aynur abladan suyu duymadım kuzu ya.... ya da işime gelmedi... açlık neyse de susuzluğa nasıl dayanacam ben bu sıcakta...
ben arabayla gitmiştim eve. ordakı hemşireye sordum bişey olmaz demişti. hatta ilki yüksek cıktıgı için ikinci yükleme yapıldı bana. ilkinde ben merdiven cıktım ultrasonda muayene oldum ondanmı yüksek çıktı kiii
valla şimdi sen öyle diyince internetten biraz araştırıyım dedim evet su dahi içmemek lazımmış ayrıca bir çok yerde fazla hareket etmemek gerekir yazıyor metabolizma seviyesini aynı tutmak içinmişş yinede oraya gittiğinde doktoruna yada ordaki hemsireye sormak en iyisi
neler çekiyom tosunum bak senin yüzünden...ananın kıymetini bil...doğmadan zorluyolar bizi... doğunca ne olcak acaba..
kızlaarrr her gün ne giysem derdiniz var mı sizin de?
bir de hamile kıyafetlerini nerden alıyorsunuz lcw ve defacto dışında henüz bi yer bulamadım koca bursada. olan var ama aşırı pahalıııı
normal tuniğin arkasına koymuş kemeri fiyatını da 80 tl yapmış bişeye benzeseler al giy ama ıı ıhh
resimli tshirtlerle de işe gelinmiyo malum
dokto tombik bir bebek olacak dedi banada :)) ama karnımda baya büyüdü 7 kilo adım ben normal dedi ama bundan sonra dikkat et dedi.. ben ballı süt içiyorum canım sık aralıklarla tavsiye ederim sizlerede... ama dogal bal olursa çok daha iyi olur...
doğunca ısır benim yerime onun popişini
Kızlar benim de yarın kontrolum var bebisimi gorcem çok heyecanlıyım ne kadar olmuştur acaba birde şeker yüklemesi yaptırmadım daha ben aç kalinca kusuyorum nasıl olacak ben şekeri hiç sevmem hiç tatli yemem cayi bile sekersiz icerim
kızlar kafama takıldı , şimdi bende alışkanlık her sabah kalkınca dişlerimi fırçalar 1 bardak su içerim , bu şeker testinden önce sabh o suyu içsem testi etkiler mi ?
kızlar az önce ik ya sordum ve çok sinir oldum şuanda tepinerek ağlayasım var:84: 32. haftada resmi izin başlıyor onun için doktora gidip rapor açtırmamız lazımmış, ha yok ben çalışçam daha dersekte yine doktora 32. haftada gidip çalışır raporu alıyoruz 37. haftaya kadar böylece 5 haftayı sonraya ekleyebiliyoruz. toplamda 5+8 hafta iznimiz olmuş oluyor, bundan sonra senelik izin ve süt izni isterse kullanılabiliyor onlarda bitince ücretsiz izin hakkı var oda sadece 6 ay. Birde tabiki maaş olayı var, bizim maaşların bir kısmı bankaya yatar, bir kısmıda elden alınır, bankaya yatan resmi gözüken kısım, diğeri gizlidurum böyle olunca doğum izni boyunca sadece resmide yatan maaşını alabiliyorsun onuda şirketten değil sskdan alabiliyosun ama topluca 4 ayın sonunda. Yani her ay alamıyosun. Çok canım sıkıldı çok, şuanda çığlık atasım var bu şirketin içinde
kızlar az önce ik ya sordum ve çok sinir oldum şuanda tepinerek ağlayasım var:84: 32. haftada resmi izin başlıyor onun için doktora gidip rapor açtırmamız lazımmış, ha yok ben çalışçam daha dersekte yine doktora 32. haftada gidip çalışır raporu alıyoruz 37. haftaya kadar böylece 5 haftayı sonraya ekleyebiliyoruz. toplamda 5+8 hafta iznimiz olmuş oluyor, bundan sonra senelik izin ve süt izni isterse kullanılabiliyor onlarda bitince ücretsiz izin hakkı var oda sadece 6 ay. Birde tabiki maaş olayı var, bizim maaşların bir kısmı bankaya yatar, bir kısmıda elden alınır, bankaya yatan resmi gözüken kısım, diğeri gizlidurum böyle olunca doğum izni boyunca sadece resmide yatan maaşını alabiliyorsun onuda şirketten değil sskdan alabiliyosun ama topluca 4 ayın sonunda. Yani her ay alamıyosun. Çok canım sıkıldı çok, şuanda çığlık atasım var bu şirketin içinde
kuzum sen maaş olayına mı sinir oldun ben tam anlayamadım. bankaya yatanın dışında elden alacağınızı vermeyecekler öyle mi?
selam kızlar 9 dan beri hastanedeydımm şeker yuklemesı yaptırdım 75gr. lık açlık 80, su içince 140, 1 saat sonrasıda 117 normalmişşş şükürler olsun korkmuştum sadece aç karnına beklemek zor oldu haalsızlık susadım neyse kızıma gelınce 25+1 730 gr olmuş
zulluuuum tadı o kadar kötü değil.kusan varmış diye okyunca ben de tedirgin oldum ama lık lık içtim bitti
Cullucan sen bunları nasıl olur da şimdiye kadar öğrenmemiş olursun :))) o acı gerçeği ben bi süredir biliyorum ve tek avuntum olsunnn napalım 4 ay sonra toplu para alıcam diye düşünmekkızlar az önce ik ya sordum ve çok sinir oldum şuanda tepinerek ağlayasım var:84: 32. haftada resmi izin başlıyor onun için doktora gidip rapor açtırmamız lazımmış, ha yok ben çalışçam daha dersekte yine doktora 32. haftada gidip çalışır raporu alıyoruz 37. haftaya kadar böylece 5 haftayı sonraya ekleyebiliyoruz. toplamda 5+8 hafta iznimiz olmuş oluyor, bundan sonra senelik izin ve süt izni isterse kullanılabiliyor onlarda bitince ücretsiz izin hakkı var oda sadece 6 ay. Birde tabiki maaş olayı var, bizim maaşların bir kısmı bankaya yatar, bir kısmıda elden alınır, bankaya yatan resmi gözüken kısım, diğeri gizlidurum böyle olunca doğum izni boyunca sadece resmide yatan maaşını alabiliyorsun onuda şirketten değil sskdan alabiliyosun ama topluca 4 ayın sonunda. Yani her ay alamıyosun. Çok canım sıkıldı çok, şuanda çığlık atasım var bu şirketin içinde
doğunca ısır benim yerime onun popişini
valla benim derdimde atletsiz giyilcek şeyler yazlıklar hep ince altet giymeden olmuyorrr ben robadan hamile kıyafeti olmayan büyük bedenlerde alıyorum bulabilirsem
ben balı baya ihmal ettim aslında yemek yememiz lazımmmm
evet canım maaş olayı, izin için zaten hukuken ne varsa onu veriyo onda bi sorun yok, aynen öyle elden alacağımızı vermeyecekler, resmi gözükende zaten en düşük hali ve alsan nolur almasan nolur hesabıı
Anladım Cnm ben kesin kusarimhayatimda hiç tatli yemeyen biriyim şimdiden midem bulandı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?