ne güzel yapmis vallaha canim,benimde kocacim yanimda olsa keske (
Bizde geldik kuzumla birlikte...
kızlar bu akşam benim kocişş bebek beziyle geldi evekızımıza bezz almışşş
welcome canımmmm
thanks canım?
How are you doing?
lise yıllarım aklıma geldi birden
jaseminimmm Allah razı olsunnn, çok sağol. içimi nasıl rahatlattığını anlatamam..
İlk defa böyle olunca ne yapacağımı şaşırdım. Acilde boğazıma baktı dr temizmiş, burnumda da yara var sanırım çünkü kanıyo dedim, onada baktı yara olmuş cildiyeye gidersen ilgilenirler dedi. Tabi bu beni hiç rahatlatmadı, acaba ben yara var dedim diye mi böyle dedi felan düşünmeye başladım. Neyseki cevabınla rahatladım. 1 ay kadar önce hafif bi nezle geçirdim, zaten tıkanan burnum iyice tıkandı ama kan vs hiç olmadı. zaten 4 günde atlattım şükür. bende burnumu kaşıdığımda kuruluktan dolayı burnumun yırtıldığını düşündüm çnkü bu yara daha önce yoktu. ökdürük vs hiçbirşeyim yok sadece tükürüğümde gelmeye başladı, burnum açık olsada. bende de kansızlık cıkmadı ama kan ilacı kullanıyorum, baş dönmesi ve bebişin ihtiyacından dolayı dedi dr.
hmmm what are you doing olacaktı zaten kııııııııız epey oldumu lıseden mezun olalı yoksa serapcım bizler iyiyiz senın kızın mı oğlun mu olucak
anladım canım senden ilerdedir belki haftası benim eltim 30. hafta filandı şeker yüklemesi yaptırdığında gerçi onun da karnı epey var benim gibiyken de benden çoktu kişiden işiye değişiyor işte benim göbüş seninkinden biraz daha az ama yakın sana
hayırlı olsun hoş geldin aramıza
yok canım öyle derler ama hurafe olduğunu düşünüyorum canın bir şey çekti de yemedin mi sen
10 kilo fazla olabilir ama sen zaten zayıf hamiş kalmışsın zayıf olanlar daha fazla alabilirmiş biraz dikkat et yeter..evet eskiden bu kadar takmazmış doktorlar kiloya şimdi zayıflık modası var ve bu hamişlerre de yansıyor galiba
hiiiç korkma eğer grip alerji filan olmuşsan burnunu silmekten olmuştur ya da kuruluktan geçenlerde benim de olmuştu çok zor geçti baya uzun sürdü
ahh kıyamam ben sana büşrammm benımkı kız diyince gözeleri yerınden oynuyoo her ay alıcakmış 1 paket doğunca hazr olsun diye ... ama yapsın gelsın askerlıgını sende o ara buyutursun bebişini zordur tabı daha yenı gıtmiş olsun uzulme ama valla geçicek bu günlerrr güneş bizim için doğacak sen nerde kalıyosun yalnızmısın
Yok canim kendi ailemle yasiyorum ama yurt disinda..insaallah sezinim insaallah hemen gecsinde yaninda olayim artik cok özledim.insaallah oglum dogunca hayirlica sagliklica babasinin yanina gitmeyi düsünüyorum.tabii kirki cikinca oda babasini görsün bende kocacimi göriyim zaten telde hep diyo oglum benim kokumu bilmeyecek diyorum hayir hic olurmu sen onun canisin kanisin oda bende cok üzülüyoruz ama gececek insaallah canim hep olumlu düsünmeye calisiyorum.baska yapacak birseyim yok..(
kız nasılsınız diye sorduydum yanlış mı hatırladım ki acep :44::44:
epey oldu canım liseden mezun olalı taaa 12 yıl olmuş... 7 yıl olmuş göreve başlayalı...yaşlandık mı ne:26:
bizlerde iyiyiz teyzeleri oğluşumuzla vakit geçiriyoruz...
görevın ne canım benımde 12 yıl olduuuu
öğretmenim canım...eee o zaman çıktım bunalımdan sen de bendensin...
zor bır surec canım ya inş. unutucanız bır araya gelınce .sen doğum yapınca zamanın nasıl geçtiğini anlamıcaksın zaten o doğana kadar bi tek...olumlu düşün zaten olumsuz bır durum yokki senın gıbı olanda çok war Allah sızlere bebeğinize sağlık versın ne zamanlar geçmedi mi biz eşimle 6 lıy flört ettık 6 yıl bekledık evlenmeyii.....
bende öğretmenım amma velakin atanamaayan :26:
Mevlam kolaylık versin canım..bölümün ne... bende bir yıl bekledim yaşadım o stresi 4 yıl sözleşmeli çalıştım kadro vermediler...zar zor kadro aldık çok şükür...
ingilizce öğretmenı yıllarca ucretlı yaptım 2 yıl özelde çalıştım kpss kurslarına gittim matematık dersi aldım olmadı olmadı nasip olmadıbu yıl çalışmıyorum evdeyım bebeğimi buyuteyım dedım cnm
ingilizce öğretmenine ingilizce anlatıyom bende
evet sizde matematik biraz sıkıntı herhalde...mevlam hiç ummadığın anda verir inşallah canım sana da kadronu..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?