2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
okudumda işte olmuyor ben ilk bebeğimi kaybettiğim için hep tedirginim yoksa eşimi üzmek istemem hiç

kaybını bıLmıodum saygısızLık yaptıysam uzgunum....
ama gercekten aLakası yok ya gercekten yok doktor aksini soLemedıkce hicbi oLumsuz tesiri yok
hatta...
diorum ya ben mutLu oLuorum esim oLuo karnımdaki esegi dusunebiLio msn nasL mutLu oLuodrDDD

sana daaa kotu bı tabLo cizeyim...
sıpam daa 1 haftaLıkken ve ben onun karnımda oLduunu biLmioken erzurumda kayak ogrendım nekadar dustuumu, uctuumu, ayakLarımın kackez ayrıLdıını, biyerLerimi kırmama ramak kaLdıını sen hesapLa yuce MevLam işte

hic canını sıkma hıc de germe geriLme evet yasadıın hos bıse dııLmıs cok zormus ALLah bi daa gostermesin sana, hiçbirimize....
ama senin tek yapacagn sey doktorunLa bu konuyu konusmak ve hepimize sevap kazandırmak DDDDDDDD

Son düzenleme:

estafurullah canım sen birşey demedin ki haklısınız

gunaydın kızlar nasılsınız bebısler nasıl benım oğlusum baya hareketlendi dısardan bellı oluyor hareketlerı özellikle aksamları kuduruyor hıc uyumuyor sankı :)
oooo muhabbetde cok koyulasmıs kızlar benım doktor bıze yasakladı oyuzden bızlık bıs yok yok doktor ne derse boynumuz kıldan ince

okudumda işte olmuyor ben ilk bebeğimi kaybettiğim için hep tedirginim yoksa eşimi üzmek istemem hiç

canım olucaksa da eşinin korunması lazım. doğuma çok vaktimiz yok ve _permler rahimde uyarıcı etki yapıyomuş o yüzden olsa da önlemi alın. onun dışında bi zararı yok diye her yerde yazıyo. araştır, oku için rahatlasın ve eşinle ilgilen

bizm doktor bu hareketi yaptı bize

hakkaten mi DD neese uzuLmeyin DDDD

yaa ben de istiorummm hareketLerini eLini koLunu daa ii hissetmek

DD ayy benim kocisimde 4 gunden snra bugun eve geLio biLio msn hahahahahahahh

hmmm sizde de şenlik var yani bu gece
bizm doktor bu hareketi yaptı bize

bizim ilk gebelikte doktor her gittiğimizde yasak diyodu, en son eşim aaaaaaaa ama yapmıyoruz ztn ne uyarıp duruyoki demişti. Sanki bizi takip ediyomuş gibi
şimdiki doktorum da kanama olmadığı sürece hiç bi problem yok dedi sağolsun

nuarincim bu akşam senden bi patlama bekliyorum ona göre

sabahınan da bize gelişmeleri aktarırsın artıkın

Ayyy cok sukur kizlar bebis kalkti sabah 8 den beri isteyim bir ise ilimi surmdim kendimi dinliyorum , simdi calisma vakti geldi oglen oldu valla.. Hadi gorusuruz kizlar..

Nuarincim sen bu isi bu aksam hallet hayirlisiyla derin bir ohhh cekersin valla :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…