
Kızlar merhaba,
herhalde 10 gündür falan yazamıyorum ama geriye dönük okudum merak etmeyin. :) En son detaylı ultrason yapttırmışıtm sonuç iyi olmasına rağmen ileri yaş annesi olduğum için amniyosentez istiyorlardı. Hiç istemedim, biliyorsunuz düşük riski var. O nedenle henüz yeni olan bir teste karar verdim. Test anne kanındaki bebeğe ait parcacıkları analiz ederek anomlileri %99,8 oranında tespit ediyor ve sıfır risk. Sadece kan veriyorsun. Pahalı bir test. Cünkü kan yurtdışına gidiyor. Para Önemli, ama alacağım iyi habere o kadar ihtiyacım vardı ki öenmli olmadı acıkcası doğuma kadar bu endişeyi içimde taşımak istemedim. Neyse verdim kanı 12 gün sonra sonuç geldi. Şükürler olsun sonuc iyi. Sanki hamilelik haberimi yeni almışcasına sevindim. Ayaklarım yerden kesildi. Evet bugüne kadar cok donemeç döndük, yok kese göründü mü? yok kalbi attı mı? yok ikili test.. Evet her biri önemli idi ama bu başka.
Evet şimdi gün saymaya başladım kızımı ne zaman kucaklayacağım diye, şimdi kıyafetlere, bebek eşyalarına bakar, sorar oldum şükürler olsun. Şu an 22+2 itibariyle sıradan bir hamileyim artık. Sadece 12 kilo aldım. :) Hiç dert değil. Kızımı besliyorum Allah Allah yaa..Sizin de detaylı ultraonla ilgili güzel haberlerinizi okudum cok mutlu oldum. Hep güzel haberleri paylaşalım inşallah.
Canim sonuclarinin guzel cikmasina cok sevindim, o kadar yaptigin stresten sonra icine serin sular serpilmistir..
Allah`im ins hepimiz icin hayirlisni versin, saglikla gobusumuze koydugu melekleri ins kucagimizada alalim saglikla mutlukla buyutmek nasip etsin..
Hadi gozun aydin annesi artik prensesin alisverisine baslarsin, bende daha hic birsey bir igne almadim Allah`in izniyle 25i TR geliyoruz, o zaman baslicaz ama cinsiyetimiz belli degil henuz, inatci bir oglumuz yada nazli bir kizimiz yolda :))
Iyi aksamlar kizlar..benim yarin doktorda kontrolüm var ve seker yüklemesi yapilacak ama doktorum ac mi tok mu gidecegime dair birsey söylemedi.sizde nasildi?ac mi gittiniz tok mu?yada bilen arkadaslar yardimci olursa sevinirim
Walla hiç bilmiyorum sevgili busra. Ben de henüz yaptırmadım. Eger bir bilenden cevap gelmez ise bu süre içinde ac karnına git derim. İnşallah erken saat gidersin. Çünkü tok ise caresi kolay. Hemen bir şeyler yersin. Aç karnına ise zor. Saatlerce acıkmayı nasıl bekleyeceksin di mi?
Iyi aksamlar kizlar..benim yarin doktorda kontrolüm var ve seker yüklemesi yapilacak ama doktorum ac mi tok mu gidecegime dair birsey söylemedi.sizde nasildi?ac mi gittiniz tok mu?yada bilen arkadaslar yardimci olursa sevinirim
Kızlar merhaba,
herhalde 10 gündür falan yazamıyorum ama geriye dönük okudum merak etmeyin. :) En son detaylı ultrason yapttırmışıtm sonuç iyi olmasına rağmen ileri yaş annesi olduğum için amniyosentez istiyorlardı. Hiç istemedim, biliyorsunuz düşük riski var. O nedenle henüz yeni olan bir teste karar verdim. Test anne kanındaki bebeğe ait parcacıkları analiz ederek anomlileri %99,8 oranında tespit ediyor ve sıfır risk. Sadece kan veriyorsun. Pahalı bir test. Cünkü kan yurtdışına gidiyor. Para Önemli, ama alacağım iyi habere o kadar ihtiyacım vardı ki öenmli olmadı acıkcası doğuma kadar bu endişeyi içimde taşımak istemedim. Neyse verdim kanı 12 gün sonra sonuç geldi. Şükürler olsun sonuc iyi. Sanki hamilelik haberimi yeni almışcasına sevindim. Ayaklarım yerden kesildi. Evet bugüne kadar cok donemeç döndük, yok kese göründü mü? yok kalbi attı mı? yok ikili test.. Evet her biri önemli idi ama bu başka.
Evet şimdi gün saymaya başladım kızımı ne zaman kucaklayacağım diye, şimdi kıyafetlere, bebek eşyalarına bakar, sorar oldum şükürler olsun. Şu an 22+2 itibariyle sıradan bir hamileyim artık. Sadece 12 kilo aldım. :) Hiç dert değil. Kızımı besliyorum Allah Allah yaa..Sizin de detaylı ultraonla ilgili güzel haberlerinizi okudum cok mutlu oldum. Hep güzel haberleri paylaşalım inşallah.
Canim ben TR donunce kismetse 15 temmuzda yaptircam doktor gece 12 sonra bisi yeme icme sabah erken gel dedi..
Once kan aliyorlarmis sonra sekerli su iciyormusun ustunden 1 saat fln gectikten sonra ikinci kani aliyorlarmis..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?