2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
kızlar kafama takıldı , şimdi bende alışkanlık her sabah kalkınca dişlerimi fırçalar 1 bardak su içerim , bu şeker testinden önce sabh o suyu içsem testi etkiler mi ?

ev çok yakın gidip gelsem olmaz mı ya...orada beklemekte sıkar insanı...

kurumun tıp merkezine gidicem işyerime çok yakın ama eşimle mi gitsem o da ogün aç olacak oruçlu olacak. olmazsa giderim çok kötü olursam gelmesi en fazla 5 dakika sürer zaten

kızlar genelde babaya benzer ama bakalım kime benzicek bende çok merak ediyorum nasıl bir tipi olacak

selam anneler....
bu gün şeker testimi yaptırdım 96 çıktı çok şükür sonucum... anomali ( ayrıntılı ultrason ) taraması içinde cumaya randevu aldık.. bebişim 640 gr 23. haftamdayım nasıl sizce ??

maşallah çok güzel çıkmış sonucun benim geçen hafta oğlum 540 gramdı 22+5 doktor normal dedi benim bebiş normalse seninki çok ii maşallah

kızlar kafama takıldı , şimdi bende alışkanlık her sabah kalkınca dişlerimi fırçalar 1 bardak su içerim , bu şeker testinden önce sabh o suyu içsem testi etkiler mi ?
su içmekte mi yasak?:44:

bence dişinide fırçalama ister istemez tadını yutarsın. yemek içmek yasak diye biliyorum ama su konusunda kesin emin değilim.

ev çok yakın gidip gelsem olmaz mı ya...orada beklemekte sıkar insanı...

git cnm bişey olmaz ben bi saat sonraki kanı verip eve gitmiştim orda bekleyemiyo insan

Etkiler, sakın içme.. Sonra yanlış çıkar tekrar yaptırmak zorunda kalırsın.. Tamamen aç karnına olacak, su dahi içilmeyecek.

hadi ya kuzu orda mı bekleyecez ....

canım bildiğim kadarı ile yürümek şeker dengesini etkileyen bişey bigün ben şeker testi yaptırmıştım bi poliklinikte aldılar hastaneye gönderdiler doktor o olmaz dedi alınmış kanın bile zaman geçince içindeki şeker oranı değişiyormuşş

evet serocum aynur abla ne dedi hiç bişey yemeden içmeden gidicezz

ben arabayla gitmiştim eve. ordakı hemşireye sordum bişey olmaz demişti. hatta ilki yüksek cıktıgı için ikinci yükleme yapıldı bana. ilkinde ben merdiven cıktım ultrasonda muayene oldum ondanmı yüksek çıktı kiii

bir şey yiyip içmiyorrsun su dahı canım akşam 12 den sonra ben hiç bişey yemedımde içmedimde

maşallah çok güzel çıkmış sonucun benim geçen hafta oğlum 540 gramdı 22+5 doktor normal dedi benim bebiş normalse seninki çok ii maşallah

dokto tombik bir bebek olacak dedi banada :)) ama karnımda baya büyüdü 7 kilo adım ben normal dedi ama bundan sonra dikkat et dedi.. ben ballı süt içiyorum canım sık aralıklarla tavsiye ederim sizlerede... ama dogal bal olursa çok daha iyi olur...

serocum sakın gitme yürümek etkiliyormuş bende öyle düşündüm ama yanlış bir sonuç çıkacağına orda beklerim alır kitap okurum daha ii

Aynen öyle, yürümemeniz lazım. Zaten ilk kanı verip, şekerli suyu içtiğinizde hemşire uyarıyor. Çok hareket etme, efor sarfetme, oturarak dur, sakın uyuma diyor. Çünkü hareket ederseniz şeker düşer, sonucu değiştirir. Uyursanız, şekerde uyuma seviyesine geçer, sonucu yanıltır.

Bir de zaten ara ara kan alındığı için kolunuza damar yolu açabilirler, onunla da yürümek filan zor olur, oturup beklemek lazım. Zaten topu topu 2 saat.. Birşeyler okuyarak geçirebilirsiniz.

bence dişinide fırçalama ister istemez tadını yutarsın. yemek içmek yasak diye biliyorum ama su konusunda kesin emin değilim.

git cnm bişey olmaz ben bi saat sonraki kanı verip eve gitmiştim orda bekleyemiyo insan

en mantıklısı doktora sormak herhalde sorarım eve gidebilir miyim diye..git derse gideriz...yoksa bekleriz...

neler çekiyom tosunum bak senin yüzünden...ananın kıymetini bil...doğmadan zorluyolar bizi... doğunca ne olcak acaba..

kızlaarrr her gün ne giysem derdiniz var mı sizin de?
bir de hamile kıyafetlerini nerden alıyorsunuz lcw ve defacto dışında henüz bi yer bulamadım koca bursada. olan var ama aşırı pahalıııı
normal tuniğin arkasına koymuş kemeri fiyatını da 80 tl yapmış bişeye benzeseler al giy ama ıı ıhh
resimli tshirtlerle de işe gelinmiyo malum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…