2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
ne güzel yapmis vallaha canim,benimde kocacim yanimda olsa keske (

ahh kıyamam ben sana büşrammm benımkı kız diyince gözeleri yerınden oynuyoo her ay alıcakmış 1 paket doğunca hazr olsun diye ... ama yapsın gelsın askerlıgını sende o ara buyutursun bebişini zordur tabı daha yenı gıtmiş olsun uzulme ama valla geçicek bu günlerrr güneş bizim için doğacak sen nerde kalıyosun yalnızmısın

kızlar bu akşam benim kocişş bebek beziyle geldi eve kızımıza bezz almışşş

bizimki de geçende fiyat araştırması yapmış..hangisinden alacağız dedi fikir ver bana..stok yapcakmış şimdiden..bende gerk yok dedim kuzunun totosuna hangisi iyi gelirse mecburrrrrr onu alacaksın...

Canım bende öyle yaşadığım icin ondandir diyorum. Hiç bir öksürük grip vs olmadıgından bir sorun yoktur.

Son düzenleme:
hmmm what are you doing olacaktı zaten kııııııııız epey oldumu lıseden mezun olalı yoksa serapcım bizler iyiyiz senın kızın mı oğlun mu olucak

kız nasılsınız diye sorduydum yanlış mı hatırladım ki acep :44::44:
epey oldu canım liseden mezun olalı taaa 12 yıl olmuş... 7 yıl olmuş göreve başlayalı...yaşlandık mı ne:26:

bizlerde iyiyiz teyzeleri oğluşumuzla vakit geçiriyoruz...

Vallah dediğin gibi canım. Zayıflık mida olmus. Ama doğumda zor olmasın diye de istiyorlar. Birde seker vs çıkmasın diye. Ama zayiftim sonuçta. Aldığım kilolar şa belli bile olmuyor.

Yok canim kendi ailemle yasiyorum ama yurt disinda..insaallah sezinim insaallah hemen gecsinde yaninda olayim artik cok özledim.insaallah oglum dogunca hayirlica sagliklica babasinin yanina gitmeyi düsünüyorum.tabii kirki cikinca oda babasini görsün bende kocacimi göriyim zaten telde hep diyo oglum benim kokumu bilmeyecek diyorum hayir hic olurmu sen onun canisin kanisin oda bende cok üzülüyoruz ama gececek insaallah canim hep olumlu düsünmeye calisiyorum.baska yapacak birseyim yok.. (

zor bır surec canım ya inş. unutucanız bır araya gelınce .sen doğum yapınca zamanın nasıl geçtiğini anlamıcaksın zaten o doğana kadar bi tek...olumlu düşün zaten olumsuz bır durum yokki senın gıbı olanda çok war Allah sızlere bebeğinize sağlık versın ne zamanlar geçmedi mi biz eşimle 6 lıy flört ettık 6 yıl bekledık evlenmeyii.....

görevın ne canım benımde 12 yıl olduuuu

Insaallah canimmm..okadar beklediniz he masaallah ama emin ol bizim evlenmemizde cok olayli gecti ozamanda cok zordu simdide ondan daha zor ama herseyin hayirlisi be kuzum rabbim bebegimi gönderdi bundada var bir hayir o yüzden güclü olmaya calisiyorum.

Mevlam kolaylık versin canım..bölümün ne... bende bir yıl bekledim yaşadım o stresi 4 yıl sözleşmeli çalıştım kadro vermediler...zar zor kadro aldık çok şükür...

ingilizce öğretmenı yıllarca ucretlı yaptım 2 yıl özelde çalıştım kpss kurslarına gittim matematık dersi aldım olmadı olmadı nasip olmadı bu yıl çalışmıyorum evdeyım bebeğimi buyuteyım dedım cnm

ingilizce öğretmenine ingilizce anlatıyom bende

evet sizde matematik biraz sıkıntı herhalde...mevlam hiç ummadığın anda verir inşallah canım sana da kadronu..

ingilizce öğretmenine ingilizce anlatıyom bende

evet sizde matematik biraz sıkıntı herhalde...mevlam hiç ummadığın anda verir inşallah canım sana da kadronu..

amin cancazım ama artık ımkansız gibi bir şey cocuksuzken olmadı evlı değilken olmadı şimdi nasıl çalışıcam artık kafada almıyo bı yaştan sonra bu yıl sınava bıle girmiyorum bıktım artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…