korkma serap tadı o kadar kötü dğil aralıksız içersen bişey anlamazsın. ama yanlız gitme kocişinide al yanına. çünkü beklemek zor ben hep eşimin omzuna yaslandım insanda halsizlik oluyo aç karnına o şekeri içince.destek alacak biri olsun yanında
zigzagcımmm öyle kastımkı kendımı burnumu tıkadım oyle içeyim hiç kokusunu , tadını falan almıyayım dıye ahh nasıl içsemkı şekılden şekle girdim 2. yudumda nefes alınca dedım içilir sadece yalnız gitme 3 kere kan aldıracagın için saat başı ve bişey yemedıgın için halsız oluyosun acıkıyosun yanında dayanagın olsun ooo olmuşş teyzsi gecen bana benzıyodu bu seferde babasına benzettık ortaya karışık çıkacak sanırımmmm
kızlar kafama takıldı , şimdi bende alışkanlık her sabah kalkınca dişlerimi fırçalar 1 bardak su içerim , bu şeker testinden önce sabh o suyu içsem testi etkiler mi ?
ev çok yakın gidip gelsem olmaz mı ya...orada beklemekte sıkar insanı...
su içmekte mi yasak?:44:
serocum sakın gitme yürümek etkiliyormuş bende öyle düşündüm ama yanlış bir sonuç çıkacağına orda beklerim alır kitap okurum daha ii
selam anneler....
bu gün şeker testimi yaptırdım 96 çıktı çok şükür sonucum... anomali ( ayrıntılı ultrason ) taraması içinde cumaya randevu aldık.. bebişim 640 gr 23. haftamdayım nasıl sizce ??
kızlar kafama takıldı , şimdi bende alışkanlık her sabah kalkınca dişlerimi fırçalar 1 bardak su içerim , bu şeker testinden önce sabh o suyu içsem testi etkiler mi ?
su içmekte mi yasak?:44:
ev çok yakın gidip gelsem olmaz mı ya...orada beklemekte sıkar insanı...
hadi ya kuzu orda mı bekleyecez ....
evet serocum aynur abla ne dedi hiç bişey yemeden içmeden gidicezz
evet serocum aynur abla ne dedi hiç bişey yemeden içmeden gidicezz
maşallah çok güzel çıkmış sonucun benim geçen hafta oğlum 540 gramdı 22+5 doktor normal dedi benim bebiş normalse seninki çok ii maşallah
serocum sakın gitme yürümek etkiliyormuş bende öyle düşündüm ama yanlış bir sonuç çıkacağına orda beklerim alır kitap okurum daha ii
bence dişinide fırçalama ister istemez tadını yutarsın. yemek içmek yasak diye biliyorum ama su konusunda kesin emin değilim.
git cnm bişey olmaz ben bi saat sonraki kanı verip eve gitmiştim orda bekleyemiyo insan
canım bildiğim kadarı ile yürümek şeker dengesini etkileyen bişey bigün ben şeker testi yaptırmıştım bi poliklinikte aldılar hastaneye gönderdiler doktor o olmaz dedi alınmış kanın bile zaman geçince içindeki şeker oranı değişiyormuşş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?