2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
kızlar hep bebişe bişyler aldım bn kendime daha hiçbişey almadım. ne aalmamız lazım bizm?

canım ben sadece kendime bi emzirmek için gecelik ve bir kaç takım pijama almayı düşünüyorum.
başka ne alcaz ki :26:
bi de süt sağmak için ne gerekiyorsa alırız heralde bızt bızztt

evet dun benım de ayaklarım cok sıstı ayakkabı terlık bıle gıyemedım sıcaklar daha da arttı suan bıle tum camlar acık olmasına aragmen esmıyor dusa gırıp soguk suyun altından cıkmayalım

benim de ayaklarım şişti iki gün. yürüyüşlere başladım çok faydasını gördüm canım. şişmiyo şimdi çok şükür.
benim de belime bıçak gibi ağrılar giriyo. belimizin şekli değişmeye başladı sanırım o yüzden oluyor. yine de doktora danışmak lazım tabii.

bu hafta sonu kendim için alışverişe çıkıcam.
15 gün yokum tatildeyim tatile gitmeden alıyım diyorum.

sabahlık gecelik emzirme örütüsü sutyen iç çamaşırı vb. şeler alırız artık :)

kızz n çektık valla esas şimdiden sonra çekıcekmişizson 3 AY şislik uykusuzluk ağırlaşan vucut fazla terleten kilolar napcaz yapcak bişey yok mayısta arkaaşım doğum yaptı en guzel gunlerın dıyor kızı hiç uyumuyor kırpıgım kırpıgıme değmedı gunlerce dıyor bana doğunca başlıyor herşey hamılelıgımı unuttum dıyor kı bu arkadaş104 le doğum yaptı

nereye gidiyon tatıle ööhööööööben çakılı kaldım bu lazların elındeee bende istiyom tatılll ama uzagız heryere yahu sağlamken arabayla gıtgıt bıtmıyo şimdı okdar yola gelememkı :26::26:

annem de öle diyo olunca keşke orda kalsaydı hiç çıkmasaydı dersin diyo :26:

annem de öle diyo olunca keşke orda kalsaydı hiç çıkmasaydı dersin diyo :26:

ama ben yınede şu yaz biitsin sonbahar gelsin istiyorummmmmmm banane yaşayalım görelımmmm ılk defa bu kadar çabuk yaz bitsin ıstıyorum yaz hiiiiiiiiiçççççççççççççç bitmesinler bittiii :114: :114:

ben zaten yazı sevmiyorum yaa bi de burası fenaa sıcak bir an önce kış gelsin bebişim de gelsin

Kızlar en hamilelik bitene kadar uyusak mı üç ay daha sisicez artık giymek için kıyafet bulamiycaz desenize :18:

BEN DEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE
kuzuma hayırlısıyla kavuşmak istiyorum Annecine artık dışarıdan darbeler atsın o minik ayaklarıyla
karnımızın içinde şu halde olduklarını düşünüyorum zaten artık

ben zaten yazı sevmiyorum yaa bi de burası fenaa sıcak bir an önce kış gelsin bebişim de gelsin

düşünsene kış gelmiş sıcacık evımızde zaten soğukta dışarı çıkası gelmıyo ınsanın yağmur yağıyo dışarda biz bebeklerımızi uyutuyoruz eeee eeee eeee e

ahaaa :emir_bebek ha az kaldı bır ay sonra buyucekler yerlerı daralıcak sığmıcaklar içerdede ama şimdi böyle oldukları kesin onceden sağdan kıpıırdardı kasıgımda şimdi solda geziniyo kokoş kızım

şarköye yazılğımıza gidicez. arada da erikliye gidicez kısmetse:) 15 gün kafayı dinliycem snra işide bırakıyorum. bekliycem doğumu artık. tatile dönüşü bebişin şeylerini yıkar ütülürüm sonrası zaten bayram zaman geçiçek diye umuyorum:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…