ne güzel suzıncan senın yerınde olamak ısterım burdada denız var ama güzel değilki hemende derınleşiyo keşandaydı eşim askerde eriklide tatıl yapmıştık bı 4 guncuk ozamanlr nişanlıydık sineklerden duramamıştık şimdiden ıyı tatıller benımde ıhtıyacım war ama ımkansız kociş çok yağunnnn ben yola çıkamam totoşun üstünde oturdum kaldımmmm
ne 160 mı yok deve anaaaaaaa neymiş o oyle ozel hastanedemı yaptrcan bende özel hastaneye gıdıyorum fiyattan haberım yoktu nden okdar pahalı muayen 40 tl muayenen ne kadar
rüyalar ben,mde başımabela ama Allahtan çok uyuyamıyorum... her saat başı uyanıyorum. birde karnımın üzerine yatıyorum çok korkuyorum birşey olacak diye.
samsunun sinopun denizi güzel diyorlar. oralar çokmu uzak sana. hafta sonu bile gitsen yeter. tatil tatildir.
Bende saga donüyorum hep. Sola pek alışamadım bende.ben de sola alışamadım canım yaa :26:
aynen göbeğim öyle bi olmuş ki gören doğuma gidiyorum sanar
bi de uzandıktan sonra kalkarken göbeğimin alt tarafı ağrıyo kızlar sizde de oluyo mu :26:
Bende uzun bir süre emsin istiyorum. İnsallah emerler :)tabikide emsinler canım, inşallah, emer sen merak etme, ya bizim arkadaş 8 aylık doğum yaptı, biraz strese girmiş ve akşam suyu geliyo hop hastaneye ve doğum yapıyo ama bu arada bebiş çok sağlıklı erken doğum olarak adlandırmıyolarmış kesinlikle annecinin yanındaydı ben gittiğimde, neyse ben bunu görmeye gittim gördüklerimi anlatayım sizebu minnakkk prenses açmış ağzını annesinin memesini emiyo yaa, akşam doğum yaptı ve ben ertesi gün öğlende gittim gördüm, yani dersinizki nerden bilio bu bebiş emmeyi ama biliyo işte, Allahın hikmeti dün gece karnında olan çocuk şimdi kucağında ve resmen cog cog emmeye çalışıyo, arkadaşın göğüs ucu yoktu bi tek o sıkıntısı vardı, onada yalancı uç takmışlar ama emiyodu yavrum, bi görseniz şaşarsınız, Allahım sen nelere kadirsin. O yüzden korkma hiç herşey kendiliğinden gelişçek, yeterki sütümüz olsun bol bolllll
Benimde bazen uykudan uyaninca oluyor öyle.arkadaslar sizinde zaman zaman nefes darlığınız oluyomu cok daralıyorm bvazen bide havalarda sıcak aksam zor uyudm sıcaktan bu yaz da cok sıcak olcakmıs napcz bılmem
Evet ya günlerimiz iyice azaldı.Nasilsiniz kizlar??
Haziran annelerinin dogum hikayelerini okudum bende cok tuhaf oldum insan hemen dogurmak istiyor :) 5 gün sonra haziranda bitiyor temmuz geliyor ayyy yavas yavas geliyormu günümüz ne :) allahim sagliklica kavusmayi nasip etsin bebislerimize insaallah birde 2013 ekim annelerinin dogum hikayeleri topigi acildiginda tamam artik ben iyce heycanlanirim
mrhb kızlar napıyorsunuz sıze bı haberım sımdıye kadar bı oglusum olacagını sanıyordum dktr oyle demıstı sımdı ıse 6 aydan sonra bı kız annesı olacagımı ogrendım cok saskınım yasaglıklı sıhhatlı dogsunda baska bısey ıstemıyorum ya ben kızımı susler pusler gezmelere gotururum artık
kızz nasıl yatıyorsun karnının üstüne... bende sırt üstüne alışıktım ama alıştım sağa veya sola yatmaya sırt üstü yatınca belim ağrıyor ve karnım geriliyor hissediyorum...sen bide karnının üstüne valla alış bacım özellikle soluna yatmaya...
ben de daha yapmadım haftaya kontrolüm var dr aç gel şeker yüklemesi yapıcaz dedi hiç ücreti aklıma gelmedi paralı mıymış kızlar
tetanoz aşısına da çağırmadılar beni daha yaa :26:
rüyalar ben,mde başımabela ama Allahtan çok uyuyamıyorum... her saat başı uyanıyorum. birde karnımın üzerine yatıyorum çok korkuyorum birşey olacak diye.
55 tl canım muane biraz ücretleri yüksek tahrilleri elimden geldiği kadar başka yerlerde yapıyom ucus olsun die
devletteki dr lar tersliyo tahril için mi geldin die
hanımlar selam nasılsınız?
Bize bu sene tatil matil yok
Bende dün vuruldum 2. tetanoz aşımı. Dün birşeyim yoktu ama bugün kolumu kaldıramıyorum havaya bir de dokunulmuyor.. Onun dışında bir sıkıntım yok.
C.tesi günü de 50gr şeker yüklemesi yaptıracağım aile hekimliği yapmıyoruz dedi. Eski çalıştığım yere gidicem bende
Çok canım sıkılıyor, sıcaklar çok bunaltıyor birde herkes facede falan deniz kum güneş yazıyor iyice deli oldum burda
ne işin var face de cancazım sen hamılelerle takıl kum denız bıkını amannnnnn nekadar uzak şuanşöyle bi baktımda kendıme ben bana herşey yakışırı bıle ızlemıyom gıyınıyolar rengarenk fıstık gıbı bıde dolabıma bakıyom gecen yazkı kıyafetlerıme ne kadar yabancıyım o yuzden senın gıbılerle takıl Allahtan benım sağım solum hamıle çevremde de herkes hamıle ii böle :128:
Ben de aşılarımı ve şekeri sağlık ocağında yaptırdım. kendi hastanem sinir etti biraz dedim uğraşamıycam sizle
aç karnına gidince çok sinirliydim sanırım
bi de aile hekimleri çok iyi artık eskisi gibi uyuz doktor sayısı azaldı çok şükür
kııızz sen ne diyorsuuun geçen bir bavul açtım dedim yazlıkları çıkarayım kışlıkları kaldırayım. Birde baktım ki vazlideki yazlıkların hiçbiri zaten bana olmayacak. İçim burkuldu, küçük emrah oldum bir an
benim gibi iki saatte bir acıkan var mıııı
nasıl yani??? 24. haftada karnım belli olmuyor muuuuu? vay anasiniiiiiiiiii :)ya bir de bu sıcakta otobüs hiç çekilmiyor bayılacak gibi oluyorum daha hala kimse bana yer de vermiyor anlaşılmıyorki hamiş olduğum ee insanlara denilmiyor da ben hamileyim kalk da ben otirim diye off işimiz zor valla ama bu minik keratalar için seve seve katlanıyoruz
ay ben boğazım hiç durmuyor. Gırtlağımda yanıyor zaten saçları çıkıyor herhalde. yemesemde içiyorum :)benim gibi iki saatte bir acıkan var mıııı
beni de annem ağustosta doğurmuş çok zorlanacaksın derdi. Daha durun yükselecek sıcaklar ne yapacağız bilmem.. birde hamiş kilodu aldım o da kasıklardan ter yaptı çok mutsuzum pişik oldumselam kızlar nörüyonuz bakim anam ne kadar sıcak geliyor bana ya evde sadece askılı elbiseyle dolanıyorum onda bile yanıyorum derlerdi yazın hamişlik zor insana çok sıcak geliyor diye de doğruymuş ki bana normalda istanbul serin gelirdi bir adanalı olarak yayla gibiydi bura ama şimdi sıcaaaak
kızlar benden öneri kaldırın onları dolaptan..ben öyle yaptım 4-5askı bişy kaldı, bi de esnek penyeler filan..göz görmeyince gönül katlanıyor..hem çok seçim sıkıntısı da olmuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?