nuarincim bu akşam senden bi patlama bekliyorum ona göre
sabahınan da bize gelişmeleri aktarırsın artıkın
DDDDDDD ayy bu gece fena dua kazanacagız
iş o noktaya gelince kal gelmezse iyi
orası kesin canım
iş o noktaya gelince kal gelmezse iyi
gelmez kuzum gelmez
sen kendini iyice havaya sok gerisini eşine bırak adamcağız o şokla heyecanla ne yapacağını iyi bilir zatiii
gelmez kuzum gelmez
Sen kendini iyice havaya sok gerisini eşine bırak adamcağız o şokla heyecanla ne yapacağını iyi bilir zatiii
aaaaa sen de haaa okumuo msn haftada 2 diyen var biraz da internetten oku yarar mı zarar mı sonrası pek aLaaaaaD
bugün kü muhabbetten sonra, bu akşam bir çok evde yer yerinden oynayacak gibi
okudumda işte olmuyorben ilk bebeğimi kaybettiğim için hep tedirginim yoksa eşimi üzmek istemem hiç
bugün kü muhabbetten sonra, bu akşam bir çok evde yer yerinden oynayacak gibi
kaybını bıLmıodum saygısızLık yaptıysan uzgunum....
ama gercekten aLakası yok ya gercekten yok doktor aksini soLemedıkce hicbi oLumsuz tesiri yok
hatta...
diorum ya ben mutLu oLuorum esim oLuo karnımdaki esegi dusunebiLio msn nasL mutLu oLuodrDDD
sana daaa kotu bı tabLo cizeyim...
sıpam daa 1 haftaLıkken ve ben onun karnımda oLduunu biLmioken erzurumda kayak ogrendım nekadar dustuumu, uctuumu, ayakLarımın kackez ayrıLdıını, biyerLerimi kırmama ramak kaLdıını sen hesapLa yuce MevLam işte
hic canını sıkma hıc de germe geriLme evet yasadıın hos bıse dııLmıs cok zormus ALLah bi daa gostermesin sana, hiçbirimize....
ama senin tek yapacagn sey doktorunLa bu konuyu konusmak ve hepimize sevap kazandırmakDDDDDDDD
okudumda işte olmuyorben ilk bebeğimi kaybettiğim için hep tedirginim yoksa eşimi üzmek istemem hiç
bizm doktor bu hareketi yaptı bize
gunaydın kızlar nasılsınız bebısler nasıl benım oğlusum baya hareketlendi dısardan bellı oluyor hareketlerı özellikle aksamları kuduruyor hıc uyumuyor sankı :)
oooo muhabbetde cok koyulasmıs kızlar benım doktor bıze yasakladıoyuzden bızlık bıs yok yok doktor ne derse boynumuz kıldan ince
DD ayy benim kocisimde 4 gunden snra bugun eve geLio biLio msn hahahahahahahh
bizm doktor bu hareketi yaptı bize
nuarincim bu akşam senden bi patlama bekliyorum ona göre
sabahınan da bize gelişmeleri aktarırsın artıkın
hakkaten miDD neese uzuLmeyin DDDD
yaa ben de istiorummm hareketLerini eLini koLunu daa ii hissetmek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?