2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318

benimkide sadecae pazarları vardı 1 aydır izin hiç yok
deli oluyorum yanlızlık çok kötü

Haklısın Cnm allahtan böyle iyi merhametli seni çok seven bir eşin var inşallah kaynana hatasını anlar anne sevgisinden mahrum olmak nedir iyi bilirim

herkesin bi sabrı var canım eşin yanında ya ne güzel rabbim bozmasın. ne kadar uzak okadar iyi ben bunu ögrendim...

çok şükür ezinem çok şukur dedım ya ben manısalıyım ama trabzonda eşimin memlektınde oturuyoruz gurbetlık çok zor zor zamanlarda özellikle ben babama yetişemedım uzaklıktan ama eşim az huysuz az annsını destekleyen az benı önemsemeyen bırı olsa çoktan valızımı hazrlamış çocukda yoktu dönmuştum

valla maşallah eşine bravo rabbim bozmasın tabiki canım hem anası hem oglu hem gurbet çekilirmi canım rabbim eşinden güldürmüş yüzzünü

benimkide sadecae pazarları vardı 1 aydır izin hiç yok
deli oluyorum yanlızlık çok kötü

ah canım benım kendı işi benımının memur falan değil bazen ayda 1 tatıl yaptıgıda oldu elamanlar hasta oluyo kımı gelmıyo....pazarları çok balkondan pikniğe gidenlere baktım gurbetçi arkadaşlarım vardı burda yaz olunca hepsi memleketlerıne annelernın yanıda gittiler e zaten eşimin memleketı ben 2 yıl çalıştım eşimin akrabalarınıda pek tanımıyom akşam eşim gelir çıkarayım senı dışarı hazrlan der bakarımkı yorgunnluktan bayılıyor gözler kıpkırmızı çıkasım yok derım onu düşünür işte öyle anlıyorsun benı

sizide sıktım arkadaşlar ben dolmuşum :) küçük emrah modundan çıkayım sizlerle muhabbet edince sankı insan yalnızlığını gideriyor bırazda olsa şimdi kızımın kıyafetlerını çıkarayım fotolarını sızlerle paylaşayım

mavlam sanada sabır versin canım.bende balkonda aptal aptal etf-rafa bakıorum

selam kızlar geçmişi okudum zaman zaman güldüğüm yerler oldu ama yine de yorumsuzum..
yarın okulumuzun sene sonu gösterisi var... bu hafta felaket yoğun geçti... yarını da bir atlatsam pazartesi tatilim... sonra 4 gün iş veeeee tatillll... sonrasında haftada bir falan uğrayacağım okula... tatil beni bekliyor...

herkesin iyi olması güzel bu arada...

Eşinin anlayışli olması cok guzel canım. Hep zaten öyle yük olanlar vs daha kıymetli olurlar. En iyisini yapmışsın.

Vallah insan bir yere kadar dayanıyor. Karşılığında hiç ufak bir iyilik göremeyince yeter bence de. Hiç uğraşma. Seni o durumda bile sormamış. Ayıp kayınvalidene.

İyi yapıyorsun canım. Sonra annesine birsey olsa sende vicdan yaparsın.
Olur mu hiç öyle arkadasım. Burda birbirimizle herseyi paylaşıyoruz sonuçta. Dertlerimiz de olsa anlatıp rahatlıyoruz.

Hadi az kalmış insallah.

resim yukleyemedim kızlar yardımcı olur musunuz album oluşturda surukleyınız fotoyu dıyo ama naasıl yapabılırım

resim yukleyemedim kızlar yardımcı olur musunuz album oluşturda surukleyınız fotoyu dıyo ama naasıl yapabılırım

canım eklenti ekle va ya yazı yazdığın yerin altında onu tıklıyosun dosya ekle diyosun resmi seçtikten sonra upload files diyip sağ altta içeriği ekle diyip bitir e tıklıyosun :126:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…