2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
Kızlar sonunda keyfim yerine geldi güzel bir evimi temizledim keyfim yerine geldi şu an bebisimle hem müzik dinliyoz hem de karpuz yiyoz :86::86::86:

Bizde dr'dan geldik kızlar. Oğluşum 750 gram olmus maasallah. Ama bize bir turlu yüzünü göstermiştir. Artık yüz görümlüğü istiyor bizden galiba :))
Dr seker yüklemesi yapacağız dedi. Ac karnına laboratuvara gel bir gun dedi. Toplam 10 kilo almışsin. Cok almışsin dedi. Üstelik cocuk bundan sonra kilo almaya başlayacak dedi. Seni diyetisyene yönlendirmek istiyorum dedi. Boyun oldugu icin pek belli olmuyor, ama rakamlara bakarsak cok dedi. Öncelikle seker yüklemesi sonucu gelsin, yüksekse zaten dikkat etmen gerekir. Normal gelse de yine de yönlendireceğim dedi.
Bilemiyorum ya eskiden annelerimiz 20-30 kilo alirmiş.
Evet cok gerçi ama diyetisyenlik de degil gibi. Bilemiyorum.

Bizde bu hafta yada haftaya bir kac günlüğüne büyükada ya gidelim dedik eşimle. Çünkü uzağa gitmeye çekiniyoruz.
Ama orda da ne bisiklete ne faytona binilir. E bi de orda cok da yerim simdi. Sadece yürüyüş yaparız. Ama o da cok sıcaklarda olmaz. Bilemiyorum. Karar veremedim bir turlu.
Cok kararsızım su sıralar her konuda.
Bizde seneye kısmetse senin gibi olacağız insallah.

Canım hiç bilemiyorum o zaman nasıl oluruz. İyice agirlasabiliriz de.
Ben sonrasi icin pek bir plan yapmıyorum. Çünkü ne olur ne olmaz diye.

Kızlar sonunda keyfim yerine geldi güzel bir evimi temizledim keyfim yerine geldi şu an bebisimle hem müzik dinliyoz hem de karpuz yiyoz :86::86::86:

Ben de pek inanmiyordum ama ablam hamileyken canı kestane istemisti yemedi dilini kasidi bebis dogunca dilinde kestane resmi vardı çok ilginç

Oohhh afiyet olsun canimm
hobaaaaaaaaaa sonundaaaaaaaaaaaa liiliiiiii

sezinimm bugün cok neselisin rabbim daim etsin insaallah

Aslinda 10 kilo iyi gibi bu haftalarda ben 16 kilo aldim diyetisyene gönderdi doktorum seker sonuclarimida bilmiyorum eger oda kötüyse yandim bi sonraki kontrollerde..anlican diyetteyim ve zorlaniyorum canim

Kızlar hayırlı akşamlar, size birşey sormak istiyorum. Bilginiz varsa yardımcı olursanız çok sevinirim. Çünkü epey canımı sıktı (
Bir süredir burnumda ufak bi yara vardı ve temizlerken genelde bir iki damla kan geliyodu. gece de tıkanıklık ve kuruluk problemim olduğundan kanında kuru olduğunu farkediyodum bazen. Bugünde genizden tükürdüğümde çokkk az kan geldi ve sonrasında azalarak gitti. ara ara kontrol ediyorum nadiren de olsa pembemsi şekilde geliyo. Aile hekimim izinli olduğundan acile gittim ve burnumdaki yaradan dolayı genize inebileceğini, tükürükte olmasının ciğerlerle alakalı bir durum olamıcağını söyledi. Ama tahmin ediceğiniz üzere benim moral sıfır. Acaba kuruluktan dolayı kuruyan burnum bu yaraya sebep olmus olabilir mi? Daha önce de farklı bi yerinde vardı burnumun dokunduğumda kanıyodu felan ama genzime inmemişti (

Ya aslında bence de normal gibi. Yani coook kötü degil gibi. Üstelik ben zayiftim. Simdi normale dondüm aslında. Bilemiyorum. Belki de hiç gitmem diyetisyene.

Canım bende de olmuştu. Simdi bir aydır falan yok ama onceden bende de kuruyordu kan. Sonra tükürüğümde de geldi. Ama simdi iyim cok sukur. Sende su am öksürük falan var mı, grup vs geçirdin mı? Zaten acilde de dinlemiş olmaları gerekir ciğerlerini. Sonuçta röntgen de verilmediği icin baska birsey yapamazlar da.
Ama dediğim gibi bende de oldu bu şekil. Burnum hala tıkalı ama artık kanama olmuyor. Kan sulandirici kullanıyordum ben o zamanlar daha da cok kan oluyordu burnumda.

jaseminimmm Allah razı olsunnn, çok sağol. içimi nasıl rahatlattığını anlatamam..
İlk defa böyle olunca ne yapacağımı şaşırdım. Acilde boğazıma baktı dr temizmiş, burnumda da yara var sanırım çünkü kanıyo dedim, onada baktı yara olmuş cildiyeye gidersen ilgilenirler dedi. Tabi bu beni hiç rahatlatmadı, acaba ben yara var dedim diye mi böyle dedi felan düşünmeye başladım. Neyseki cevabınla rahatladım. 1 ay kadar önce hafif bi nezle geçirdim, zaten tıkanan burnum iyice tıkandı ama kan vs hiç olmadı. zaten 4 günde atlattım şükür. bende burnumu kaşıdığımda kuruluktan dolayı burnumun yırtıldığını düşündüm çnkü bu yara daha önce yoktu. ökdürük vs hiçbirşeyim yok sadece tükürüğümde gelmeye başladı, burnum açık olsada. bende de kansızlık cıkmadı ama kan ilacı kullanıyorum, baş dönmesi ve bebişin ihtiyacından dolayı dedi dr.

anladım canım senden ilerdedir belki haftası benim eltim 30. hafta filandı şeker yüklemesi yaptırdığında gerçi onun da karnı epey var benim gibiyken de benden çoktu kişiden işiye değişiyor işte benim göbüş seninkinden biraz daha az ama yakın sana
Karnım bazen baya toplanıyor Dönem dönem galiba.

merhabalar,
ben de 2013 ekim annesi adayıyım, hepimizi allah sağlıkla bebeklerimize kavuştursun...
hayırlı olsun hoş geldin aramıza
Kızlar birşeyi çok merak ediyorum canın birşeyi çok isterde yemessen o anda bir yerini kasirsan bebekte çıkarmış dogrumu
yok canım öyle derler ama hurafe olduğunu düşünüyorum canın bir şey çekti de yemedin mi sen
10 kilo fazla olabilir ama sen zaten zayıf hamiş kalmışsın zayıf olanlar daha fazla alabilirmiş biraz dikkat et yeter..evet eskiden bu kadar takmazmış doktorlar kiloya şimdi zayıflık modası var ve bu hamişlerre de yansıyor galiba

hiiiç korkma eğer grip alerji filan olmuşsan burnunu silmekten olmuştur ya da kuruluktan geçenlerde benim de olmuştu çok zor geçti baya uzun sürdü

Son düzenleme:
hiiiç korkma eğer grip alerji filan olmuşsan burnunu silmekten olmuştur ya da kuruluktan geçenlerde benim de olmuştu çok zor geçti baya uzun sürdü
elifimmmm sağolasın allah razı olsunnn.. grip alerji vs olmadım ama kuruluk vardı. bazen burnumun yanını tutarak uyuyodum tıkanmasın diye. hiç dışarı kanama olmamıştı sadece temizlediğimde görüyodum kanı ama bugünde dediğim gibi tükürükten gelince bi anda göçtüm diyebilirim.

hııh işte o yan tutma var ya o yara yapıyor ben de senin gib tıkanmasın diye yapıp uyuyordum o yan taraf içten yara olmuştu malesef

hııh işte o yan tutma var ya o yara yapıyor ben de senin gib tıkanmasın diye yapıp uyuyordum o yan taraf içten yara olmuştu malesef
hmmm anladımmm kuzummm, o alışkanlığımdan vazgeçsem iyi olucak. böyle daha kötü, tik gibi oldu devamlı yutkunup duruyorum ya da bakma ihtiyacı hissediyorum :)
peki sen nasıl geçirdin, neler yapabilirim ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…