Sikintidan patliycam yaaa zaman geçmiyor kızlar.ruyalarinzi anlatin bari yoksa sikintidan delirecegim
aman rüya deme bana saçma sapan rüyalar görüyorum hamilelikte normalmiş ama...
ben de resmen gerçek gibi görüyorum ama ALlahtan sabaah hatırlamıyorum
birazdan yangın vaaaaaaaar diye bağarıcam
3 kere duş aldım evin tüüüüüm camları açık ama yok anam yanıyom
Kızlar bişe dicem şeker yüklemesi kaç haftalarda yapılıyo..ben kendi hastanemde yaptırmıcam 160 tl dedi 50 tl bi hastane buldum ora gitcemde haftamı hesaplıyıp gidem
bide sonuçlar 1 haftadamı çıkıyo yoksa hemen mi
sağlık ocağında bedava yapıyolar sadece eczaneden glikoz alıyosun ve ertesi gün sonuçları öğrenebliyorsun. neden o kadar para vericeksin ki???
bencede... bende kontrollerımı ozelde oluyorum ama seker yuklememi devlette yaptırıcam.bosuna para vermeye gerek yok.
bencede... bende kontrollerımı ozelde oluyorum ama seker yuklememi devlette yaptırıcam.bosuna para vermeye gerek yok.
Kızlar bişe dicem şeker yüklemesi kaç haftalarda yapılıyo..ben kendi hastanemde yaptırmıcam 160 tl dedi 50 tl bi hastane buldum ora gitcemde haftamı hesaplıyıp gidem
sağlık ocağında bedava yapıyolar sadece eczaneden glikoz alıyosun ve ertesi gün sonuçları öğrenebliyorsun. neden o kadar para vericeksin ki???
Ben de aşılarımı ve şekeri sağlık ocağında yaptırdım. kendi hastanem sinir etti biraz dedim uğraşamıycam sizle
aç karnına gidince çok sinirliydim sanırım
bi de aile hekimleri çok iyi artık eskisi gibi uyuz doktor sayısı azaldı çok şükür
4,25 tl verdim canım eczaneden 50 mg.sağlık ocağı bu dozdan fazlasını yapmıyomuş hemsire öyle demişti. yüksek çıksa demek kki özele gönderecekti.24.-28. haftalar arası yapılıyor. ben de iki yere sordum, 40-50tl fiyat verdiler.
ben tetanoz aşısı için gittiğimde sağlık ocağına sordum, burada yapmıyoruz, dışarıda yaptıracaksın dediler. :44:
glikozun fiyatı ne kadar ortalama canım?
24.-28. haftalar arası yapılıyor. ben de iki yere sordum, 40-50tl fiyat verdiler.
ben tetanoz aşısı için gittiğimde sağlık ocağına sordum, burada yapmıyoruz, dışarıda yaptıracaksın dediler. :44:
evet benimde öyle resmen yaşıyorum rüyayı
gebelikte normalmiş deyip deyip teslli ediyorum kendimi yoksa zaten takıntılı biriyim allah korusun kafayı yerim bide çalışmak bir bakıma iyi eve gidip kütt yatıyorum hemen...
aynen canım benimki de öyle ama dün yıllık izindeymiş öbürü ilgilendi çok hoşuma gitmese de idare ettikevet benimde sağlık ocağında takibimi yapan hemşirem okadar tatlıki saatlerce bıkmadan usanmadan sohbet edip herşeyimle ilgileniyor çok seviyorum kadını...
bende para vermeye meraklı değilim ama anasağlığı tetenoz yapıyo şeker yüklemesini yapmıyo yani başka çarem yoksağlık ocağında bedava yapıyolar sadece eczaneden glikoz alıyosun ve ertesi gün sonuçları öğrenebliyorsun. neden o kadar para vericeksin ki???
24.-28. haftalar arası yapılıyor. ben de iki yere sordum, 40-50tl fiyat verdiler.
şarköye yazılğımıza gidicez. arada da erikliye gidicez kısmetse:) 15 gün kafayı dinliycem snra işide bırakıyorum. bekliycem doğumu artık. tatile dönüşü bebişin şeylerini yıkar ütülürüm sonrası zaten bayram zaman geçiçek diye umuyorum:)
sıkıntılı bişeyler gördüğüm kesin ama sabah kalkınca eşime iki cümle saçmalıyoırum ne gördüğümle ilgili sonrası yok
mümkün değil hatırlamıyorum şu anda
aynen canım benimki de öyle ama dün yıllık izindeymiş öbürü ilgilendi çok hoşuma gitmese de idare ettikdoktorumuz da çok iyi. bugün aradım bir kerede ulaştım. .... hanım sonuçlarınız diye açtı telefonu :)
özeldeki doktorumla hiç konuşamıyorum telefonda.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?