- 3 Ağustos 2012
- 12.357
- 15
- 138
amin cancazım ama artık ımkansız gibi bir şey cocuksuzken olmadı evlı değilken olmadı şimdi nasıl çalışıcam artık kafada almıyo bı yaştan sonra bu yıl sınava bıle girmiyorum bıktım artık
geçen yıl benim samimi bir arkadaşım hamile hamile girdi sınava hatta sınavda doğuracak diye korktuk..sınavdan bir hafta sonra doğum yaptı..kuzusu 2 aylık oldu...sonra devlet dedi ki hadi seni de atayayım bari... hemde hamile kaldığı yılın puanı ile değil de bir önceki yılın puanıyla atandı..
yıllarca sınava girdim sınavda hamılelere laf söyluyodum içimden hamıle kalcan ne sınava giriyon sınava gircen bekleyemedınmı çocuk doğurmayı dıye çok kınadım girmicem bu yıl dedım artık puanlar o yıl kullanılıyo oyle bir şansımda yok senın bolumun nedir
ya bir de bu sıcakta otobüs hiç çekilmiyor bayılacak gibi oluyorum daha hala kimse bana yer de vermiyor anlaşılmıyorki hamiş olduğum ee insanlara denilmiyor da ben hamileyim kalk da ben otirim diye off işimiz zor valla ama bu minik keratalar için seve seve katlanıyoruz
Kızlar hayırlı akşamlar, size birşey sormak istiyorum. Bilginiz varsa yardımcı olursanız çok sevinirim. Çünkü epey canımı sıktı(
Bir süredir burnumda ufak bi yara vardı ve temizlerken genelde bir iki damla kan geliyodu. gece de tıkanıklık ve kuruluk problemim olduğundan kanında kuru olduğunu farkediyodum bazen. Bugünde genizden tükürdüğümde çokkk az kan geldi ve sonrasında azalarak gitti. ara ara kontrol ediyorum nadiren de olsa pembemsi şekilde geliyo. Aile hekimim izinli olduğundan acile gittim ve burnumdaki yaradan dolayı genize inebileceğini, tükürükte olmasının ciğerlerle alakalı bir durum olamıcağını söyledi. Ama tahmin ediceğiniz üzere benim moral sıfır. Acaba kuruluktan dolayı kuruyan burnum bu yaraya sebep olmus olabilir mi? Daha önce de farklı bi yerinde vardı burnumun dokunduğumda kanıyodu felan ama genzime inmemişti(
elifimmmm sağolasın allah razı olsunnn.. grip alerji vs olmadım ama kuruluk vardı. bazen burnumun yanını tutarak uyuyodum tıkanmasın diye. hiç dışarı kanama olmamıştı sadece temizlediğimde görüyodum kanı ama bugünde dediğim gibi tükürükten gelince bi anda göçtüm diyebilirim.
Bana sadece ac karnına dedi. Gece 12 den sonra su da mı icmeyeceksin?
arkadaşlar günaydın aranıza arada bir katılıyorum...ben de sizler gibi inşaallah ekim annesi olacağım.oldukça sıkıntılı bir hamilelik geçirdim ve geçiriyorum siizinle derdimi paylaşmak istedim... daha önce bahsetmiştim.gebeliğimin 7. haftasından itibaren aşırı kusma bulantım başladı, 15 gün hastanede 1,5 ay evde yattım.bu süre içinde çok olaylar yaşadım.eşim hastaneye az geliyor dedim diye kaynamlar ilişkimize karıştı, onlara kırıldım aramadım diye çocuğunun ve senin canın cehenneme ayrıl oğlumdan diye baskı yaptı kaynam.eşimle aramız soğudu, annemlerde kaldım uzunca zaman.bu arada memurum raporluyum o günden buyana.kaynam ağzına gleni söyledi, çalışıyosun diye burnun büyüdü dedi(ki ben ona asla karşılık vermedim evliliğimizden beri, her zaman da annecim dedim, hastanede yatarken sadece 2 kere geldi)neyse annemlere geldi kaynamla eşim, benimle iyi bir tatrtıştılar ben de geri durmadım ilk defa...o gün bebeğim için eşimle geldim evimize ağlaya ağlaya.uzun bir süre de kaynamla görüşmedim. babam eşime çok sinirli, hala geçmedi kini.kesinlikle görüşmek istemiyor.eşim ise kendini haklı görüyor hala.aramızdaki sorun gitti tabi eşimle ancak ailem sen gel eşin bu eve gelmeyecek diyor. bu da beni çok üzüyor 1-2 ay öyle yaptım. ama olmuyo eşim kapıdan alıp kapıya bırakıyor.akrabalar annemlerde olunca ne diyeceğimi bilemiyom..halbuki ailemin biraz olgun olup eşimi kabullenmelerini isterdim benim için.babamın maddi durumu da çok iyi ama bana para gidecek diye aklı çıkıyor çünkü eşimi sevmiyor bu da çok kırıyor beni zaten 2 kardeşiz, benim paraya da ihtiyacım yok.. yarın birgün doğum yapacam annem evime gelmeyecek, eee o zaman benim ailem nerede... her gün ağlıyorumm, evde tek başımayım raporluyum tek başıma çıkıp gezemiyorum, misafir çağırsam evimi yeteri kadar temizleyip ikramlık hazırlayacak durumda değilim evde patlıyorum yalnızlıktan...annemlere de gitmeyi bıraktım artık beni anlamıyorlar...(( ne yapmam lazımmm
Canım evlilikte bu tip sorunlar oluyor. İnsan eşini affediyor ama ailesi damadini affedemiyor. Keşke olaylardan dışta tutsaydin aileni. Şimdi her zaman sana öyle kötü davrandığını zannedecekler. Esin ailene karşı saygısızlık yaptiysa özür dileyebilir belki. Biz de evlenirken neler yaşadık eşimin ailesiyle. Sana en büyük tavsiyem eşinle problemini kendin çöz. Kaynana da öz anne de eşinden daha yakın olamaz sana. Sorunlarını eşinle paylaş. Hem bazı şeyler sineye çekilmeden olmuyor malesef. Yoksa kaynanamla benim karşılıklı gelmeye halimiz olmazdi. Bana çok kötü laflar ettiler. Mesafeli olursun yine kaynanana karsi ama saygini koru tabi...
arkadaşlar günaydın aranıza arada bir katılıyorum...ben de sizler gibi inşaallah ekim annesi olacağım.oldukça sıkıntılı bir hamilelik geçirdim ve geçiriyorum siizinle derdimi paylaşmak istedim... daha önce bahsetmiştim.gebeliğimin 7. haftasından itibaren aşırı kusma bulantım başladı, 15 gün hastanede 1,5 ay evde yattım.bu süre içinde çok olaylar yaşadım.eşim hastaneye az geliyor dedim diye kaynamlar ilişkimize karıştı, onlara kırıldım aramadım diye çocuğunun ve senin canın cehenneme ayrıl oğlumdan diye baskı yaptı kaynam.eşimle aramız soğudu, annemlerde kaldım uzunca zaman.bu arada memurum raporluyum o günden buyana.kaynam ağzına gleni söyledi, çalışıyosun diye burnun büyüdü dedi(ki ben ona asla karşılık vermedim evliliğimizden beri, her zaman da annecim dedim, hastanede yatarken sadece 2 kere geldi)neyse annemlere geldi kaynamla eşim, benimle iyi bir tatrtıştılar ben de geri durmadım ilk defa...o gün bebeğim için eşimle geldim evimize ağlaya ağlaya.uzun bir süre de kaynamla görüşmedim. babam eşime çok sinirli, hala geçmedi kini.kesinlikle görüşmek istemiyor.eşim ise kendini haklı görüyor hala.aramızdaki sorun gitti tabi eşimle ancak ailem sen gel eşin bu eve gelmeyecek diyor. bu da beni çok üzüyor 1-2 ay öyle yaptım. ama olmuyo eşim kapıdan alıp kapıya bırakıyor.akrabalar annemlerde olunca ne diyeceğimi bilemiyom..halbuki ailemin biraz olgun olup eşimi kabullenmelerini isterdim benim için.babamın maddi durumu da çok iyi ama bana para gidecek diye aklı çıkıyor çünkü eşimi sevmiyor bu da çok kırıyor beni zaten 2 kardeşiz, benim paraya da ihtiyacım yok.. yarın birgün doğum yapacam annem evime gelmeyecek, eee o zaman benim ailem nerede... her gün ağlıyorumm, evde tek başımayım raporluyum tek başıma çıkıp gezemiyorum, misafir çağırsam evimi yeteri kadar temizleyip ikramlık hazırlayacak durumda değilim evde patlıyorum yalnızlıktan...annemlere de gitmeyi bıraktım artık beni anlamıyorlar...(( ne yapmam lazımmm
Günaydın kızlar, nabersiniz? benim dün akşamdan beri göbek değilimin sağında bir ağrı var ara ara sızı şeklinde ara ara duruyo bakalım geçmezse doktoru arıcam sanırsam, sıkıntı yaptı bende:44:
bugün bir gergin bir sinirliyim anlatamam önüme geleni paralayasım var, şansı olan kapıdan içeri girmez, kendimi rahatlatmaya çalışıyorum yok olmadı, yemek yedim, bişiler içtim, müzik açtım yok anam banamısın demedi sanki millet bunu bilircesine mail atmaya başladı, bi kaç kişiyi mailde paraladım işallah fiziki paralamaya varmaz bu iş bugünyanımdaki arkadaş izinli bu hafta, acil olan işleri bana sorun diyorum yok anlamıyolar, fırça kaymaya başladım ama bu hafta geçmezki böle sürekli, iki gün dayandım sanırım bugün ipler koptu bende, derin derin nefes alıyorum sakinleşeyim diye ııhhhhhh kar etmiyoooo valla daraldımmmmmmmmmm
doğum ıznının uzatılması olayı hakkında e dusunuyosunuz kızlaR?
ben eylül sonu doğum yapacagımınsallah
ekımde yasayı cıkartacagz dıyor bakan
benı de kapsarmı
bu ıslerden anlayanınız varmı
Günaydın kızlar, nabersiniz? benim dün akşamdan beri göbek değilimin sağında bir ağrı var ara ara sızı şeklinde ara ara duruyo bakalım geçmezse doktoru arıcam sanırsam, sıkıntı yaptı bende:44:
bugün bir gergin bir sinirliyim anlatamam önüme geleni paralayasım var, şansı olan kapıdan içeri girmez, kendimi rahatlatmaya çalışıyorum yok olmadı, yemek yedim, bişiler içtim, müzik açtım yok anam banamısın demedi sanki millet bunu bilircesine mail atmaya başladı, bi kaç kişiyi mailde paraladım işallah fiziki paralamaya varmaz bu iş bugünyanımdaki arkadaş izinli bu hafta, acil olan işleri bana sorun diyorum yok anlamıyolar, fırça kaymaya başladım ama bu hafta geçmezki böle sürekli, iki gün dayandım sanırım bugün ipler koptu bende, derin derin nefes alıyorum sakinleşeyim diye ııhhhhhh kar etmiyoooo valla daraldımmmmmmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?