kızlar hep bebişe bişyler aldım bn kendime daha hiçbişey almadım. ne aalmamız lazım bizm?
kızlarrr şu anda belimin sol tarafından bacağıma doğru inen bi ağrı var mahvediyo beni yaaağlıycam nerdeyse. magnezyum içiyorum şu an bacaklarım feci durumda varisler cıktı ve şişti ayaklarım. naapcaz biz böyle yaa :
kızlarrr şu anda belimin sol tarafından bacağıma doğru inen bi ağrı var mahvediyo beni yaaağlıycam nerdeyse. magnezyum içiyorum şu an bacaklarım feci durumda varisler cıktı ve şişti ayaklarım. naapcaz biz böyle yaa :
kendımıze son aylarda almazmıyız şekerim ne kadar şişiceğimizi bilmıyoruz çunku şimdi neye gore hangı bedene gore alıcaz evet gecelık sabahlık gıbı şeyler alıcaz onlar ağustos eylul gıbı bakarız artıkın
bu hafta sonu kendim için alışverişe çıkıcam.
15 gün yokum tatildeyim tatile gitmeden alıyım diyorum.
sabahlık gecelik emzirme örütüsü sutyen iç çamaşırı vb. şeler alırız artık :)
kızz n çektık valla esas şimdiden sonra çekıcekmişizson 3 AY şislik uykusuzluk ağırlaşan vucut fazla terleten kilolar napcaz yapcak bişey yok mayısta arkaaşım doğum yaptı en guzel gunlerın dıyor kızı hiç uyumuyor kırpıgım kırpıgıme değmedı gunlerce dıyor bana doğunca başlıyor herşey hamılelıgımı unuttum dıyor kı bu arkadaş104 le doğum yaptı
annem de öle diyo olunca keşke orda kalsaydı hiç çıkmasaydı dersin diyo :26:
ama ben yınede şu yaz biitsin sonbahar gelsin istiyorummmmmmm banane yaşayalım görelımmmm ılk defa bu kadar çabuk yaz bitsin ıstıyorum yaz hiiiiiiiiiçççççççççççççç bitmesinler bittiii :114: :114:
Kızlar en hamilelik bitene kadar uyusak mıüç ay daha sisicez artık giymek için kıyafet bulamiycaz desenize :18:
ama ben yınede şu yaz biitsin sonbahar gelsin istiyorummmmmmm banane yaşayalım görelımmmm ılk defa bu kadar çabuk yaz bitsin ıstıyorum yaz hiiiiiiiiiçççççççççççççç bitmesinler bittiii :114: :114:
ben zaten yazı sevmiyorum yaa bi de burası fenaa sıcak bir an önce kış gelsin bebişim de gelsin
BEN DEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE
kuzuma hayırlısıyla kavuşmak istiyorum Annecine artık dışarıdan darbeler atsın o minik ayaklarıyla
karnımızın içinde şu haldeolduklarını düşünüyorum zaten artık
düşünsene kış gelmiş sıcacık evımızde zaten soğukta dışarı çıkası gelmıyo ınsanın yağmur yağıyo dışarda biz bebeklerımızi uyutuyoruz eeee eeee eeee e
nereye gidiyon tatıle ööhööööööben çakılı kaldım bu lazların elındeee bende istiyom tatılll ama uzagız heryere yahu sağlamken arabayla gıtgıt bıtmıyo şimdı okdar yola gelememkı :26::26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?