2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
arkadaşlar bebeğimin cinsiyetini tam 3 aylıkken kız demişlerdi sonra hiç kendini göstermedi bişiyler alıcam cinsiyetinden tam emin deilim arkadaslar kilo ve boyunuda öğrenmek istiyorum ankarada bildiğiniz ücretli hastaneler nereler???

o zaman sen şu ücretsiz izin işini çok uzun tutamayacaksın malesef. ööff şu devlet te bir izni arttıramadı gitti.gıcıklar.herkes bunu bekliyor.1 günden bile kaybedecekler çoktur herhalde

evet bu durumda öyle gözüküyor, ne diyeyim benim kadar kafalarına taş düşsün bunların, sağlık olsun Böyle yapacaklarını biliyodum ama gerçekle yüzleşmeyi hiç istemedim en sonunda bugün cesaretimi topladım ve sonuç tam düşündüğüm gibidevletin o izni çıkarmaya niyeti yok, çoğumuz doğurmuş olcaz bizi etkilermi bilmem bakalım beklicez ve görcez, sora diolarki yok çocuk doğurun yok 3 tane yapın, anacım bu şartlarda kim cesaret eder bunaki söylemesi kolay, doğurmakla bitmicek o iş, bakımı var, bakıcısı var daha varda var yani, devlet bi kolaylık yapmıyoki doğuralım yoksa ben çok çocuk severim yani ne güzel cıvıl cıvıl ama bu şartlarda birinciyi doğurulımda ikinciyi düşünürüz yani

6 ay olayı netleşti canım 6 ay diye bişey yok sadce 1 hafta daha eklendi 16 haftaya o kadar yasa da ekimde çıkacakmış

fatma şahin daha belirginleşmedi dedi canım o gün programda...bende duydum bayağı araştırdım ama kesinlik yok...

bide kolsuz filan oluyor bende kolsuz filan giymiyorum üstüne bolero alıyorum bu seferde yanıyorum heryerden sıkıntı evde ne güzell free giyiniyoruz
ağutosta napıcaz bakalımm

canm ben ankaradayım.ücretli hastenelr derken ne denek istediğini anlamadım malesef. özel hastanelr hep ücretli. ben medicanaya gidiyorum. her muayenede de 187 lira veriyorum tahliller dahil değil

fatma şahin daha belirginleşmedi dedi canım o gün programda...bende duydum bayağı araştırdım ama kesinlik yok...

izin süresinin ben de daha tam netleşmedi diye biliyorum.yasa çıktığında biz hala ücretli izindeysek bizi de kapsıyor

canm ben ankaradayım.ücretli hastenelr derken ne denek istediğini anlamadım malesef. özel hastanelr hep ücretli. ben medicanaya gidiyorum. her muayenede de 187 lira veriyorum tahliller dahil değil

ücreti ne kadar demek istedim cnm cinsiyet için gidicem ama buldum tıp merkezi 15liraya yapıyormus aydınlıkevlerde ya ben özellerde okadar para verilmesine karşıyımD: devlet ücretsiz yapıyor sıkıntıyı sadece su cinsiyette yaşadım oda kürtaj olayı cok arttğı için sölemiyorlarmış

bide kolsuz filan oluyor bende kolsuz filan giymiyorum üstüne bolero alıyorum bu seferde yanıyorum heryerden sıkıntı evde ne güzell free giyiniyoruz
ağutosta napıcaz bakalımm

evet şimdi de kolsuzları çıkardılar bi sürü ztn tombullaşmışım ne kolsuzu giyicem bi de
evde dediğin gibi ne giysen oluyo gez dolaş kime nee ama işe gelirken giyicek 5 parça üstten birini yıka yıka giy. çok para da vermek istemiyorum 3 ay sonra uzun bi süre işime yaramıcaklar. eski kıyafetlerini özlüyor zaten insan

selamlar kızlar sayfalar almış başını gitmiş okuyamadım geçmişi eve gelince evimin tadını çıkarıyorum haliyle ucundan temizlik falan anca fırsat buldum

aynen hergün giyecek 5 tane bişi olsun haftasonu yıka ütüle giyyy

kızlarr şeker sonucum çıktı. her şey normalmiş, yemeye devam

kızlar merhaba bende şu maaş olayına takıldım birde doğum izin süresi bişeyler yapalım fatma şahine mail atalım 6 ay olsun doğum izni yoksa zorlanırız olmazsa işi bırakırım ne yapayım yıpranıyor annede bebekte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…