Kızlarr bebişime 97 gün kalmış..
kızlarr günaydın bişi sorucam bu yazışmaların yanındaki suratlar varya onları nasıl yapıyosunuzz
cnm ben de bekliyodum ama öbür yasama döneminn başında çıkarsa ve o sırada ücretli izni bitmemiş olanları da kapsarsa (daha önce öyle demişlerdi) bize yarar..yoksa bi bardak su içeriz valla..:26:
günaydın tatlım ayy al benden de o kadar günleri sayıyorum ayrılmak için çok gıcık insanlarla çalışıyorum bir an önce ayrılsam da kurtulsam diyorum ama bebişim için kendimi yıpratmamaya çalışıyorum eskiden işler yetişsin de ne olursa olsun diodum ama şimdi canımdan kıymetli mi banane diyorum canım sen de boşver
ınsallah kapsar ya bıde benım ıkızzz
Allah mahcup etmesın hıcbırımızı kaldık yezıdlerın elıne
valla içim rahatladı demek heryerde var gıcık insan..
anladım cnm ama hepsini nasıl aklımda tutucam kizaten hamişlikten dolayı baya unutkan oldum :118:
hemde nasıl canımm bi de biz hmileyiz biraz daha özenli davranmaları lazımken sanki gıcıklık yaparcasına sinir ediyolar yaa
böyle böyle dövesim var bunları
oyy yerim ben onları...ikiz çok tatlı oluyo..bi arkadaşımın da var..amann napalım düşünme kardeşim Allah bi yoluna koymuştur...
arkadaşlar günaydın aranıza arada bir katılıyorum...ben de sizler gibi inşaallah ekim annesi olacağım.oldukça sıkıntılı bir hamilelik geçirdim ve geçiriyorum siizinle derdimi paylaşmak istedim... daha önce bahsetmiştim.gebeliğimin 7. haftasından itibaren aşırı kusma bulantım başladı, 15 gün hastanede 1,5 ay evde yattım.bu süre içinde çok olaylar yaşadım.eşim hastaneye az geliyor dedim diye kaynamlar ilişkimize karıştı, onlara kırıldım aramadım diye çocuğunun ve senin canın cehenneme ayrıl oğlumdan diye baskı yaptı kaynam.eşimle aramız soğudu, annemlerde kaldım uzunca zaman.bu arada memurum raporluyum o günden buyana.kaynam ağzına gleni söyledi, çalışıyosun diye burnun büyüdü dedi(ki ben ona asla karşılık vermedim evliliğimizden beri, her zaman da annecim dedim, hastanede yatarken sadece 2 kere geldi)neyse annemlere geldi kaynamla eşim, benimle iyi bir tatrtıştılar ben de geri durmadım ilk defa...o gün bebeğim için eşimle geldim evimize ağlaya ağlaya.uzun bir süre de kaynamla görüşmedim. babam eşime çok sinirli, hala geçmedi kini.kesinlikle görüşmek istemiyor.eşim ise kendini haklı görüyor hala.aramızdaki sorun gitti tabi eşimle ancak ailem sen gel eşin bu eve gelmeyecek diyor. bu da beni çok üzüyor 1-2 ay öyle yaptım. ama olmuyo eşim kapıdan alıp kapıya bırakıyor.akrabalar annemlerde olunca ne diyeceğimi bilemiyom..halbuki ailemin biraz olgun olup eşimi kabullenmelerini isterdim benim için.babamın maddi durumu da çok iyi ama bana para gidecek diye aklı çıkıyor çünkü eşimi sevmiyor bu da çok kırıyor beni zaten 2 kardeşiz, benim paraya da ihtiyacım yok.. yarın birgün doğum yapacam annem evime gelmeyecek, eee o zaman benim ailem nerede... her gün ağlıyorumm, evde tek başımayım raporluyum tek başıma çıkıp gezemiyorum, misafir çağırsam evimi yeteri kadar temizleyip ikramlık hazırlayacak durumda değilim evde patlıyorum yalnızlıktan...annemlere de gitmeyi bıraktım artık beni anlamıyorlar...(( ne yapmam lazımmm
tavuklu makarnacım ismin beni çok acıktırıyo yaa:125:
tavuklu makarnacım ismin beni çok acıktırıyo yaa:125:
ayy ben de ayıptır sölemesi bi kahvaltı yaptım sanki 3 kişi yedik..ne var ne yoksa süpürdümhep öyle diolar valla ismim iştah açıcıymış napalım güzelim bu da benm özelliğimm
eet katılıyorum sana şekerim canım tavuklu pilav istiyo hep onu görünce ama tavuk da yemeğin hep hormonlu diyolar
valla canımcım siyah etle pek aram yok ben de bol bol tavuk balık yiyorum napimm :26:
tavuklu pilav ımmmm olsaydı da yeseydik yanına salata pilavın üstüne karabiber ohhhh :125:
kııııızzzzzzzzz üztüne karabıberr :125: mikemmel ayran alayım ben yanına
eet katılıyorum sana şekerim canım tavuklu pilav istiyo hep onu görünce ama tavuk da yemeğin hep hormonlu diyolar
canıııım rahatla rahatla , derin derin nefes al.... nihayetinde el işi nie sıkıosun kendini , nie üzüosun bebişini yazık diil mi ona değmeeeez hemde hiç değmez boşver .... yetişen yetişir yetişmeyen bekler ....sen keyfine bak
ayy o gerginlik beni ne yaptı sorma..seneye başka bir birime geçcem ve onlarla tanıştım adam da ne dediğini bilmeyen bi tip..adamla resmen tartıştık:26:ben zaten gerginnnkaç gündür onu düşünüyodum bugün biraz geçti, bana sıkıntı çıkarır mı filan die..aman ben doğruları söledim Allaha emanet..
yani sen aman dikkatli ol..mümkün mertebe bu haldeyken az konuş..kimseyi görmemeye çalış vs...sonra düşünme benm gibi..
günaydın tatlım ayy al benden de o kadar günleri sayıyorum ayrılmak için çok gıcık insanlarla çalışıyorum bir an önce ayrılsam da kurtulsam diyorum ama bebişim için kendimi yıpratmamaya çalışıyorum eskiden işler yetişsin de ne olursa olsun diodum ama şimdi canımdan kıymetli mi banane diyorum canım sen de boşver
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?