2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
cnm ben de bekliyodum ama öbür yasama döneminn başında çıkarsa ve o sırada ücretli izni bitmemiş olanları da kapsarsa (daha önce öyle demişlerdi) bize yarar..yoksa bi bardak su içeriz valla..:26:

ınsallah kapsar ya bıde benım ıkızzz
Allah mahcup etmesın hıcbırımızı kaldık yezıdlerın elıne

Son düzenleme:

valla içim rahatladı demek heryerde var gıcık insan..

ah arkadaşım ahh sıkıntın yok sankı bırde bu kaynana sıkıntısı yaşıyosun ozaman ben öyle siinirleniyorumkiii ki hamıle pssikolojısı zaten durduk yere hepimiz zaman zaman problem yaratıyoruz yok yere işte boşuna demişler karı koca arasına girilmez diye ....sen eşinle ne yaşarsan yaşa kımseye bellı etme sen unutursun kocanla kavgalarını kavga edersin 1 saat sonra aynı yatakta uyursun berabr ama aıle unutmazzz hele baba kızını uzdu dıye asla affetmezz ablamdan bılıyorum çunku ama sn nasıl bellı etmıcen değilmi durumun musait değil yatıyosun normal bır an değil zaman bırak canım

eet katılıyorum sana şekerim canım tavuklu pilav istiyo hep onu görünce ama tavuk da yemeğin hep hormonlu diyolar

valla canımcım siyah etle pek aram yok ben de bol bol tavuk balık yiyorum napimm :26:

tavuklu pilav ımmmm olsaydı da yeseydik yanına salata pilavın üstüne karabiber ohhhh :125:

valla canımcım siyah etle pek aram yok ben de bol bol tavuk balık yiyorum napimm :26:

tavuklu pilav ımmmm olsaydı da yeseydik yanına salata pilavın üstüne karabiber ohhhh :125:

kııııızzzzzzzzz üztüne karabıberr :125: mikemmel ayran alayım ben yanına

evet evet rahatlıyorum hahha, hiç umurumda değilmiş gibi önce masamı topladım, bide kave yaptım bol sütlü az kaveli, burda takılıyom, banane beee aaaaa, yetişen yetişçek, önce ben bi rahatlıyımda sona işlere bakçazzzzz hahaha, oh beeeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…