selam kızlar 9 dan beri hastanedeydımm şeker yuklemesı yaptırdım 75gr. lık açlık 80, su içince 140, 1 saat sonrasıda 117 normalmişşş şükürler olsun korkmuştum sadece aç karnına beklemek zor oldu haalsızlık susadım neyse kızıma gelınce 25+1 730 gr olmuş
geçmiş olsun canım atlatmışsın bu işide gözün aydın kuzunun da maşallahı vra..cumartesiye de ben randevu aldım ama acayip korkuyorum yüksek çıkacak diye...:18::18:
selam kızlar 9 dan beri hastanedeydımm şeker yuklemesı yaptırdım 75gr. lık açlık 80, su içince 140, 1 saat sonrasıda 117 normalmişşş şükürler olsun korkmuştum sadece aç karnına beklemek zor oldu haalsızlık susadım neyse kızıma gelınce 25+1 730 gr olmuş
hiç korkma serapcım yook içilir bişey değil dedıler kustuk içince dedıler şartlanıp gıttım bende kılo aldıgım için kesın cıkar dedım aılemde de seker varken aa içtim hemde tatlı ağzıma koymam ekşi de hamılelıgımde hiç yemedım onun gıbı bır tadı ve içtim zorlamadı şartlama kendını bende yuksek beklmiştim 1 ayda 2 kılo almışım toplamda ise 9 kılo almış bulunuyorum bugun ıtıbariyle herkes 800 gr lardan bahsedıyo dedımkı 730 az değilmi kızdı doktorum tabıkıde değil dedi tam butun olcumleri dedi ne geriden ne önden gitmıyoruz
sezoşcumm gözün aydın benimde haftaya salı var inşallah benimde senin gibi güzel sonuçlarım çıkar
kızçene de maşallah kocaman olmuş
zigzagcımmm öyle kastımkı kendımı burnumu tıkadım oyle içeyim hiç kokusunu , tadını falan almıyayım dıye ahh nasıl içsemkı şekılden şekle girdim 2. yudumda nefes alınca dedım içilir sadece yalnız gitme 3 kere kan aldıracagın için saat başı ve bişey yemedıgın için halsız oluyosun acıkıyosun yanında dayanagın olsun ooo olmuşş teyzsi gecen bana benzıyodu bu seferde babasına benzettık ortaya karışık çıkacak sanırımmmm
ne bileyim canım herkes bir başka anlatıyo aç karnına şekerli suyu içmek zor diyo bakalım bende aldım kesinleştirdim randevumu cumartesi saat 9 da başlıyo benim maratonda..bende toplamda 6 buçuk kilo almışım .. kilo işini hiç kafana takma canım bence gayet normal kilosu...birde ben atlatsam... şu işi...
tek gitmeyelim mi bende eşime sen bu kez gelme dedim....:26::26:
atlatırsın şekercim bende gece ne ruyalar gördüm amnıyosentez oldum kızımın kalbı delıkmiş mudahale ediyolar uyusturmuyolar canlı canlı düşün sabah öyle uyandım :18: hayra çıksın bakalım dedım bugun ıyı geçmıcek ama işte saçmalıyorum bazen böyleyeşil akmınaya benzer bır şişe verdilr gazoz şisesi gibi onu içtim işte rahat gittt
zigzagcımmm öyle kastımkı kendımı burnumu tıkadım oyle içeyim hiç kokusunu , tadını falan almıyayım dıye ahh nasıl içsemkı şekılden şekle girdim 2. yudumda nefes alınca dedım içilir sadece yalnız gitme 3 kere kan aldıracagın için saat başı ve bişey yemedıgın için halsız oluyosun acıkıyosun yanında dayanagın olsun ooo olmuşş teyzsi gecen bana benzıyodu bu seferde babasına benzettık ortaya karışık çıkacak sanırımmmm
gözünaydın canım atlattın şeker işini. maşallah elifine 730 iyi kilosu
bence tek gitme yawrucum bak sabah 9 da aç karnına kan verdım sonra o sudan içtim 1 saat bekledım 10 da bıdaha kan verdım, yıne bişey yemıyosun , sonra 11 de bırdaha kan verdım kolunu bantlıyolar ıkıde bır delmemek için damar yolu açılıyo yanı ordan alıyolar sureklı tabı buarada benım başım döndu bıraz halsızlık oldu hastaneyı bılırsın sağlam aamı çarpar araanın içinde az yattım o bırer saat beklemelerde sonra 11 den sonra bişeyler yedım tekrar 1 saatte sonuç bekledım 12 de hastaneden çıktım eğer mıymıy bırısı değilsen tek başınada yapabılırsın canımcım
mıymıy değilimdir ama açlığa dayanabilir miyim o kadar bilmiyorum ben eşime diyem de o da gelsin o zaman...zaten dünden razıydı.
evet melekcim atlattımm senı aradılar mı sonuç için bellı oldumu bana az geldi kılosu ama doktor da ıyı dedı ben habıre ee hocam az gıbı dıyorumeşim anladı tabı kadınlar kulubuyle kıyasladığımı cunku dun dıyodumkı kılosu nasıl acaba 800 olmuştur internette kızlar hep oyle yazmış diyee bızımkıde eee 730 dıyınce uzuluverdım nebılyım
gözün aydın cnm sende şeker yüklemesini atlatanlar kervanına katıldınselam kızlar 9 dan beri hastanedeydımm şeker yuklemesı yaptırdım 75gr. lık açlık 80, su içince 140, 1 saat sonrasıda 117 normalmişşş şükürler olsun korkmuştum sadece aç karnına beklemek zor oldu haalsızlık susadım neyse kızıma gelınce 25+1 730 gr olmuş
geçmiş olsun canım atlatmışsın bu işide gözün aydın kuzunun da maşallahı vra..cumartesiye de ben randevu aldım ama acayip korkuyorum yüksek çıkacak diye...:18::18:
ozamannn niye gelme dedın adamcagıza gelsın esas bu sefer lazım yanında bırın elını tutar beklerken daya kafanı omzuna gecer zaman yosa yalnız beklemek sıkılırsın canım beraber gıdın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?