2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318

samsunun sinopun denizi güzel diyorlar. oralar çokmu uzak sana. hafta sonu bile gitsen yeter. tatil tatildir.

ne 160 mı yok deve anaaaaaaa neymiş o oyle ozel hastanedemı yaptrcan bende özel hastaneye gıdıyorum fiyattan haberım yoktu nden okdar pahalı muayen 40 tl muayenen ne kadar

55 tl canım muane biraz ücretleri yüksek tahrilleri elimden geldiği kadar başka yerlerde yapıyom ucus olsun die
devletteki dr lar tersliyo tahril için mi geldin die

rüyalar ben,mde başımabela ama Allahtan çok uyuyamıyorum... her saat başı uyanıyorum. birde karnımın üzerine yatıyorum çok korkuyorum birşey olacak diye.

kızz nasıl yatıyorsun karnının üstüne... bende sırt üstüne alışıktım ama alıştım sağa veya sola yatmaya sırt üstü yatınca belim ağrıyor ve karnım geriliyor hissediyorum...sen bide karnının üstüne valla alış bacım özellikle soluna yatmaya...

samsunun sinopun denizi güzel diyorlar. oralar çokmu uzak sana. hafta sonu bile gitsen yeter. tatil tatildir.

eşimde dedi bı hafta sonu kaçarız sinopa dedi sinopta halası var ama 7 saat en son gıttıgımızde yolu kotuydu yapılmış yoluda ama ben halada tatıl yapmak ıstemıyorumkı halanın evınde... ben kocamla baş başa olmak iistiyrum :26::26: birde buralar ege yada guneydekı gibi değil havası sahılı ama elde olanla yetınıcz bu yaz artık seneye kısmetse kızımla annesının memeleketınde geçiririz tatılımızı

Merhaba kızlar.
Herkes iyidir insallah. Gece rüyamda bebeğim öyle bir hareket ediyor ki zipliyor sanki. :) dışarıdan bile görünüyordu. Bizimde Dr randevumuz var bugun. Özledim bebisinmi :) görelim bakalım.
ben de sola alışamadım canım yaa :26:

aynen göbeğim öyle bi olmuş ki gören doğuma gidiyorum sanar

bi de uzandıktan sonra kalkarken göbeğimin alt tarafı ağrıyo kızlar sizde de oluyo mu :26:
Bende saga donüyorum hep. Sola pek alışamadım bende.

Bende uzun bir süre emsin istiyorum. İnsallah emerler :)
arkadaslar sizinde zaman zaman nefes darlığınız oluyomu cok daralıyorm bvazen bide havalarda sıcak aksam zor uyudm sıcaktan bu yaz da cok sıcak olcakmıs napcz bılmem
Benimde bazen uykudan uyaninca oluyor öyle.
Evet ya günlerimiz iyice azaldı.

Ay bomba bir haber :) cok fazla erkek kıyafeti almadın umarım. Ben oğluma da genelde hem kıza hem erkeğe uyan seyler almaya çalışıyorum.
Ama mavi de olur artık arada herhalde. Yatağı da beyaz alacağım kısmetse.

hanımlar selam nasılsınız?
Bize bu sene tatil matil yok
Bende dün vuruldum 2. tetanoz aşımı. Dün birşeyim yoktu ama bugün kolumu kaldıramıyorum havaya bir de dokunulmuyor.. Onun dışında bir sıkıntım yok.
C.tesi günü de 50gr şeker yüklemesi yaptıracağım aile hekimliği yapmıyoruz dedi. Eski çalıştığım yere gidicem bende
Çok canım sıkılıyor, sıcaklar çok bunaltıyor birde herkes facede falan deniz kum güneş yazıyor iyice deli oldum burda

ben hamıle oldugumu öğrendıgımden beri yatmıyorum yuz aşağı ya kı oyle yatardım hep yüz üstüde fazla yatmayın bebebğin kordonundan oksijen zor gıdıyormuş ee bebek sağda ya sıkışmıcakmış sola yatınca daha ıyı beslenırmış daha rahat edermiş ıyıde hep sola yatılmıyokiii ama alıştım ben

ben de daha yapmadım haftaya kontrolüm var dr aç gel şeker yüklemesi yapıcaz dedi hiç ücreti aklıma gelmedi paralı mıymış kızlar
tetanoz aşısına da çağırmadılar beni daha yaa :26:

canım ilk dozu oldun mu? o zaman kart verip tarihi yazarak vermişlerdi, ona göre gittim ben. eğer ilk dozu olmadıysan kendin git, tetanoz aşısı için geldim, de. ikinci doz için de 1 ay sonra git. daha gecikme. ikinci dozu, doğumdan en az 1 ay önce olman lazım. inş olmaz ama erken doğum ihtimalini de düşün.

rüyalar ben,mde başımabela ama Allahtan çok uyuyamıyorum... her saat başı uyanıyorum. birde karnımın üzerine yatıyorum çok korkuyorum birşey olacak diye.

canım, karnının üstüne yatma, uyurken farkında olmadan dönüyorsan bir şey olmaz ama bilerek yatma. kan dolaşımı en iyi yan yatınca oluyor.

55 tl canım muane biraz ücretleri yüksek tahrilleri elimden geldiği kadar başka yerlerde yapıyom ucus olsun die
devletteki dr lar tersliyo tahril için mi geldin die

tahlil için geldim demene gerek yok canım. dr sorar, haftana göre şunu şunu yaptırdın mı diye... gereken tahlili yazar. ben bir kere devlette eski dr uma gittim, ona randevu aldığım halde yerinde yoktu, stajyer dr vardı, bir daha gitmedim ben de...

ne işin var face de cancazım sen hamılelerle takıl kum denız bıkını amannnnnn nekadar uzak şuan şöyle bi baktımda kendıme ben bana herşey yakışırı bıle ızlemıyom gıyınıyolar rengarenk fıstık gıbı bıde dolabıma bakıyom gecen yazkı kıyafetlerıme ne kadar yabancıyım o yuzden senın gıbılerle takıl Allahtan benım sağım solum hamıle çevremde de herkes hamıle ii böle :128:

kııızz sen ne diyorsuuun geçen bir bavul açtım dedim yazlıkları çıkarayım kışlıkları kaldırayım. Birde baktım ki vazlideki yazlıkların hiçbiri zaten bana olmayacak. İçim burkuldu, küçük emrah oldum bir an

evet aıle hekımlerı ve ebeler cok ıyı artık. ıyı davranıyolar hastalara...

kızlar benden öneri kaldırın onları dolaptan..ben öyle yaptım 4-5 askı bişy kaldı, bi de esnek penyeler filan..göz görmeyince gönül katlanıyor..hem çok seçim sıkıntısı da olmuyor

selam kızlar nörüyonuz bakim anam ne kadar sıcak geliyor bana ya evde sadece askılı elbiseyle dolanıyorum onda bile yanıyorum derlerdi yazın hamişlik zor insana çok sıcak geliyor diye de doğruymuş ki bana normalda istanbul serin gelirdi bir adanalı olarak yayla gibiydi bura ama şimdi sıcaaaak

ya bir de bu sıcakta otobüs hiç çekilmiyor bayılacak gibi oluyorum daha hala kimse bana yer de vermiyor anlaşılmıyorki hamiş olduğum ee insanlara denilmiyor da ben hamileyim kalk da ben otirim diye off işimiz zor valla ama bu minik keratalar için seve seve katlanıyoruz

ben o yuzden bu yıl yazlık kışlık yapmadım zaten gıydıgım 1,2 bişey eşimin tşörtlerını gıyıyom evın içindede dolap bıraz tıkış tıkış oldu eşimin kazaklarını falan yıkadım koydum yerlerıne cunku sonbaharda tekrar kışlıkları aç yapamamkı hamılelıgımın son zamanları olacak cıkaramam yada kızım doğmuş olacak eşime dedımkı ıdare edelım boyle bu sene bı tarafta gömlekler asılı altındakı rafta kazaklar gömleklerın yanında uzun kollu gomlekler ..... ne ararasan var ama napalım tam ara donemde doğum yapcaz bizim burda ekımde hava soğumaya başlıyo

benim gibi iki saatte bir acıkan var mıııı

ben varım 12 gibi yemiştim az önce yine acıktım yine yedim midem kazınıyor resmen...hele dün kardeşimle yemeğe gitmiştik 4 gibi yemiştim eve geldim eşime yemek yap sofra hazırla derken bende acıktım sözde yemicektim ama 9 da ikinci akşam yemeğimi yedim

nasıl yani??? 24. haftada karnım belli olmuyor muuuuu? vay anasiniiiiiiiiii :)
benim gibi iki saatte bir acıkan var mıııı
ay ben boğazım hiç durmuyor. Gırtlağımda yanıyor zaten saçları çıkıyor herhalde. yemesemde içiyorum :)
beni de annem ağustosta doğurmuş çok zorlanacaksın derdi. Daha durun yükselecek sıcaklar ne yapacağız bilmem.. birde hamiş kilodu aldım o da kasıklardan ter yaptı çok mutsuzum pişik oldum
kızlar benden öneri kaldırın onları dolaptan..ben öyle yaptım 4-5 askı bişy kaldı, bi de esnek penyeler filan..göz görmeyince gönül katlanıyor..hem çok seçim sıkıntısı da olmuyor

evde valla sere serpe

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…