2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
aynur abladan suyu duymadım kuzu ya.... ya da işime gelmedi... açlık neyse de susuzluğa nasıl dayanacam ben bu sıcakta...

valla şimdi sen öyle diyince internetten biraz araştırıyım dedim evet su dahi içmemek lazımmış ayrıca bir çok yerde fazla hareket etmemek gerekir yazıyor metabolizma seviyesini aynı tutmak içinmişş yinede oraya gittiğinde doktoruna yada ordaki hemsireye sormak en iyisi

bende araştırdım biraz yürümeyin yazıyo...neyse bekleyeceğiz mecbur...

Kizlar ben de gecen hafta yaptırdım seker yüklemesini. Yalnız gitmeyin , ve tamamen ac karnına gidin su falan da içilmeyecek.sekerli suyu içtikten sonra yürümek gezmek yasak orda oturup bekliyorsunuz.bana bunlar kesin olarak söylendi ben de 3 saat orda oturdum esimle cok sukur sonucumuz guzel cikti.

arkadaşlar size şekr yüklemesinden sonra hareket etmemeniz gerektiği söylenmiş ama bize bir sey demediler.kan verene kadar beklemeyelim dedik dışarı çıktık market alışverişi yaptık.bir de bizim dr sizin kadar kan aldırmadı. sadece şekerli su içtikten sonra bir kere alındı o kadar. başka yere gidip bir daha mı yaptırsam acaba

neler çekiyom tosunum bak senin yüzünden...ananın kıymetini bil...doğmadan zorluyolar bizi... doğunca ne olcak acaba..

doğunca ısır benim yerime onun popişini

valla benim derdimde atletsiz giyilcek şeyler yazlıklar hep ince altet giymeden olmuyorrr ben robadan hamile kıyafeti olmayan büyük bedenlerde alıyorum bulabilirsem

ben balı baya ihmal ettim aslında yemek yememiz lazımmmm

kızlar az önce ik ya sordum ve çok sinir oldum şuanda tepinerek ağlayasım var:84: 32. haftada resmi izin başlıyor onun için doktora gidip rapor açtırmamız lazımmış, ha yok ben çalışçam daha dersekte yine doktora 32. haftada gidip çalışır raporu alıyoruz 37. haftaya kadar böylece 5 haftayı sonraya ekleyebiliyoruz. toplamda 5+8 hafta iznimiz olmuş oluyor, bundan sonra senelik izin ve süt izni isterse kullanılabiliyor onlarda bitince ücretsiz izin hakkı var oda sadece 6 ay. Birde tabiki maaş olayı var, bizim maaşların bir kısmı bankaya yatar, bir kısmıda elden alınır, bankaya yatan resmi gözüken kısım, diğeri gizli durum böyle olunca doğum izni boyunca sadece resmide yatan maaşını alabiliyorsun onuda şirketten değil sskdan alabiliyosun ama topluca 4 ayın sonunda. Yani her ay alamıyosun. Çok canım sıkıldı çok, şuanda çığlık atasım var bu şirketin içinde

Kızlar benim de yarın kontrolum var bebisimi gorcem çok heyecanlıyım ne kadar olmuştur acaba birde şeker yüklemesi yaptırmadım daha ben aç kalinca kusuyorum nasıl olacak ben şekeri hiç sevmem hiç tatli yemem cayi bile sekersiz icerim

zulluuuum tadı o kadar kötü değil.kusan varmış diye okyunca ben de tedirgin oldum ama lık lık içtim bitti

kuzum sen maaş olayına mı sinir oldun ben tam anlayamadım. bankaya yatanın dışında elden alacağınızı vermeyecekler öyle mi?

maaş olayı ve izin olayı herkesi çileden çıkarttı canım..bizde de 2 yıldır şu 6 ay muhabbetini bir netleştiremediler...

kuzum sen maaş olayına mı sinir oldun ben tam anlayamadım. bankaya yatanın dışında elden alacağınızı vermeyecekler öyle mi?

evet canım maaş olayı, izin için zaten hukuken ne varsa onu veriyo onda bi sorun yok, aynen öyle elden alacağımızı vermeyecekler, resmi gözükende zaten en düşük hali ve alsan nolur almasan nolur hesabıı

geçmiş olsun canım maşallah sana da bebene de. sen bizlerin benim bebem şu kadar olmuş demesine bakma.kimimizinki önden gidiyor.kimi önden giden bebeklerin kilo alımı sonraları yavaşlıyormuş. kızçen geriden olsaydı dr un söylerdi

evet tatlım resmiyette ne görünüyorsa onu alabileceksin maalesef bu sisteme çok sinir oluyorum milleti asgari ücretle gösteriyorlar. bide bu toplu yatırma olayını biliyodum 4 ay para alamıcaz maaleseff. allahtan benim şirketim aldığım parayı sgkya bildiriyor tam alıcam

Cullucan sen bunları nasıl olur da şimdiye kadar öğrenmemiş olursun :))) o acı gerçeği ben bi süredir biliyorum ve tek avuntum olsunnn napalım 4 ay sonra toplu para alıcam diye düşünmek
benim maaşım tam gösteriliyo o yüzden içim rahat. bir çok iş yeri maalesef sizinki gibi ya bir kısmını ya da asgari gösteriyo. tam yatırmanın gerekliliği de böyle tazminat işlerinde ortaya çıkıyor işte.
neyse sağlık olsun. para lazım olunca tıpış tıpış dönücez işlere napalım

aynen canım ben de tek parça giyinmek istiyorum ama ne mümkün, hamileler rahat etsin diye hafif şeyler yapmışlar belli ama maalesef ki herşey meydanda oluyo öyle giyince

Son düzenleme:

gel beraber çığlık atalım aynı durumdayım
o kadar doğum izni artacak diye bekledim çıkmadı ekime kaldı o gün ağlayacaktım neredeyse

evet canım maaş olayı, izin için zaten hukuken ne varsa onu veriyo onda bi sorun yok, aynen öyle elden alacağımızı vermeyecekler, resmi gözükende zaten en düşük hali ve alsan nolur almasan nolur hesabıı

o zaman sen şu ücretsiz izin işini çok uzun tutamayacaksın malesef. ööff şu devlet te bir izni arttıramadı gitti.gıcıklar.herkes bunu bekliyor.1 günden bile kaybedecekler çoktur herhalde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…