• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
Selam kızlar...
oğluşumla bana da yer var mı teyzeleri....?
Olmaz mı... Hosgeldin canım.
hehehe, kız babası olmak başka bişi, biz 3 kız kardeşiz o yüzden bilirim babaya olan bağlılığı, babamda hep gurur duymuştur bizimle, hayırlı evlat olsunlar, kız erkek çok önemli değil, hayırsız olduktan sonaa gerisi boşşş
paylaşayım tabi canım, dün paylaşmıştım sen kaçırdın büyük ihtimal, al bakalımmmmEki Görüntüle 742544 Eki Görüntüle 742545 Eki Görüntüle 742546
Canım cok guzel olmus bebeğinin odası. Bizim oda yok maalesef sadece yatak alacağız. İnsallah artık bebeğimiz doğduktan sonra taşınırız ve odası olur bebeğimin.
bu hafta sonu kendim için alışverişe çıkıcam.
15 gün yokum tatildeyim tatile gitmeden alıyım diyorum.

sabahlık gecelik emzirme örütüsü sutyen iç çamaşırı vb. şeler alırız artık :)
Nerden alacağı bunları kızlar?
rüyalar ben,mde başımabela ama Allahtan çok uyuyamıyorum... her saat başı uyanıyorum. birde karnımın üzerine yatıyorum çok korkuyorum birşey olacak diye.
Canım karnını üstüne yatmamaya çalış bence. Bende pek soluma yaramıyorum ama sag sol yada sırt ustu yatıyorum ben.
kııızz sen ne diyorsuuun geçen bir bavul açtım dedim yazlıkları çıkarayım kışlıkları kaldırayım. Birde baktım ki vazlideki yazlıkların hiçbiri zaten bana olmayacak. İçim burkuldu, küçük emrah oldum bir an:14:

Bende genelde bütün yazlıklarımi kaldırdım. Seneye yaza ancak giyebilirimn zayıflarsam. Sadece gogus altından bollasan tshirt gömlek falan vardı onları kenara ayırdım. Giyiyorum. Elbisem de var bir kac tane. Onları giyiyorum. Evde zaten pazardan aldım bol bol xl tshirtler ve shortlar onları giyiyorum.

Merhaba 2012 Ekim annesiyim

Sizleri gorunce cok heyecan yaptim.Kizim ECE su an 9.ayina dogru ilerliyor.

Benim hamisligim Antalya'da gecmisti ve tabiki klima onunde :)
Valla insan hamilelik gunlerini ozluyor bazen :) Bol bol tadini cikarin.Simdiden kolayliklar dilerim hanimlar...Allah yardimciniz olsun.

kızlar benim yavru maşallah dışardan görünür oldu hareketleri..tabi neresi nerde anlaşılmıyo ama çok komik..tatlım yeaaa..:16:

dün ne dediğini bilmez bi adam bana işimle alakalı olarak bu aşamada evlenmek çocuk yapmak büyük yanlış dedi..benden de üst biri..valla çok gıcık oldum..tutamadım..bence değil o sizin şahsi görüşünüz dedim..ben gayet vakitli buluyorum dedim..yavrum üzülcek die korktum..ben onu çooook istiyorum..:16::16::16::16::nazar::nazar::nazar::49::49::49::54::54::54:o manyak adama da cevabını verdim zaaten:47::47::47:

canım ilk dozu oldun mu? o zaman kart verip tarihi yazarak vermişlerdi, ona göre gittim ben. eğer ilk dozu olmadıysan kendin git, tetanoz aşısı için geldim, de. ikinci doz için de 1 ay sonra git. daha gecikme. ikinci dozu, doğumdan en az 1 ay önce olman lazım. inş olmaz ama erken doğum ihtimalini de düşün.

canım, karnının üstüne yatma, uyurken farkında olmadan dönüyorsan bir şey olmaz ama bilerek yatma. kan dolaşımı en iyi yan yatınca oluyor.

tahlil için geldim demene gerek yok canım. dr sorar, haftana göre şunu şunu yaptırdın mı diye... gereken tahlili yazar. ben bir kere devlette eski dr uma gittim, ona randevu aldığım halde yerinde yoktu, stajyer dr vardı, bir daha gitmedim ben de...

doğru diyosun canım ben vakit kaybeden bi gidimm :94:

Merhaba 2012 Ekim annesiyim

Sizleri gorunce cok heyecan yaptim.Kizim ECE su an 9.ayina dogru ilerliyor.

Benim hamisligim Antalya'da gecmisti ve tabiki klima onunde :)
Valla insan hamilelik gunlerini ozluyor bazen :) Bol bol tadini cikarin.Simdiden kolayliklar dilerim hanimlar...Allah yardimciniz olsun.

2012 ekım annesı ama hıc kendı topıgıne ugramadı.hayırsızzzz.ece nasıl canım benım ece kızamık oldu..

kızlar benim yavru maşallah dışardan görünür oldu hareketleri..tabi neresi nerde anlaşılmıyo ama çok komik..tatlım yeaaa..:16:

dün ne dediğini bilmez bi adam bana işimle alakalı olarak bu aşamada evlenmek çocuk yapmak büyük yanlış dedi..benden de üst biri..valla çok gıcık oldum..tutamadım..bence değil o sizin şahsi görüşünüz dedim..ben gayet vakitli buluyorum dedim..yavrum üzülcek die korktum..ben onu çooook istiyorum..:16::16::16::16::nazar::nazar::nazar::49::49::49::54::54::54:o manyak adama da cevabını verdim zaaten:47::47::47:
iyi yapmışsın ne zaman evlenip çocuk yapacağımızı onlara mı soracaz allah allaah
nasıl yani??? 24. haftada karnım belli olmuyor muuuuu? vay anasiniiiiiiiiii :)

ay ben boğazım hiç durmuyor. Gırtlağımda yanıyor zaten saçları çıkıyor herhalde. yemesemde içiyorum :)

beni de annem ağustosta doğurmuş çok zorlanacaksın derdi. Daha durun yükselecek sıcaklar ne yapacağız bilmem.. birde hamiş kilodu aldım o da kasıklardan ter yaptı çok mutsuzum pişik oldum :23:

evde valla sere serpe :21:

karnım çıktı tabiki çıkmaz olurmu ama fazla değil pardesü de giydiğim için anlaşılmıyor bana göre çok çıktı karnıım anlaşılmaması mümkün değil ama çevrem öyle olmadığını hamiiş gibi durmadığımı söylüyor kardeşim geldi memleketten o da öyle dedi daha belli değil abla dedi dışarda kimse anlmz diyor....bu arada aldığın hamiş çamaşırı pamuk değil mi ki öyleyse giyme hiç geçmez valla iyice pişik olursun

Son düzenleme:
canımmmm hoşbuldukkkk:16::16::16:evet dikkatimi çektiniz geldim hemen.....yani yeğenim cekti dikkatimi :33::33::9::9::9:

maşallah başlamış oyunlarına....:16::16::16::16:

yaa soma teyzesi..tam bıdık yeaa.....sennki napıyo bulantı filan ne durumda başladı mı?çok dikkat et kendine öyle bebiş belli olmayınca kendini rahat alıştırma..şu an tansiyonun filan çok düşer, çabuk yorulursun..yediğine içtiğine dikkat et...anammm ne çene var bendeee:52::52::52:sanki annenim:52::52:

iyi yapmışsın ne zaman evlenip çocuk yapacağımızı onlara mı soracaz allah allaah

karnım çıktı tabiki çıkmaz olurmu ama fazla değil pardesü de giydiğim için anlaşılmıyor bana göre çok çıktı karnıım anlaşılmaması mümkün değil ama çevrem öyle olmadığını hamiiş gibi durmadığımı söylüyor kardeşim geldi memleketten o da öyle dedi daha belli değil abla dedi dışarda kimse anlmz diyor....bu arada aldığım hamiş çamaşırı pamuk değil mi ki öyleyse giyme hiç geçmez valla iyice pişik olursun

di mi yaa..sana mı kaldı benim özel hayatım..kocam hadi piskopatın teki olsa gelip dese sana ne kardeşim bizim evliliğimizden bebeğimizden die mesela..olmaz mı olur...dikkatli konuşmak lazım bu konular nazik konular:20:

yaa soma teyzesi..tam bıdık yeaa.....sennki napıyo bulantı filan ne durumda başladı mı?çok dikkat et kendine öyle bebiş belli olmayınca kendini rahat alıştırma..şu an tansiyonun filan çok düşer, çabuk yorulursun..yediğine içtiğine dikkat et...anammm ne çene var bendeee:52::52::52:sanki annenim:52::52:

cok teşekkür ederim düşünceli arkadaşım benim...dikkat etmeye çalışıyorum ama 2 haftadır bulantım vardı zaten de gecen hafta kusma da başladı....cumartesi ve dün izinliydim gelemedim...tansiyonum zaten düşüktü bir de bişey yiyemeyince iyice düştü....bugün çok şükür iyiyimmm:nazar:

gecen cuma dr a gittik....kalp atışlarını duyduk teyzesi..iyiyiz cok şükürrr anneye az biraz çektirecek ama istemeyerek...yerim ben onu...iyi olsun da razıyım her şeye:16::16::16:

cok teşekkür ederim düşünceli arkadaşım benim...dikkat etmeye çalışıyorum ama 2 haftadır bulantım vardı zaten de gecen hafta kusma da başladı....cumartesi ve dün izinliydim gelemedim...tansiyonum zaten düşüktü bir de bişey yiyemeyince iyice düştü....bugün çok şükür iyiyimmm:nazar:

gecen cuma dr a gittik....kalp atışlarını duyduk teyzesi..iyiyiz cok şükürrr anneye az biraz çektirecek ama istemeyerek...yerim ben onu...iyi olsun da razıyım her şeye:16::16::16:

öyle tabi kuzum doğru söylüyosun..yeter ki ii olsunlar..:16:çok güseldir kalp atışı yeaaa....bi dahakine tanıyamıycaksın iyice belli olcak karnı kafası sırtı filan..oyyy...iinşallah..:16::16::16::54::54::54:dikkat et kendine gel arada buraya da..burası genelde hep böyle kalabalık severesin yanii..:52::52::52:

kızlar ramazan bayramı 33-34 haftalara denk geliyo..inşallah bi sıkıntımız olmassa..bayramda ankaraya gitmeyi düşünüyorum..sonra da bi hafta daha ekleyip yakın yerlerde biras gezip gelmek..sizce nasıl olur..çok mu zor olur..

öyle tabi kuzum doğru söylüyosun..yeter ki ii olsunlar..:16:çok güseldir kalp atışı yeaaa....bi dahakine tanıyamıycaksın iyice belli olcak karnı kafası sırtı filan..oyyy...iinşallah..:16::16::16::54::54::54:dikkat et kendine gel arada buraya da..burası genelde hep böyle kalabalık severesin yanii..:52::52::52:

tamam canım benim gelirim :54::54:

selam kizlar oh ne guzel herkes havanin sicakligindan bahsetmis ben buralarda donuyorum disariya ciktim dondum soguk var burada yaz gelmicek sanirsam :26:

Bugün şeker yüklememi yaptırdım biraz zorlandım kızlar. 3 saat arayla kan vermek birde aç kalmak çok yordu galiba bayılıcak gb oldum son zamanlarda neyseki atlatdık sonuclarda ıyıdır inşallah. Bebişimizide gördük agzını açıp duruyodu uykusuz kalmıs buda annesi gb dedi doktorum:1::1: Eee geceleri bir sağa bir sola dönüyorum sürekli uykular azalmaya basladı.

Bugün şeker yüklememi yaptırdım biraz zorlandım kızlar. 3 saat arayla kan vermek birde aç kalmak çok yordu galiba bayılıcak gb oldum son zamanlarda neyseki atlatdık sonuclarda ıyıdır inşallah. Bebişimizide gördük agzını açıp duruyodu uykusuz kalmıs buda annesi gb dedi doktorum:1::1: Eee geceleri bir sağa bir sola dönüyorum sürekli uykular azalmaya basladı.

masallah bebise yavrummm kiyamam ya uyusun :emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek: insallah iyi cikar sonuclar canim:16:

Back
X