Cnm dayanamayıp bende alisverise çıkacağım bebek giysileri görünce coooook mutlu oluyorum ne güzel şeyler almışsın
bende yalnızım eşim sabah gidiyo taaaaaa akşam gelıyo onu yazdım sabah bende kahvaltıda yalnız öğlede yalnız akşam yemeği yalnızinan haftada 1 kadın gelıyo temızlıge sevınıyom onla kahvaltı falan yapıcam diye :) ve pazarları seviyorum sadece kocam o gun sadece benım
Haklısın Cnm allahtan böyle iyi merhametli seni çok seven bir eşin var inşallah kaynana hatasını anlar anne sevgisinden mahrum olmak nedir iyi bilirimhep öyle yaptım canım ne yaptıysa ölümlü dünya dedım özellikle babmı kaybettıkten sonra kımseyle dargın olmayacam dedım oda eşimin annesi dedim onu gezdırdım birlıkte alışverişe yemege gıttık kı dedım ya hiç bir faydasını görmedim ama artık haketmıyor en son hamıle hamıle taş düşürdüm çok muhatç oldum gene gelmedı bakmaya eşim sabahları işten gelid kahvaltımı yaptrdı öğlen geldı yedırdı akşam kaçta gelırse artık osaatte de akşam yemegimi yiyeybıldım tuvaletım geldı söylemesı ayıp gıdemedım taş öylekı kıpırdatamıyosun kendını eşim suyumu telımı baş ucuma bırakıp ıdare ettı benı sağolsun 2 ,3 gün soruyorum sana günah değil mi bana dedımkı hep olsun dedım ama artık yeter bende bır ınsan evladıyım
herkesin bi sabrı var canım eşin yanında ya ne güzel rabbim bozmasın. ne kadar uzak okadar iyi ben bunu ögrendim...
çok şükür ezinem çok şukur dedım ya ben manısalıyım ama trabzonda eşimin memlektınde oturuyoruz gurbetlık çok zor zor zamanlarda özellikle ben babama yetişemedım uzaklıktan ama eşim az huysuz az annsını destekleyen az benı önemsemeyen bırı olsa çoktan valızımı hazrlamış çocukda yoktu dönmuştum
benimkide sadecae pazarları vardı 1 aydır izin hiç yok
deli oluyorum yanlızlık çok kötü
Ben daha hiç asi olmadım 1 temmuz da olacagim çok aciyor mu kızlar
ah canım benım kendı işi benımının memur falan değil bazen ayda 1 tatıl yaptıgıda oldu elamanlar hasta oluyo kımı gelmıyo....pazarları çok balkondan pikniğe gidenlere baktımgurbetçi arkadaşlarım vardı burda yaz olunca hepsi memleketlerıne annelernın yanıda gittiler e zaten eşimin memleketı ben 2 yıl çalıştım eşimin akrabalarınıda pek tanımıyom akşam eşim gelir çıkarayım senı dışarı hazrlan der bakarımkı yorgunnluktan bayılıyor gözler kıpkırmızı çıkasım yok derım onu düşünür işte öyle anlıyorsun benı
valla kızlar aglayasim geldi efkarlandim yine :'' ' '(
EŞİ BU DUNYADAKİ bana Allahın lütfu resmen o da az huysuz olsa gurbette hiç yaşanmazdı sanırım biliyor annesini oda ve benden daha çok üzülüyor ben alışmıştım artık annesının durumuna 3 yıl oldu nerdeyse.eşim 1 ay once telıme bakmış annesi benı arıyomu dıye yok aramamış görünce aramış annesıni benım hamıle karımı neden aramıyosun anne yemek yapamıyo yaptıgını yıyemıyo hiç sordun mu napıyon kızım dıye açmış ağzını yummuş gözunu , haberım yok, diğer eltım kaynanamdan çıkmaz çocuk baktıırır ona , o mu gurbette benımkımı gurbette anlamdım demış ben kımseye eyvallah etmem eltım gıbı kımseye yuk olamam yapım gereği .kaynanam benı aradı napıyon kızım ne yıyon şaşırdım eşimi ardım sonra sen annene bişey mı dedın dıye evet dedı dedım hak etti hmm dedım böyle kızlarrrrrrrrrrr yorum sizin
hep öyle yaptım canım ne yaptıysa ölümlü dünya dedım özellikle babmı kaybettıkten sonra kımseyle dargın olmayacam dedım oda eşimin annesi dedim onu gezdırdım birlıkte alışverişe yemege gıttık kı dedım ya hiç bir faydasını görmedim ama artık haketmıyor en son hamıle hamıle taş düşürdüm çok muhatç oldum gene gelmedı bakmaya eşim sabahları işten gelid kahvaltımı yaptrdı öğlen geldı yedırdı akşam kaçta gelırse artık osaatte de akşam yemegimi yiyeybıldım tuvaletım geldı söylemesı ayıp gıdemedım taş öylekı kıpırdatamıyosun kendını eşim suyumu telımı baş ucuma bırakıp ıdare ettı benı sağolsun 2 ,3 gün soruyorum sana günah değil mi bana dedımkı hep olsun dedım ama artık yeter bende bır ınsan evladıyım
İyi yapıyorsun canım. Sonra annesine birsey olsa sende vicdan yaparsın.eşim annesine çok düşkündür annesi 5 yıl once beynınden amelıyat oldu o hastanede kaldıgı surece hastanenın önunde arabanın içinde yattı düşünün demekkı ben annesıne saygısızlık terbıyesizlik yapmış olsaydım bana kızardı aramız bozulurdu öyle değil mi sizcede ama baktı kı karısı butun annesın yaptıklarına karşı saygısını korudu oda kım doğru kım yalnış gordu hep dedımkı ona sakaın benden etkılenme o senın annen onu her gün gör öp ölümlü dünya ya yarın onu göremezsen ve asla benden dolayı ona kızma açma aranı dedım hiç kışkırtmadım dedım ya ben babamı kaybettım ölüm çok yakın oyuzden kadına bişey olsa ve benım yuzumden eşim annesıyle küsse ben bunun vicdanını taşıyamam oda her şeyı görür ve asla ezdırmez benı Allah razı olsun
Olur mu hiç öyle arkadasım. Burda birbirimizle herseyi paylaşıyoruz sonuçta. Dertlerimiz de olsa anlatıp rahatlıyoruz.sizide sıktım arkadaşlar ben dolmuşum :) küçük emrah modundan çıkayım sizlerle muhabbet edince sankı insan yalnızlığını gideriyor bırazda olsa şimdi kızımın kıyafetlerını çıkarayım fotolarını sızlerle paylaşayım
selam kızlar geçmişi okudum zaman zaman güldüğüm yerler oldu ama yine de yorumsuzum..
yarın okulumuzun sene sonu gösterisi var... bu hafta felaket yoğun geçti... yarını da bir atlatsam pazartesi tatilim... sonra 4 gün iş veeeee tatillll... sonrasında haftada bir falan uğrayacağım okula... tatil beni bekliyor...
herkesin iyi olması güzel bu arada...
Canım ben cep telefonundan girdiğim icin bilemiyorum. Resim yüklenmiyor çünkü cep telefonundan.resim yukleyemedim kızlar yardımcı olur musunuz album oluşturda surukleyınız fotoyu dıyo ama naasıl yapabılırım
resim yukleyemedim kızlar yardımcı olur musunuz album oluşturda surukleyınız fotoyu dıyo ama naasıl yapabılırım
noldu canımmm :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?